Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bacım ben tek hamile kalim da sarı dişle dolanırım kabulüm

Yaaa daha çok gençsiniz sizde bende 26 yaşındayım ilk denememiz riske atmamak için direk Kıbrıs’ta gördük tedavi 3 tane 5.gün embriyosu taze transfer edildi çok korkuyorum ama Rabbim en iyisini biliyor
İlk denemede 3 tane transfer edildiğini bilmiyordum

Ben kayısı yiyorum ve çok su içiyorum o rahatlatıyo bende 2 gün oldu kabız oldum çünkü hamile kalınca kabız oluyorum öyle anladım pızitif oldugunu
Ay bende suan 9 gün 2 gündür cikamiyrm şurup mu icsem bilemedm bugün yoksa bi gün sabretsmmi sonuca bakaym hosaf iciyrm kayisi çok su iciyrm ama yok fayda ya bilemdm bnde ilkinde kabiz olmstm tutanda

Ekrana bakim gülüyorum dün eşim de bana bakıyormuş valla birşey yok sayfadaki kızlara gülüyorum dedim fkkrkf
Benimde 8. Gün ama korkudan yapmıyorum kanı beklicem.
Zaten idrarda pozitif olsa umutlancam hep ertesi gün daha koyu olmasını beklicem en iyisi sabır edeyim yoksa evde test bana bakıyor ben teste

Ben kayısı yiyorum ve çok su içiyorum o rahatlatıyo bende 2 gün oldu kabız oldum çünkü hamile kalınca kabız oluyorum öyle anladım pızitif oldugunu
Ay bende suan 9 gün 2 gündür cikamiyrm şurup mu icsem bilemedm bugün yoksa bi gün sabretsmmi sonuca bakaym hosaf iciyrm kayisi çok su iciyrm ama yok fayda ya bilemdm bnde ilkinde kabiz olm
Aç karna kayısı vs yiyorum anca öyle etki ediyor
Yok bacm 400 ml hoşaf iciyrm sıcak ama yok bugün şurup icecgm olmadi

A adaselinkara En samimi içten duygularımla senden özür diliyorum aslında bu bir çırpınış bende aynı olacam belki sadece sana şu tavsiyede bulunuyorum sen o 0 çıkan değeri unut cunki çok erken verdin diğerinide unut bugün 9. Gün olarak sanki ilk test veriyormuş gibi git ver cunki o verdiğin günler zaten erkendi çıkma olasılığı yoktu.0.5 in üstü çıkarsa zaten hamilesin

Sendw hakkını helal et kardeşim ben dün yazacaktım yazamadım benim amacım aslında gülüp eğlenmek diye yazmıştım heyecan yapıp yapmıştık ama kırıcı üzücü kelime olduysa hakkını helal et bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…