- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok şükür Rabbime hamd olsunKızlarrrrrrr bakınnnnn![]()
Sende erken yaptın dimiKan sonuçları benimdi![]()
Vay demek yaptın hayırlı olsun inşallahBacım 8. Günüm ama sabah ilk idrarla yapmadım şimdi yaptım
MaalesefSende erken yaptın dimi
Evet canım yaptım merak ettım hiçbir belirti olmadı dizlerim ve ayaklarım çok ağrıdı arada bir de kasık agrısı olduVay demek yaptın hayırlı olsun inşallah![]()
Vala ben kayınvalıdemin bana yaptıklarını hiçbir zaman unutmam ona hakkımı asla helal etmıyorum Allah’a havale etmışim onu mecbur konuşuyorum onunlaKayınvalidem bazen sinir eder sürat yaparım iki saat sonra anne diye yanıma çağırırım hiç kus kalamam kalp kırmaktan korkarım istemem kirmak
Canım bende günde 1 paket içerdim ama bırakıyorum bu sürece girdiğimdeKizlar içinizde sigara tiryakiliği olan varmı ben günde 4 tane içiyorum doktora dedim icmeyip strese gireceksen 4 tane iç dedi
Gözün aydınnn , sağlıkla devam etsin inşallahKızlarrrrrrr bakınnnnn![]()
bana da iç dedi stres daha kötü etkiler dedi canım.Kizlar içinizde sigara tiryakiliği olan varmı ben günde 4 tane içiyorum doktora dedim icmeyip strese gireceksen 4 tane iç dedi
Güzel değil mi 84Kızlar bu gün ki değerim de bu
Güzel dün ki değere göre 6 katlamışGüzel değil mi 84
Amin çok teşekkür ederimGözün aydınnn , sağlıkla devam etsin inşallah![]()
Normalde içerim gayette severim ilk transferde de transfer olduğum gün bıraktım içmedim ara ara aklıma geldi ama geçti sonra. Sonuç negatifKizlar içinizde sigara tiryakiliği olan varmı ben günde 4 tane içiyorum doktora dedim icmeyip strese gireceksen 4 tane iç dedi