Evet transferden 1 hafta önce vurulmuştum 1 doz canım bugünde kan testi yaptım zaten transferimin 8.akşamı değer az değil dimi ?Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çatlatma iğnesi vurmuşmuydun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet transferden 1 hafta önce vurulmuştum 1 doz canım bugünde kan testi yaptım zaten transferimin 8.akşamı değer az değil dimi ?Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çatlatma iğnesi vurmuşmuydun
Benim bugün 3.günüm transferden sonra dün gece çok şiddetli regl sancısı gibi ağrıyla uyandım sabah hassasiyet vardı göğüslerimde şimdi sadece meme ucunda korkuyorum bu şiddetli kasık ağrısı sizce nedirBeklemesi çok zor ama gününden önce test yapmayın gerçekten yapmayın bak ben erkenden yaptım donucu mu olucumu pazar verdim 0 dün verdim 8.gun 3,44 herkes yükselir çoğu yükselmez çoğununki artmış gitmiş çoğunun kimyasal olmuş kana gideceğim sabah namazıdan sonra uyku girmedi gözüme uyuyamadim
Benimkisi 10gundir öyle aynı şekilde iğne ilaç fitil hepsi normal gözüküyor aslında düşünmemek lazım ben kendimden örnek veriyorum size kesin kldu dedim hele dün bir bel ağrısı göğüs ağrısı betami bilmesem kesin tuttu tutuyor hamileyim dedimBenim bugün 3.günüm transferden sonra dün gece çok şiddetli regl sancısı gibi ağrıyla uyandım sabah hassasiyet vardı göğüslerimde şimdi sadece meme ucunda korkuyorum bu şiddetli kasık ağrısı sizce nedir![]()
Beta kaç sizin kaçıncı günBenimkisi 10gundir öyle aynı şekilde iğne ilaç fitil hepsi normal gözüküyor aslında düşünmemek lazım ben kendimden örnek veriyorum size kesin kldu dedim hele dün bir bel ağrısı göğüs ağrısı betami bilmesem kesin tuttu tutuyor hamileyim dedim
6.gun verdim 0cikti 8.gün verdim 3,44 çıktı 6 günün akşamında verdim 8.günun sabahında 36 satte vermiş oldum bugün yeniden vermicem yükselmiş olursa devam edeceğim yoksa bırakacağımBeta kaç sizin kaçıncı gün
Sebep neydi sperm sayısı mı düşükAşılama yaptık üroloji ve kadın doğum bize tüp Bebek deyince beklemeden yaşımız geçmeden adım atalım dedik ilkini denedik negatif oldu bu süreçten sonra doktor ne der ne yapar bilemeyiz onu dinlendirir mi yaza mi yapar daha sonra kendiliğinden mi olur zaman gösterecek
Eliff test yaptım 5 dk sonra hayalet çizgi çıktu resim çekiyorum ama resimde belli olmuyo ama pozitif yarın sabah tekrar denicem gerçi bugün 6 cı günKız Cidden mi benimde yarın test günüm mecbur bi daha vermem gerek öğleden sonra mı versem ki belki artar mı bunu demeyecektin tüm gün uyurum artık![]()
Bir ara yükseldi geri düştü hareketi bende pcos varSebep neydi sperm sayısı mı düşük
Ayyy inşallah canım İnşallahEliff test yaptım 5 dk sonra hayalet çizgi çıktu resim çekiyorum ama resimde belli olmuyo ama pozitif yarın sabah tekrar denicem gerçi bugün 6 cı gün
Merkez mesaj atmış kan var diye ama vermek istemiyorum ya korkuyorumElif naptın
Kilo varsa kilo vermelisin mutlakaEvet
Bir ara yükseldi geri düştü hareketi bende pcos var