• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Progestan dex 25 evet karından yapıyorum günde 2 tane. Senin vuruldugun iğne progestan 50 ondan bende vurulmuştum kalçadan yapılıyo o
İşte benim kalçadan olan geçen sende 5 aya kadar yaptım kalçadan tam doktor 3 günde 1 yap dedi o şekil yaptığım gibi erken doğum yaptım

Çok zor biliyorum yaşamayan bilemez özelikle o süt göğüsten geldiğinde Bebek yok yaaa çok ağladım halada ağlıyorum unutulmuyor hic
Ben sağma makınesıde almıştım hastaneye süt gönderıyordum hep bı o kadarda buzluga attım onları çöpe attığımda bir bilsen neler cektım ama sonra dedım ki kızın en güzel yerde hıc ağlama cennetin en güzel köşesinde 🥰🥰

Olsun dikiş güvenli siz yeterki hamile kalında dikiş atılsın bizim komşunun gelini de tüp bebek rahim ağzı yetmezliği vardı oda dikiş atılırdı ve 9 ay ystardı 2 tane çocugu var şimdi
Bacı onunda zorluğu var bende bel fıtığı var ve 3. Katta oturuyorum merdıvenden asla inip cıkmıcaksın demişti doktor hamıle kalırsam 🤦🏼‍♂️

Evin asansörlü olacak yada giriş katta oturacaksın hani en azından kapıya çıkar 5 dk nefes alırsın
Balkonumuz var arkalı önlü ama hastane kontrollerine nasıl gidip gelcem neyse hamile kalayım Allah’ın izniyle onuda sonra düşünürüz 😊😊🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Back
X