- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Sana iğne ilaç ne yazdı kıbrısta ki doktorunYa o an gaza geldim embriyolog beni çok gaza getirdibide kimilerinin 3 tane konulup içerde de döllenme oluyormuş bi kadın 4 tane doğurmuş içerde döllenme olmuş
Bugünmü yaptın pelinYapmayacaktım dayanamadım Bende erken gebelik testi yaptım 8. Gün negatif çıktı.. kan testimi bekleyeceğim
Pelin senin kaçincı gün embriyosu ve kaç taneBugünmü yaptın pelin
Evet bi saat önce bozuldum biraz ya ama beklicem nasip. Doktor 14. Gün kan istedi ama 2-3 güne veririmBugünmü yaptın pelin
5. Gün 4aa 1 tanePelin senin kaçincı gün embriyosu ve kaç tane
Pelin seninBugünmü yaptın pelin
Dur bakalım sıkma canını belki yeni yerleşiyor kan verdinmi hiç5. Gün 4aa 1 tane
2. Transferim
Bugün 8. Gün
Vermedim de 10. Gün veririm ya beklemem 14 üPelin senin
Dur bakalım sıkma canını belki yeni yerleşiyor kan verdinmi hiç
Burda bir arkadaş testte negatif çıktı gitti kan verdi 144 çıktıVermedim de 10. Gün veririm ya beklemem 14 ü
Ama 14 günde fazla ya gebelik varsa 10 günde çıkuyor zaten.. Gebelik testi bozuk olabilirmi5. Gün 4aa 1 tane
2. Transferim
Bugün 8. Gün
Biliyorum ya inşallah öyle olur ikinci deneme benim napim artık nasip kan testine kadar devam ederim ilaca beslenmeyeBurda bir arkadaş testte negatif çıktı gitti kan verdi 144 çıktı
Bende onu dedim ya test bozuk olabilir en doğru test sabah yataktan kalkıncs ilk idrar sonrasında hCG düşüyor çünkü gün içinde sürekli sıvı aldıgımız için doğru sonuç çukmıyoBurda bir arkadaş testte negatif çıktı gitti kan verdi 144 çıktı
Geçen sefer 10. Gün verdim 2 günde bir 18 e kadar verdim çok zor du o bekleme işi arttı mı artacak mıTest gününe kadar kan verme eğer vermediysen tab
Ama 14 günde fazla ya gebelik varsa 10 günde çıkuyor zaten.. Gebelik testi bozuk olabilirmi
Aa olabilir çokBende onu dedim ya test bozuk olabilir en doğru test sabah yataktan kalkıncs ilk idrar sonrasında hCG düşüyor çünkü gün içinde sürekli sıvı aldıgımız için doğru sonuç çukmıyo
Kimyasalı anlamak çok kolay bugün test verdin mesela 10 çıktı diyelim 2 gün sonra test verdin 8 çıktı ℅100 kimyasal orda tedaviyi hemen bırakacan bidaha hiç yükselme olmuyo beta git gide sıfırlanıyo benim öyle olmuştuGeçen sefer 10. Gün verdim 2 günde bir 18 e kadar verdim çok zor du o bekleme işi arttı mı artacak mı
Ondan herhalde doktor 14 dedi kimyasal mı değil mi net anlamak için mi acaba.
Testi al yeniden sabah uykudan kalk ama unutup işemeAa olabilir çok
Şeffaf su gibiydi ondan mı olmadı acaba
yarın kadar bakıcam karar vericem artıkTesti al yeniden sabah uykudan kalk ama unutup işeme
Sabahki idrara bak daha sarı hcg fazla sonra sonra berraklasıyo neden çünkü tuvalette siyam ikizi gibi yaşıyoruzAa olabilir çok
Şeffaf su gibiydi ondan mı olmadı acaba
Tutmazsa etrafımdakilerin stres yapma olur şunun şu kadar sonra olmuş bunun bu kadar sonra olmuş saçma saçma önerilerini dinlicem OFFFFKimyasalı anlamak çok kolay bugün test verdin mesela 10 çıktı diyelim 2 gün sonra test verdin 8 çıktı ℅100 kimyasal orda tedaviyi hemen bırakacan bidaha hiç yükselme olmuyo beta git gide sıfırlanıyo benim öyle olmuştu
Açık renk görmekten gün içinde Sabah dedim lan çok koyu bu kesin hamileyimSabahki idrara bak daha sarı hcg fazla sonra sonra berraklasıyo neden çünkü tuvalette siyam ikizi gibi yaşıyoruz
Marka neydi testinSabahki idrara bak daha sarı hcg fazla sonra sonra berraklasıyo neden çünkü tuvalette siyam ikizi gibi yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?