• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benim 5 benimde geriye embriyom kalmadı. Tek dayanağım tutunacaklar Allahın izniyle artık😢😢😢
İnşallah bu defa son olsun hepimiz için başarısız denemelerden sonra geride embriyo olmamasi çok üzücü oluyor daha transfer de basliyorum ya olmazsa geri de birsey yok bastan baslamak cok zor diye inanıyorum artik bu defa son olacak🙂🤲

İnşallah bu defa son olsun hepimiz için başarısız denemelerden sonra geride embriyo olmamasi çok üzücü oluyor daha transfer de basliyorum ya olmazsa geri de birsey yok bastan baslamak cok zor diye inanıyorum artik bu defa son olacak🙂🤲
İnşallah benim 6 embriyom vardı hepsini çözdüler ben istedim en iyi 2 taneyi transfer ettiler diğerlerini takip etcez bi sonra ki gğn haber vercez dediler. Ertesi gün aradıklarında hepsi gelişimini durdurdu denildi😢 umarım bizimledirler ve son olur🥰

Bende de var. Çok fena gaz siskinlik ve kabızlik. Kabızlık için sade Türk kahvesi kuru kayısı ve su beraber yedim. İyi geliyor çalıştırıyor. Gaz içinde gastrenduo kullanıyorum. Yine de geçmiş değil..
Aaaa bende de çok gaz oldu … bende acaba çok mu yiyorum diyorum 😅 gazla birlikte 2 defa da kustum yemeklerden sonra

Merhaba ben gonal f ile başlamadım sanırım ilk aşama da gonal f oluyor yanlış bilmiyorsam değil mi regl iken başladınız dimi eğer öyleyse yaklaşık 10-12 gün iğneleri kullanıyorsunuz arada kontrole çağırıyorlar yumurtaların büyüklüğüne bakmak için yeterli büyüklüğü geldiğinde zaten bir kaç gün önceden bir iğne daha ekleniyor oda büyüyen yumurtalar çatlamasın kendiliğinden diye sonra da yumurta toplamadan önce çaglatma iğnesi vuruyorsunuz yumurtaların toplandığında eşiniz de örnek veriyor daha sonra döllenme yapılıyor yumurta ile sizi de arayıp bilgilendiriyorlar kaç yumurta toplandı kaçı olgundu kaçı döllendi ve 3. Gün ya da 5. Gün embriyosu artık hangi aşamaya gelebilirse duruma göre de taze transfer ya da dondurulmuş transfer oluyorsunuz buarada yumurta toplama hafif anestezi altında zaten birşey hissetmiyorsunuz transfer günü de idrara sıkışık bir şekilde gelmenizi istiyorlar anestezi falan gerek yok onda bu şekilde de transferi gerçekleştiriyorlar duruma göre ya 9. Gün ya da 12. Gün kan tahlilini verip pozitif sonuç alıyorsunuz inşallah diyelim🥰
Yaaa çok açıklayıcı anlatmışsınız teşekkür ederim Allah hepimize çift çizgi göstermeyi nasip etsin evet regl 2.gün başladım gonal f e çarşamba kontrolüm var transfer için Kıbrıs’a gideceğim toplama işlemi de orada olacak benim 🥹

Bende 5 inde transfer oldum . 3. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu . İlk transferim . Daha önce normal yoldan 2 tane gebeliğim oldu fakat 2 si de 7. Haftada kalbi durdu, kürtaj oldum. Öyle olunca tüp bebek deneyelim dedik. Dün8. Gündü , 13 Eylül , dayanamadım test yaptım. Normalde test günüm 17. Siysi . Maalesef kan sonucum <0.1 çıktı. Biraz moralim bozuldu . Böyle olup sonra pozitif çıkan var mı kızlar
8. Gün 3. Gün emb için çok erken canım bak arkadaşımız 5. Gün embriyosu için bile daha 30 lu beta aldı sonuç olarak. O yüzden stres yapmayon boşuna 3 gün sonra tekrar edin

Back
X