- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Progestan dex 25 evet karından yapıyorum günde 2 tane. Senin vuruldugun iğne progestan 50 ondan bende vurulmuştum kalçadan yapılıyo oProgestan kalçadan yapılıyor siz kendinizi mi yapıyor sunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan dex 25 evet karından yapıyorum günde 2 tane. Senin vuruldugun iğne progestan 50 ondan bende vurulmuştum kalçadan yapılıyo oProgestan kalçadan yapılıyor siz kendinizi mi yapıyor sunuz
Çok zor biliyorum yaşamayan bilemez özelikle o süt göğüsten geldiğinde Bebek yok yaaa çok ağladım halada ağlıyorum unutulmuyor hic
İşte benim kalçadan olan geçen sende 5 aya kadar yaptım kalçadan tam doktor 3 günde 1 yap dedi o şekil yaptığım gibi erken doğum yaptımProgestan dex 25 evet karından yapıyorum günde 2 tane. Senin vuruldugun iğne progestan 50 ondan bende vurulmuştum kalçadan yapılıyo o
Hayır alma bekle tahlil gününü bacım yazdıklarınızı okuyorumKuz siz nerdesiniz allah askına. Sano dayanamicam yarın bi test alayımmı
Ben sağma makınesıde almıştım hastaneye süt gönderıyordum hep bı o kadarda buzluga attım onları çöpe attığımda bir bilsen neler cektım ama sonra dedım ki kızın en güzel yerde hıc ağlama cennetin en güzel köşesindeÇok zor biliyorum yaşamayan bilemez özelikle o süt göğüsten geldiğinde Bebek yok yaaa çok ağladım halada ağlıyorum unutulmuyor hic
Bence kesinlikle yapmamalısın ben şuan aşırı huzursuz hissediyorumKuz siz nerdesiniz allah askına. Sano dayanamicam yarın bi test alayımmı
Hayır huzursuz hissetme kendını ne düşünürsen öyle olurBence kesinlikle yapmamalısın ben şuan aşırı huzursuz hissediyorum
Bacı onunda zorluğu var bende bel fıtığı var ve 3. Katta oturuyorum merdıvenden asla inip cıkmıcaksın demişti doktor hamıle kalırsamOlsun dikiş güvenli siz yeterki hamile kalında dikiş atılsın bizim komşunun gelini de tüp bebek rahim ağzı yetmezliği vardı oda dikiş atılırdı ve 9 ay ystardı 2 tane çocugu var şimdi
Cano ben kendimi herşeye hazırladım ya olmassa napim ölcek değilim ya yeniden denerimBence kesinlikle yapmamalısın ben şuan aşırı huzursuz hissediyorum
Kendini gazlamaaa bekle sonra test yaptın dıye pişman olacaksın otur yerındeCano ben kendimi herşeye hazırladım ya olmassa napim ölcek değilim ya yeniden denerim
Bence yapma olaki çıkmaz psikolojik etkilenirsinYarın 6 çı gün acaba erken gebelik testi yapsammı![]()
Evin asansörlü olacak yada giriş katta oturacaksın hani en azından kapıya çıkar 5 dk nefes alırsınBacı onunda zorluğu var bende bel fıtığı var ve 3. Katta oturuyorum merdıvenden asla inip cıkmıcaksın demişti doktor hamıle kalırsam![]()
Kendini gazlamaaa bekle sonra test yaptın dıye pişman olacaksın otur yerınde
Balkonumuz var arkalı önlü ama hastane kontrollerine nasıl gidip gelcem neyse hamile kalayım Allah’ın izniyle onuda sonra düşünürüzEvin asansörlü olacak yada giriş katta oturacaksın hani en azından kapıya çıkar 5 dk nefes alırsın
Yalan mı sonra habıre diceksın yok kan da vereyım hadı kanı vercen yok sonucum çıkmadı bilmem ne durduk yere iş çıkarma başımıza günün gelince vercen zaten
Kiracıysan evi değiştirir sinBalkonumuz var arkalı önlü ama hastane kontrollerine nasıl gidip gelcem neyse hamile kalayım Allah’ın izniyle onuda sonra düşünürüz![]()
Yok vala kendı evımiz aile binasıKiracıysan evi değiştirir sin
Ay hiçte sevmem aile binasınıYok vala kendı evımiz aile binası
Valla kuzum bende kendimi herşeye hazırlamıştım ama öyle olmuyor işte insan üzülüyorCano ben kendimi herşeye hazırladım ya olmassa napim ölcek değilim ya yeniden denerim