Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Evet çok seri calisiyr

Ben kuluçkaya yatmış gibi hissediyorum kendimi arada kalkıp evde yürüyorum ama bu kadar yatmak da iyi değil dimi

Bizimki pek konuşmaz bide ordan oraya koşturuyor ama iyi diyorlar kendisi için ayy inşallah olur da kendi ne yapıyorsa yapsın aldı zaten paralarımızı
lokman hekim ankaradada var ordaki doktorkarı bilmiyorum ama İstanbul'daki ler bildiğin abla kardeş gibi sohbet muhabbet kahkaha çok güzel kendimi hiç hastanede hissetmiyorum sanki bi arkadaşımı ziyarete gitmişim

Esden kaynkliydi ama bir kimyasl bi negatif oldu bunda ne oluck baklm biyopsi ypti mesela cizikler olusti lipid serum takti
Bana da yarın serum takılacak. Size ne kadar verdiler serum? Kimisi 4ml alıyor, kimi serumun tamamını kimi de hepsini. Kafam karıştı.

Bana da yarın serum takılacak. Size ne kadar verdiler serum? Kimisi 4ml alıyor, kimi serumun tamamını kimi de hepsini. Kafam karıştı.
Bilmiyrmki canm bende burda okudum 6 8 10 saat sürüyor dediler bende ilkde yarim saatte birti yarims saatte beklettiler bu jdr transfer günündede öyleydi ama ml fln bilmiyrm da 1750₺ vermistm

Aşkım belirti arama gününü bekle bak bu grupta en iyi örnek ben oldum geçmiş mesajları oku hiç stres yapma
Okuyorum mesajlarınızı belirti de aramıyorum asla zaten gününden önce test falan da yapmıycam sabırla bekliyorum ama ayın 14 de test verilmesi söylenildi baya uzun süre değil mi? 2 embriyo konuldu 5. Gün A ve b kalite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…