- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sano kaç gün oldu şuan değer kaçKızlarrrrrrr bakınnnnn![]()
Kesin pızitif zatenKızlarrrrrrr bakınnnnn![]()
Bacım 8. Günüm ama sabah ilk idrarla yapmadım şimdi yaptımSano kaç gün oldu şuan değer kaç
Sende çok erken verdin kanı şimdi 10 gün kan vereceksin 500 üzeri çıkacakBacım 8. Günüm ama sabah ilk idrarla yapmadım şimdi yaptım
Kız kan vermedim cuma günü vercemSende çok erken verdin kanı şimdi 10 gün kan vereceksin 500 üzeri çıkacak
Benim bu gün transfer günü hariç 9. GünElif senin kaçıncı gün oldu
Kan tahlili kimindi benmi karıstıtdımKız kan vermedim cuma günü vercem
Ben o kadar sakin biriyim ki kavga ederken de bile arkamı döner gülerim kfkfkAdaletin sabah diyoki neden sesli msj yok.. Aslında kendimizi daha iyi ifade edelim demek istiyo.. Ama yazdığı mesajda aslında bağırıyodu onu hissettim![]()
Ben o kadar sakin biriyim ki kavga ederken de bile arkamı döner gülerim kfkfk
Ben hiç kan vermedimKan tahlili kimindi benmi karıstıtdım![]()
Ada bak bitanem şimdi kendini ferah tutacaksın tmm mı. 10 gün kan vereceksin sonra 2 günde bi artışı takip edecen. Valla bizde sıkıntı yaşıyoruz senin yüzündenBen o kadar sakin biriyim ki kavga ederken de bile arkamı döner gülerim kfkfk
Öyle deme sigara içen biri için sigara öenmli hem zaten artık pızitif daha yapma eczaneler bizim sayemizde zengin oldu yaBen hiç kan vermedimdayandım sabrettim
cuma günü vercem nasip olursa evde testlerim vardı eşim saklamış bunuda ablama aldırdım eksık para almış yanına 3 tane al dedım oda bı tane almış kendıne de sıgara almış
ondan testı bı tane yaptım
Ya valla grupta pozitif olupta negatıfı de gördük ondan dedim 3 tane al dıye 3 de yanlış göstermez dimiÖyle deme sigara içen biri için sigara öenmli hem zaten artık pızitif daha yapma eczaneler bizim sayemizde zengin oldu ya![]()
İşte vallah pozitife sevınemedım kendımeAda bak bitanem şimdi kendini ferah tutacaksın tmm mı. 10 gün kan vereceksin sonra 2 günde bi artışı takip edecen. Valla bizde sıkıntı yaşıyoruz senin yüzünden![]()
Bana da seninki en başından beri pozitifmiş gibi geliyorÖyle deme sigara içen biri için sigara öenmli hem zaten artık pızitif daha yapma eczaneler bizim sayemizde zengin oldu ya![]()
Kiz ben verdim ya dünden yine karıştırdın kgkfkfAda bak bitanem şimdi kendini ferah tutacaksın tmm mı. 10 gün kan vereceksin sonra 2 günde bi artışı takip edecen. Valla bizde sıkıntı yaşıyoruz senin yüzünden![]()