• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Yok bende oturuyorum ama sırtımı filan yıkarken kendimi zorlamak istemiyorum eşimde zaten sağolsun bırakmıyo yalnız
Ben transferden sonra 2 kez banyo yaptım ama bi üşüyorum bi yanıyorum hiç bi anım bi anımı tutmuyo üşütüp hasta olmak istemiyorum oyüzden 2 . Yada 3 günde bi dus alıyorum bide bu havalar hastalıklara müsait bi mevsim çok mecbur kalmadıkça antibiyotik kullanımı zararlı bitkisel bi çay içemiyoruz oyüzden dikkat etmek lazım

Ayakta duş alınmalı diye biliyorum birde su ılık olcak çok kaynar su olmasın ben ona dikkat ettim ama duşa girdim transferden sonraki gün sonrada aynı şekilde devam ettim
Ben ayakta duramıyorum başım dönüyo tansiyonum düşüyo oturarak kendimi daha iyi hissediyorum zaten hergün yürüyüs yapıyorum en az yarım saat

Oturarak yıkanmak yasak. Ayakta ılık şu ile ve kısa süreli olmalı
Bende kürsüde oturdum ama 10 dk sürmedi ben tuvalete de normal alaturka tuvaletine gidiyordum doktorum gidebilirsin demişti banyo da ayakta yapsaydım sürekli eğilip su almam lazımdı kürsüden onun için ucuna oturdum ıliktan az soğuk suyla abdest aldım çıktım

Back
X