Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ben çok seviyorum ama ananas yemedim bu süreçte hiç
Seviyoaan doğuma yakın ye bende hurmayı çok severim medine vurmasını hatta çok kaliteli hurma getirttim ama iyi değilmiş rahim de açılma yapıyomuş doğuma yakın zamanda yemek lazımmış bunları.. Dere otu maydonoz bunlarıda yemiyorum idrar yolları iltihabını söküyo ya bunlarda zararlıymış

Evet duymuştum bunları hurma bende çok severimmm doğuma yakın bol bol yeriz o zaman hayırlısıyla inşallah

Evet duymuştum bunları hurma bende çok severimmm doğuma yakın bol bol yeriz o zaman hayırlısıyla inşallah
Eşime diyorumki hurmalarıma sakın dokunma ben onları sonra yiyecem askım diyo saçmalama gene alırız yok her zaman o kalitede bulamam önemli olan bebek sen yeme

Ben çok seviyorum ama ananas yemedim bu süreçte hiç
Canın bişeyler çekiyomu ya transfer günü eşimle kahvaltıya gittik orda çilek getirmişlerdi kız hala o çileği düşünüyorum ya transferin 2 gününden beri böyle giderse gidip arayıp bulacam yada kahvaltı yaptıgım yere gidip surf o çileği yemek için kahvaltı yapıcam

Hiç çekmedi daha doktora 15 gün sonra gitcem bide

En son 850 çıktı dedin ya 6 gün sonrası 6800 yapıyo beta yani kese görülür dediğin gibi kalp atışı 6 haftada görülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…