Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benim 5 benimde geriye embriyom kalmadı. Tek dayanağım tutunacaklar Allahın izniyle artık
İnşallah bu defa son olsun hepimiz için başarısız denemelerden sonra geride embriyo olmamasi çok üzücü oluyor daha transfer de basliyorum ya olmazsa geri de birsey yok bastan baslamak cok zor diye inanıyorum artik bu defa son olacak

İnşallah benim 6 embriyom vardı hepsini çözdüler ben istedim en iyi 2 taneyi transfer ettiler diğerlerini takip etcez bi sonra ki gğn haber vercez dediler. Ertesi gün aradıklarında hepsi gelişimini durdurdu denildi umarım bizimledirler ve son olur

Amin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum

Aaaa bende de çok gaz oldu … bende acaba çok mu yiyorum diyorum gazla birlikte 2 defa da kustum yemeklerden sonra

Yaaa çok açıklayıcı anlatmışsınız teşekkür ederim Allah hepimize çift çizgi göstermeyi nasip etsin evet regl 2.gün başladım gonal f e çarşamba kontrolüm var transfer için Kıbrıs’a gideceğim toplama işlemi de orada olacak benim

8. Gün 3. Gün emb için çok erken canım bak arkadaşımız 5. Gün embriyosu için bile daha 30 lu beta aldı sonuç olarak. O yüzden stres yapmayon boşuna 3 gün sonra tekrar edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…