- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Evet yanlış ettik benimkisi cuma günü takibe alacağız benimkiniPazar günü kan vermem çok yanlış oldu benim ya çarşamba günü zaten test günümdü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yanlış ettik benimkisi cuma günü takibe alacağız benimkiniPazar günü kan vermem çok yanlış oldu benim ya çarşamba günü zaten test günümdü
Şuan ne olduğunu bilemedim , eğer iğne 20 30 değer kadar etkiliyorsa acaba iğnenin etkisiyle değerim 66.80 çıktı asıl değerim 36.80 civarımıydı şuan iğnenin etkisi geçti de değer ondan mı böyleEvet yanlış ettik benimkisi cuma günü takibe alacağız benimkini
Hayirlisi olsun canım insallah saglikli bir sekilde degerin yukselir. Kacinci gun senin ayrica belirtin varmiydi?77.60 çıktı ilacın etkisi gitmiş tahminim
Eee daha ne bekleyin biraz valla ben test vermeye korkuyorum artık sürekli tahlil yaptınızPazar günü kan vermem çok yanlış oldu benim ya çarşamba günü zaten test günümdü
Sağlıklı bi gebelik mi bilmiyorum canım teşekkür ederim pazar günü kan vermiştim 66.80 çıktı çatlatma iğnesi de vurmuştum perşembe günü 20-30 kadar değeri yükseltiyor yarım doz çatlatma iğnesi diye okudum bu gün 77.60 çıktı günümü beklemediğim için bi pişmanlık yaşıyorumHayirlisi olsun canım insallah saglikli bir sekilde degerin yukselir. Kacinci gun senin ayrica belirtin varmiydi?![]()
Hayır benim ilk evliliğimden 2 çocuğum var, onları İsrael bey doğurtturdu.Siz de mi İsrael aruha gıdıyorsunuz
Kacinci gununuz 77.60 ciktiginda onu merak ettim birde belirtilerini. T+ kacinci gün?Sağlıklı bi gebelik mi bilmiyorum canım teşekkür ederim pazar günü kan vermiştim 66.80 çıktı çatlatma iğnesi de vurmuştum perşembe günü 20-30 kadar değeri yükseltiyor yarım doz çatlatma iğnesi diye okudum bu gün 77.60 çıktı günümü beklemediğim için bi pişmanlık yaşıyorum
5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu gün transfer hariç 8. Günüm belirtilerimi gün gün buraya yazmıştım şuan hatırlamıyorumKacinci gununuz 77.60 ciktiginda onu merak ettim birde belirtilerini. T+ kacinci gün?
Bu konu hakkında bilgisi olannnnŞuan ne olduğunu bilemedim , eğer iğne 20 30 değer kadar etkiliyorsa acaba iğnenin etkisiyle değerim 66.80 çıktı asıl değerim 36.80 civarımıydı şuan iğnenin etkisi geçti de değer ondan mı böyle
Canım birkaç ay dınlen vücut bi rahatlasın çok fazla hormon yüklendiEvet canm tutunmadi kalite olarakta çok yüksek değildi cumartesi ilaçları bıraktım ben adet olmayı bekliyeceyim doktorumla görüşüp duruma göre karar verip tekrar başlayacağım
Transferin kaçıncı günü elifBu konu hakkında bilgisi olannnn
Tesekkur ederim canim insallah hep beraber olumlu sonuclar aliriz5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu gün transfer hariç 8. Günüm belirtilerimi gün gün buraya yazmıştım şuan hatırlamıyorum
Evet bencede ilacın etkisi gitmeseydi değer aynı çıkardı bence gayet güzel inşallah böyle artarak yükselir77.60 çıktı ilacın etkisi gitmiş tahminim
Elif ya bende bu yüzden vermek istemıyorum kanı ayın 5 inde test günüm değerim neyse o çıksın diyorumPazar günü kan vermem çok yanlış oldu benim ya çarşamba günü zaten test günümdü
Elif ya bende bu yüzden vermek istemıyorum kanı ayın 5 inde test günüm değerim neyse o çıksın diyorum
Ozaman çarşamba günü 150 üzeri çıkacak bence gayet güzelPazar günü kan vermem çok yanlış oldu benim ya çarşamba günü zaten test günümdü
8. Günü canımTransferin kaçıncı günü elif
Ayyy ama çok güvenilir bir doktor dimi ne bileyim ona gitmeden önce bır kaç kadın doğum doktoruna gittim saçma sapan tedaviler uyguladılar bana İsrael ARUH beye de eşimin ailesinden gıdenler var dıye gitmek istedim gizledim ögrenmesinler tedavi gördüğümü dıye baktım olmuyor ona gittim çatlatma ignesını de söyleyince Bayada kızdı bana onun tedavısıyle ilk gebe kaldım tüp bebekte ama erken doğumdan kaybettim kızımı şimdi tekrar transfer oldum bakalım bana dedı kalbını ferah tut stres yapma olur neden olmasın olmasa bıle 1-2 ay veririz tekrar başlarız dediHayır benim ilk evliliğimden 2 çocuğum var, onları İsrael bey doğurtturdu.Gerçekten çok iyi bir doktordur. Ama çocuklarımın babasının arkadaşı. O yüzden şimdiki eşime ve çocuklarımın babasına ayıp olmasın, saygısızlık olmasın diye ona gitmiyorum şimdi. Erkek infertilitesi meselesi çıkınca bile bahsetmedim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
![]()
Bilemedim ki bacım 2. Günde çok az artmış bende acaba diyorum benim asıl değerim 35 falandı da ilaçla 66.8 oldu ilacın etkisi geçti de değer şuan normal mi acaba diyeOzaman çarşamba günü 150 üzeri çıkacak bence gayet güzel
Verme sakın gününü bekle canımElif ya bende bu yüzden vermek istemıyorum kanı ayın 5 inde test günüm değerim neyse o çıksın diyorum