Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Aaaa bende de çok gaz oldu … bende acaba çok mu yiyorum diyorum gazla birlikte 2 defa da kustum yemeklerden sonra
Şişkinlik istifra ettirebiliyor. Artık ağrıdan ve şişkinlik ten ben çok bir şey de yiyemiyorum. Demir hapı kullanıyordum. Kabızlık yapıyor diye onu da biraktim bugün. Kefir fln iyi geliyor bir de kahve. Ama kahvede zararliymis yeni öğrendim. Bana estroferm yapıyor bunu. Midemi bozuyor şişkinlik yapıyor. Progestan iğne de hep alt karın ağrısı yapıyor.

Ne demek canım rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu amin inşallah cümlemize pozitifi görüp sağlıkla kucağımıza alalım Kıbrıs da sanırım imkanlar daha geniş sanki tutma olasılığı vs gibi

Valla bana hiç söylenmedi kahve içtim , kafeinsiz kahve içiyorum ama zaten inşallah olumsuz etki etmez

Merhaba sanırım ağrımız benziyor benimde sağ kasıktan bacağa bazen kalçaya vuran bir ağrı ağrıdan öte sanki bir ağırlık batma var sizinde öyle mi ilk kaybımda da aynı şeyi yaşadım endişe ediyorum

Benim de sol kasığımda benzer bir şey oldu bugün . Kaşsıktan bele ve bacağa vurdu sızı. Biraz uyudum . Şimdi daha iyiyim . Ama hala sol kasığım dolu

Yok yapmadım yarın 9. Gün idrar yapacağım test günüm 12 gün sonraya verdi yani 18 eylül

Kızlar benden biraz önce tuvalette çok az kahverengi leke geldi daha önce gelmemişti korkmalımıyım

Benim de sol kasığımda benzer bir şey oldu bugün . Kaşsıktan bele ve bacağa vurdu sızı. Biraz uyudum . Şimdi daha iyiyim . Ama hala sol kasığım dolu
Benimde yatıp dinlenince geçiyor ayağa kalkınca başlıyor neden oluyor anlayamıyorum
Kızlar yazdığınız şeyin aynısını bugün bile hala yaşıyorum stres yapmayın olumlu bi belirti bence benim pozitif çünkü

Merhaba kacinci gun embriyosuydu acaba? Benim 3. Gun embriyo taze transfer yarin 9. Gunum kan testi yaptirmak istiyorum da cok mu erken az da olsa beta cikar mi bilemedim
Benim 5. Gün embriyosu 5AA kalitede t+9 da betam 32 çıktı yarın bidaha kan vereceğim sizde tam gününüzde verin bence düşük beta bile insanın moralini bozuyor

Kızlar yazdığınız şeyin aynısını bugün bile hala yaşıyorum stres yapmayın olumlu bi belirti bence benim pozitif çünkü
Öyle mi dersin çok stres yapıp sürekli araştırıyorum doktora gitsem daha yeni kese bile gözükmez birsey demez diye düşünüyorum sizin ağrı nasıl peki tam olarak?

Benim 5. Gün embriyosu 5AA kalitede t+9 da betam 32 çıktı yarın bidaha kan vereceğim sizde tam gününüzde verin bence düşük beta bile insanın moralini bozuyor
Sali raporum bitiyor mujde ile donmek istiyorum bir de esim de evde beraber gorelim sonucu istedim bilemedim 5ten büyük sayi gorsem cok sevinecegim zaten

Güzel çıkmış bence arkadaşım yaptırdı tüp bebek 5aa onunda transferden 4 gün sonra 7 çıktı kalp atisi bile dinledi hatta 7den sonra öyle bir fırladı ki beta ikiz sandık

Kızlar benden biraz önce tuvalette çok az kahverengi leke geldi daha önce gelmemişti korkmalımıyım
Kırmızıya donmedigi sürece korkmayın ben zamanında 5 haftalık dusuk yaşadım direk kıpkırmızı gelmişti Progestan kullanmaya başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…