- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Nasıl güldüm buna ayyy Allah tez zamanda pozitif haberleri aldırır inşallah bahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl güldüm buna ayyy Allah tez zamanda pozitif haberleri aldırır inşallah bahaha
Pozitif canım gözün aydınKızlar bakın bi
Bacım ben tek hamile kalim da sarı dişle dolanırım kabulümO bacak ağrıları ara ara bendede oldu şimdi biraz iyiyim bende dedim acaba kan sulandırıcı iğne vuruyorum ondanmıki. Ama ada bacağımı bıraktım midem ağzımda geziyorum diş macunu hamilelikte benim kabusum ya normalde günde 3 kez diş fırçalarım hamile kalınca kokusunu duyduğum an öğürüyorum ben dişimi neyle fırçalayım
Kız öyle deme ağız sağlığı önemli ben tedaviden önce bütün dişlerimi temizlettim eksik olan dişlerimi yaptırdumki gebelikte dişle ilgili sorunum olmasın çünkü diş ağrısı çok kötüBacım ben tek hamile kalim da sarı dişle dolanırım kabulüm
Yazdıklarım düşüyor mu benimO kadar derdimin içinde dişlerimin sarılığı aklıma gelmedi
Hani mucize filmi vardı ya.. Ana benim için dişler çok önemli dişlerine eyce bahh diyordu ya..O kadar derdimin içinde dişlerimin sarılığı aklıma gelmedi
Allah’ın izniyle tutunmuşturKızlar bakın bi
Msjlar geçmi geliyo birbirinemi karısıyo yoksa bizmi sayfayı karman çorman ettik bilemiyomYazdıklarım düşüyor mu benim
Valla benimkinin kimisi düşmüyor haralde size güzel birşey yazdimmkimse görmedi kfkfkfYazdıklarım düşüyor mu benim
En karışık bu sayfa haralde kdkdkd bir gezin bakın gruplaraMsjlar geçmi geliyo birbirinemi karısıyo yoksa bizmi sayfayı karman çorman ettik bilemiyom![]()
Onlar bizim kadar sohbet etmiyo da ondanEn karışık bu sayfa haralde kdkdkd bir gezin bakın gruplara
İlk denemede 3 tane transfer edildiğini bilmiyordumYaaa daha çok gençsiniz sizde bende 26 yaşındayım ilk denememiz riske atmamak için direk Kıbrıs’ta gördük tedavi 3 tane 5.gün embriyosu taze transfer edildi çok korkuyorum ama Rabbim en iyisini biliyor
Ekrana bakim gülüyorum dün eşim de bana bakıyormuş valla birşey yok sayfadaki kızlara gülüyorum dedim fkkrkfOnlar bizim kadar sohbet etmiyo da ondan![]()
Ay bende suan 9 gün 2 gündür cikamiyrm şurup mu icsem bilemedm bugün yoksa bi gün sabretsmmi sonuca bakaym hosaf iciyrm kayisi çok su iciyrm ama yok fayda ya bilemdm bnde ilkinde kabiz olmstm tutandaBen kayısı yiyorum ve çok su içiyorum o rahatlatıyo bende 2 gün oldu kabız oldum çünkü hamile kalınca kabız oluyorum öyle anladım pızitif oldugunu
Benimde 8. Gün ama korkudan yapmıyorum kanı beklicem.Ekrana bakim gülüyorum dün eşim de bana bakıyormuş valla birşey yok sayfadaki kızlara gülüyorum dedim fkkrkf
Aç karna kayısı vs yiyorum anca öyle etki ediyorAy bende suan 9 gün 2 gündür cikamiyrm şurup mu icsem bilemedm bugün yoksa bi gün sabretsmmi sonuca bakaym hosaf iciyrm kayisi çok su iciyrm ama yok fayda ya bilemdm bnde ilkinde kabiz olmstm tutanda
Ay bende suan 9 gün 2 gündür cikamiyrm şurup mu icsem bilemedm bugün yoksa bi gün sabretsmmi sonuca bakaym hosaf iciyrm kayisi çok su iciyrm ama yok fayda ya bilemdm bnde ilkinde kabiz olmBen kayısı yiyorum ve çok su içiyorum o rahatlatıyo bende 2 gün oldu kabız oldum çünkü hamile kalınca kabız oluyorum öyle anladım pızitif oldugunu
Yok bacm 400 ml hoşaf iciyrm sıcak ama yokAç karna kayısı vs yiyorum anca öyle etki ediyor
A adaselinkara En samimi içten duygularımla senden özür diliyorum aslında bu bir çırpınış bende aynı olacam belki sadece sana şu tavsiyede bulunuyorum sen o 0 çıkan değeri unut cunki çok erken verdin diğerinide unut bugün 9. Gün olarak sanki ilk test veriyormuş gibi git ver cunki o verdiğin günler zaten erkendi çıkma olasılığı yoktu.0.5 in üstü çıkarsa zaten hamilesin