• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benimde 4.gunum hiç zaman geçmiyor gerçekten bazen kasik ağrısı oluyor mutlu oluyorum belirti oldukça nazende hicbirsey yok gibiyim hamile olan arkadaşlar belirti yasadimi acaba
Ben yaşamadım kasık agrısı ve bacak agrısı dışında

İlaçları kullandığın sürece hasta olmazsın bence senin bebiş geç döllenme olmuş ve yeni yeni tutunma lekesi o
Dün akşam yatarken iğneli vuruldum ama fitili takmayı unutmuşum öyle uyuya kalmışım sabahda kalkinca kan verdim az once takmıştım devami gelmedi inşallah dediğin gibi olur

Dün akşam yatarken iğneli vuruldum ama fitili takmayı unutmuşum öyle uyuya kalmışım sabahda kalkinca kan verdim az once takmıştım devami gelmedi inşallah dediğin gibi olur
Fitilini koymayı asla ihmal etme canım o tutunmaya yardımcı oluyor yatağının başına köy gözünün önünde olsun hep

Evet öyle yapacağım koymasamda sabahında hemen adet yapmaz diye düşünüyorum sanki tutunma gibi geliyor inşallah belirgin bir leke değil açık lekeydi
Fitilini koymayı asla ihmal etme canım o tutunmaya yardımcı oluyor yatağının başına köy gözünün önünde olsun hep

Bu güzel haber yerleşme oluyor işte bu lekelenme hafif kahverengi yada açık pempe yada sulu akinti
Ben hiç yaşamadım gebelik tutunma lekesini falan bilmiyorum bu beta işlerini de çok anlamıyorum bana bugün aile hekimim dediki yükselmiş 30 satte yükselecek gibi duruyor dedi o biraz Ümit oldu

Sen haklıydın hakkını helal et gerçekten de beklenmesi gereken şey sabır istiyor beklemesi çok zor ama geçiyor zaman strese girdirip uzduysem hakkını helal et özür dilerim gözlerinden öperim kardeşim

Ben hiç yaşamadım gebelik tutunma lekesini falan bilmiyorum bu beta işlerini de çok anlamıyorum bana bugün aile hekimim dediki yükselmiş 30 satte yükselecek gibi duruyor dedi o biraz Ümit oldu
Bugünde verdin eğer değer 5 üstü gelirse 2 gün bekleyeceksin bunu unutma

Sen haklıydın hakkını helal et gerçekten de beklenmesi gereken şey sabır istiyor beklemesi çok zor ama geçiyor zaman strese girdirip uzduysem hakkını helal et özür dilerim gözlerinden öperim kardeşim
Bunları hiç düşünme şimdi biz birbirimizi motive etmek zorundayız tek teselli bulduğumuz birbirimizi anlayan gene bizleriz derdimizi sadece bizler aramızda konusabiliriz

Benimde 4.gunum hiç zaman geçmiyor gerçekten bazen kasik ağrısı oluyor mutlu oluyorum belirti oldukça nazende hicbirsey yok gibiyim hamile olan arkadaşlar belirti yasadimi acaba
Evet 2gun yattım yettı bana sıkıldım kalktım yemek yapıyorum zaman gecsın dıye bendede sol kasıgımda dolgunluk var baska bır belırtı yok daha yenı gercı :KK48: daha yenı yenı belkıde tutunuyor 46 saat oldu transfer olalı

Evet 2gun yattım yettı bana sıkıldım kalktım yemek yapıyorum zaman gecsın dıye bendede sol kasıgımda dolgunluk var baska bır belırtı yok daha yenı gercı :KK48: daha yenı yenı belkıde tutunuyor 46 saat oldu transfer olalı
Benim doktorum sürekli yatma evin icinde yemeğini falan yap dedi ara ara Uzan normal hamile insanlar nasıl hayatlarını surduyor öyle ol dedi bende 2 gün yattım kahvaltımı yemeğimi yapıyorum ama temizlik yapıyorum supur sil gibi öyle ufak işleri yapıyorum

Ben hiç yatmadım zaten yatmak ta iyi değil önemli bişey yoksa tabi yürümek hareket etmek kan dolaşımını artırmak bebeğin tutunması için daha iyi. En azından ben öyle hissediyorum

Back
X