• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benimde 2 gün aralıklı 4 kere testte 2 katı arttı 1 katı attı sonra 2 sonra kimyasal
Benim hiç artış olmadı gerçi ben kan testini 12 gün sonra vermiştim.. Erkenden gidip kan vermedim doktorum verme demişti acaba aralarda hiç yükseldimi onu bilmem ama ilk verdim düşük 2 gün sonra verdim daha düşük sonra ilacı bıraktım bikaç gün sonra adet oldum

Pelin yatagın başına bi tane pet bardak koy testin varsa onu

Benim yok
Ya bi tane evde normal test vardı.güvenemedim
Yaptım sonra baktım anlamadım diğer çizgi çıkan yer böyle dağınık renk yayılmış gibi oldu bi tuhaf 10 dk sonra falan tekrar baktım hayali çizgi var gibi.
Sonra işte 1 saat sonra erken test aldım negatif.

Ya bi tane evde ormal test vardı.güvenemedim
Yaptım sonra baktım anlamadım diğer çizgi çıkan yer böyle dağınık renk yayılmış gibi oldu bi tuhaf 10 dk sonra falan tekrar baktım hayali çizgi var gibi.
Sonra işte 1 saat sonra erken test aldım negatif.
Yok sen yarın al bitane eczane yakınmı tuvalete gitmeden dayanabilir sen bekle yoksa ertesi gün yap

Eşimi gönderip gidip alıcam sabah 😂😂
Ben dün naptım ya eşim dedi sakın evden çıkma eczaneyi zengin ettik sayende tm dedim söz verdim o gitti ben yataktayım ama o nasıl kapıyı kapattı ben hemen kalktım hazırlandım😅😅😅 bide dün beni sano gaza getirdi al başım arkandayım dedi ben daha durur muyum zaten ufak bi kıvılcım bekliyorum😂😂😂

Ben olsam elinden alır saklardım doktor ne zaman ye derse ozaman yerdim yada ben yemiyosamm oda yemesin😂
😂😂😂 zaten ben anlamadım hamıleyken de canım ne çekse benden çok o yıyordu benım hormonlar onada geçmişti şimdide dıyo dur doktor tahlıl yapsın gebelık varsa zararıda yoksa alırım yersın dedi 😂😂😂

Ben dün naptım ya eşim dedi sakın evden çıkma eczaneyi zengin ettik sayende tm dedim söz verdim o gitti ben yataktayım ama o nasıl kapıyı kapattı ben hemen kalktım hazırlandım😅😅😅 bide dün beni sano gaza getirdi al başım arkandayım dedi ben daha durur muyum zaten ufak bi kıvılcım bekliyorum😂😂😂
😂😂😂😂😂 ama bak bende yaptım ben gıtmedım ablamı gönderdım eczaneye 🤣

Back
X