• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Rahim çok iyi ilerliyor aslnda digerlerinde estrofrm kullanarak kalinlasan endometrum ilacsiz ondn fazla kalınlaşti meselaaa. 🤣 Bende ilkinde bir igneler kullandm yan etki yapiyrdu gün boyunca kusmakdn yemek yiyemedigimi bilirdm ayyy ne günlerdi 🤣
Estrofem bende kullanıyorum sabah akşam aslında normalde tedaviye başlaman önce benim rahim kalınlığım gayet güzel di yani bu ilaçlar bizi mahvetti
Sabah akşam progestan
Günde bi tane oksapar iğne
Folik asit ve d vitamini
Benim d vitamini asırı düşük

Estrofem bende kullanıyorum sabah akşam aslında normalde tedaviye başlaman önce benim rahim kalınlığım gayet güzel di yani bu ilaçlar bizi mahvetti
Sabah akşam progestan
Günde bi tane oksapar iğne
Folik asit ve d vitamini
Benim d vitamini asırı düşük
Bende sabah aksam 2 ser fitil kakiyrm 🤣
Folik asit coraspirin hap bitti bkalm ne çıkacak sonuclar ne örüyon sen ipleri aldinda basladnmi 🤣🤣🤣

Ev

Evet tutsa belirti olmazki demişlerdi şaşırmstm o yüzden boşuna yok karnim agriyir yok kasigim dememek lazm takilmayin kizlar çok takan var vallahi bende soruyrmda merkdan kendimde hiç biri yok 🤣🤣🤣 bugün bi metal tat aldm
Ama geçen yıl düşük yaptım kalbi durdu bebeğimin onda transfer oldum sabah uyandım masaya oturdum sol kasıgıma aniden sanki bi bıçak saplandı nefesim kesildi dedim bu tuttu hemen hissettim. Ama kimyasal olanda hiç bişey hissetmedim

Ama geçen yıl düşük yaptım kalbi durdu bebeğimin onda transfer oldum sabah uyandım masaya oturdum sol kasıgıma aniden sanki bi bıçak saplandı nefesim kesildi dedim bu tuttu hemen hissettim. Ama kimyasal olanda hiç bişey hissetmedim
Bende kimyasal olanda olmustu dedigin gibi saplanmalar kasik agrisi baş dönmesi bel agrisi 2 ci gün gece uykumdn bel sizlamasina uyanmistm degisikdi bi kedere sanki karnimda elektirik ciz etti degisikdi kimyasal olduydu

O ilk transferimdendi üzerine bi negatif yasadm smdide 8.ci günüm bekliyrm canm persmbe kan verecgm
Rabim nasip eder hayırlısı ile inşallah valla benim çok farklı birşey olmuş ya kanda çıktı ama hiç bir belirti fln yok sadece kabızlık var bende bide rahimde kasılma lar var

Bende kimyasal olanda olmustu dedigin gibi saplanmalar kasik agrisi baş dönmesi bel agrisi 2 ci gün gece uykumdn bel sizlamasina uyanmistm degisikdi bi kedere sanki karnimda elektirik ciz etti degisikdi kimyasal olduydu
İşte bak herkeste farklı oluyo.. Ben kimyasal olanda hiö bişey hissetmedim.. Ama kalbi duran bebeğimde 6 gün öyle bi kusuyodumki bina yıkılıyodu ve hemen anladım hamile oldugumu.ve bana herkes diyodu bu kesin kız diye.. İnşallah yine kızım olur

Merhaba bende aranıza dun katıldım epey yazısmıssınız okudum hepsını tektek:KK55:
Rabbim hiçbirimizin emeklerını bosa cıkarmasın kolay bırsekılde evlat nasıp etsın ınsaAllah
Dun 16.00 da 2adet genetıkten tenız gelen 5. Ve 6.gun embrıyolarını transfer ettıler doktora kalsa 1tane dedı ama ben rıske gırıp 2sınıde ıstedım 3yıl once 6.haftada dusugum olmustu yıne tupbebekle oda 5.gun embrıyosuydu ve transfer sonrası 5.gun cok cok sılık ıdrar testıyle ogrenmıstım sımdıde 5.gun cumartesı erken gebelık testı yapmayı dusunuyorum
İnşaAllah tutunuyorlardır bebişlerim bana :emir_bebek::emir_bebek:
Sabırsız olanlardanım bende:KK48::KK48:

Merhaba bende aranıza dun katıldım epey yazısmıssınız okudum hepsını tektek:KK55:
Rabbim hiçbirimizin emeklerını bosa cıkarmasın kolay bırsekılde evlat nasıp etsın ınsaAllah
Dun 16.00 da 2adet genetıkten tenız gelen 5. Ve 6.gun embrıyolarını transfer ettıler doktora kalsa 1tane dedı ama ben rıske gırıp 2sınıde ıstedım 3yıl once 6.haftada dusugum olmustu yıne tupbebekle oda 5.gun embrıyosuydu ve transfer sonrası 5.gun cok cok sılık ıdrar testıyle ogrenmıstım sımdıde 5.gun cumartesı erken gebelık testı yapmayı dusunuyorum
6 gün yap daha iyi

Benimde 2 tane transfer oldum 25 inde eskiden bi gün 24 saatti şimdi bigün 72 saate çıktı öyle zaman geçmiyo😂😂😂

Back
X