- 28 Kasım 2024
- 458
- 281
- 18
- 24
Sıfır belirti igne yok zaten bende 9 . Güne giriş yapacağım persmbe kan bugün agzimda metal tati vardı değişik olan oldumu hiç acebaKızlar uyudunuzmu varmı bi gelişme ağrı sızı durumunuz nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıfır belirti igne yok zaten bende 9 . Güne giriş yapacağım persmbe kan bugün agzimda metal tati vardı değişik olan oldumu hiç acebaKızlar uyudunuzmu varmı bi gelişme ağrı sızı durumunuz nedir
İğne vurmak için yer arıyorum karnımdan acaba nereye yapsam diyorum ilk zamanlar hissetmiyorum şimdi resmen iğneyi bastırıyorum zor giriyoBenim aşırı yanma oluyor neden olabilir
İğne yok derkenSıfır belirti igne yok zaten bende 9 . Güne giriş yapacağım persmbe kan bugün agzimda metal tati vardı değişik olan oldumu hiç aceba![]()
Dogal siklus sadece fitil varİğne yok derken
Kan sulandırıcıyı çok rahat yapıyorum ama progestan biraz yakıyo evetİğne vurmak için yer arıyorum karnımdan acaba nereye yapsam diyorum ilk zamanlar hissetmiyorum şimdi resmen iğneyi bastırıyorum zor giriyo
Ben hiç fitil ne gördüm nede kullandım herkesten duyduğum progestan iğne.. Fitil daha mı iyi yada beden fitil veriliyorDogal siklus sadece fitil varigne olsa bel ağrısı kaşık agrisi fazlasiyla yapiyrduuuu
İlkinde igne kullanmstm sabah aksam kimyasal olunca iğnesiz önceliğimiz dogal gebelik diyr dr bey öyle devam ediyrz bakalm ne olucakBen hiç fitil ne gördüm nede kullandım herkesten duyduğum progestan iğne.. Fitil daha mı iyi yada beden fitil veriliyor
Kız yoksa boşu bosunamı kendimizi delik deşik ediyoruzİlkinde igne kullanmstm sabah aksam kimyasal olunca iğnesiz önceliğimiz dogal gebelik diyr dr bey öyle devam ediyrz bakalm ne olucakigne olmayınca belirtide olmuyor burdaki belirti bulanlar hep igneden kaynakli aslnda belirti olmazmis hemşireler öyle diyr biz belirti ariyrz oda igneler yapar
![]()
Hangi hastaneye gidiyosunİlkinde igne kullanmstm sabah aksam kimyasal olunca iğnesiz önceliğimiz dogal gebelik diyr dr bey öyle devam ediyrz bakalm ne olucakigne olmayınca belirtide olmuyor burdaki belirti bulanlar hep igneden kaynakli aslnda belirti olmazmis hemşireler öyle diyr biz belirti ariyrz oda igneler yapar
![]()
Benim ignemde var fitilimde var ama yine belirtim yokİlkinde igne kullanmstm sabah aksam kimyasal olunca iğnesiz önceliğimiz dogal gebelik diyr dr bey öyle devam ediyrz bakalm ne olucakigne olmayınca belirtide olmuyor burdaki belirti bulanlar hep igneden kaynakli aslnda belirti olmazmis hemşireler öyle diyr biz belirti ariyrz oda igneler yapar
![]()
Yok be her doktrn tedavi farkli bence bende işe yaramadi hehrlde kimyasal olunca geentik kromozom pıhtılaşma bakildi bisy yok sonra 2 dir doğal deniyr bende igne olmayinca huzursz oluyrm.o destekliyr gibime geliyorKız yoksa boşu bosunamı kendimizi delik deşik ediyoruz
Hayır kız kişiden kişiye göre tedavıler degısıyor doktoru ona o sekılde tedavi uygulamıştır ondanKız yoksa boşu bosunamı kendimizi delik deşik ediyoruz
No v a r tHangi hastaneye gidiyosun
Benimde daha önce transfer öncesi yumurta toplama işleminden önce gonal ovitrella ne varsa hepsini kullandım sonra transfer oldum neymiş rahim kandırma yöntemiymiş.. Valla rahim öyle akıllıki asla inanmadı ve sonuç kimyasal olduYok be her doktrn tedavi farkli bence bende işe yaramadi hehrlde kimyasal olunca geentik kromozom pıhtılaşma bakildi bisy yok sonra 2 dir doğal deniyr bende igne olmayinca huzursz oluyrm.o destekliyr gibime geliyor![]()
Onu hiç duymadım mimari ı bılıyom da onu bılmıyom nerde bu hastaneNo v a r t
Rahim çok iyi ilerliyor aslnda digerlerinde estrofrm kullanarak kalinlasan endometrum ilacsiz ondn fazla kalınlaşti meselaaa.Benimde daha önce transfer öncesi yumurta toplama işleminden önce gonal ovitrella ne varsa hepsini kullandım sonra transfer oldum neymiş rahim kandırma yöntemiymiş.. Valla rahim öyle akıllıki asla inanmadı ve sonuç kimyasal oldu![]()
AnkaradaOnu hiç duymadım mimari ı bılıyom da onu bılmıyom nerde bu hastane
Bana da öyle dediler normalde belirti olmaz onlar iğneden ama arıyoruz işteİlkinde igne kullanmstm sabah aksam kimyasal olunca iğnesiz önceliğimiz dogal gebelik diyr dr bey öyle devam ediyrz bakalm ne olucakigne olmayınca belirtide olmuyor burdaki belirti bulanlar hep igneden kaynakli aslnda belirti olmazmis hemşireler öyle diyr biz belirti ariyrz oda igneler yapar
![]()
Evet tutsa belirti olmazki demişlerdi şaşırmstm o yüzden boşuna yok karnim agriyir yok kasigim dememek lazm takilmayin kizlar çok takan var vallahi bende soruyrmda merkdan kendimde hiç biri yokBana da öyle dediler normalde belirti olmaz onlar iğneden ama arıyoruz işte![]()
Kan sonuçlarıniz nasil çıkmıştıBenimde daha önce transfer öncesi yumurta toplama işleminden önce gonal ovitrella ne varsa hepsini kullandım sonra transfer oldum neymiş rahim kandırma yöntemiymiş.. Valla rahim öyle akıllıki asla inanmadı ve sonuç kimyasal oldu![]()