• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Öyle mi dersin çok stres yapıp sürekli araştırıyorum doktora gitsem daha yeni kese bile gözükmez birsey demez diye düşünüyorum sizin ağrı nasıl peki tam olarak?🥹
Sol Kasığımda hafif sızı var ve bacağım çekiliyormuş gibi hissediyorum huzursuz hissediyorum sanki bacağımı hep böyleydi sadece sol tarafımda oluyor bu arada sağ tarafımda hiç bir ley yok

Güzel çıkmış bence arkadaşım yaptırdı tüp bebek 5aa onunda transferden 4 gün sonra 7 çıktı kalp atisi bile dinledi hatta 7den sonra öyle bir fırladı ki beta ikiz sandık
Çoğu arkadaşımın aynı gün embriyosu aynı tarihte öğrenmesi vs derken hepsinin 100-200 üstü gelmiş betası benim ise 32

Sol Kasığımda hafif sızı var ve bacağım çekiliyormuş gibi hissediyorum huzursuz hissediyorum sanki bacağımı hep böyleydi sadece sol tarafımda oluyor bu arada sağ tarafımda hiç bir ley yok
Ay evet aynı benim hatta asagi kadar iniyor baldir arkama bile vurduğu oluyor insallah kötü birsey değildir 🙏🏻

Valla bana hiç söylenmedi kahve içtim , kafeinsiz kahve içiyorum ama zaten inşallah olumsuz etki etmez
Valla bana da söylenmedi bende içtim. Sadece biraz daha sulu yaptım kahveyi. Benim bağırsaklarımi çalıştırıp tuvalete cikartiyor. Normalde de iki tane içiyordum. İnşallah benimde olumsuz etkilememistir

Merhaba sanırım ağrımız benziyor benimde sağ kasıktan bacağa bazen kalçaya vuran bir ağrı ağrıdan öte sanki bir ağırlık batma var sizinde öyle mi ilk kaybımda da aynı şeyi yaşadım endişe ediyorum
Evet öyle değişik bişy sızlama gibide sanki artık 14 gün bitti sadece ara ara buradayım diyen kasık batmaları var bide 8. Gün kedimin kokusundan çok iğrendim kokular her zaman alınır ama aşırı koku almaya başlamıştım kaybınız için çok üzüldüm ama her seferinde aynı olmaz düşünüp kötüyü hiç çağırmayın dualarım daha yavrusuna kavuşamayanlarla 🤲🏻

Ne demek canım rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu ☺️amin inşallah cümlemize pozitifi görüp sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻 Kıbrıs da sanırım imkanlar daha geniş sanki tutma olasılığı vs gibi
Yani şöyle Türkiye’ye göre şansı daha fazla %80 -85 arası ama Türkiye de %65-70 bizde direk orada yaptırmaya karar verdik 🥹🩷 ayyy amin o pozitifi hepimiz görelim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏽🥹

Kızlar kan testi günüm 16 Eylül ama ben dayanamadım test aldım yarın sabah yapacağım. 3 eylülde çatlatma iğnesi vurulmuştum onun etkisi gitmiştir değil mi? Sonucu muhakkak atarım :)

Kızlar kan testi günüm 16 Eylül ama ben dayanamadım test aldım yarın sabah yapacağım. 3 eylülde çatlatma iğnesi vurulmuştum onun etkisi gitmiştir değil mi? Sonucu muhakkak atarım :)
Kalmamıştır,sonucu merakla bekliyorum inşallah güzel haberler verirsin 🥰🥰

Kaçinci transferiniz benim 3. Denemem olacak bu ve hic birinde geride embriyo yoktu hep başa sardim şimdi gene yok dondurulmus embriyom bu duruma biraz cok üzülüyorum hem maddi hem manevi cok zor
Benim de 4.denememdi, geride kalan embriyom maalesef ki yine yok😔 Ama bu kez güzel sonuçlar alacağız, yurekten inanıyorum 💓

Back
X