• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kayınvalidem bazen sinir eder sürat yaparım iki saat sonra anne diye yanıma çağırırım hiç kus kalamam kalp kırmaktan korkarım istemem kirmak

Kayınvalidem bazen sinir eder sürat yaparım iki saat sonra anne diye yanıma çağırırım hiç kus kalamam kalp kırmaktan korkarım istemem kirmak
Vala ben kayınvalıdemin bana yaptıklarını hiçbir zaman unutmam ona hakkımı asla helal etmıyorum Allah’a havale etmışim onu mecbur konuşuyorum onunla

Kızlar benim öğlen uykusu saatim geldi sabah 6 da uyanıykrum bu saatlerde tekrar yatıyorum uyanınca yazarım yeni gelişmelerden beni haberdar edin

Kizlar içinizde sigara tiryakiliği olan varmı ben günde 4 tane içiyorum doktora dedim icmeyip strese gireceksen 4 tane iç dedi

Kızlar bu gün ki değerim de bu

Eklentiler

• IMG_4156.webp
    IMG_4156.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar içinizde sigara tiryakiliği olan varmı ben günde 4 tane içiyorum doktora dedim icmeyip strese gireceksen 4 tane iç dedi
Normalde içerim gayette severim ilk transferde de transfer olduğum gün bıraktım içmedim ara ara aklıma geldi ama geçti sonra. Sonuç negatif
Yine transfer günü bıraktım nasip artık

Back
X