• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benimde 8. Gün ama korkudan yapmıyorum kanı beklicem.
Zaten idrarda pozitif olsa umutlancam hep ertesi gün daha koyu olmasını beklicem en iyisi sabır edeyim yoksa evde test bana bakıyor ben teste
Bence korkma benim fazla belirtim vardı dün yaptım testte bişey yoktu bugün çıktı canım benim korkmak çözüm değil tm gebelik testide tam emin değil herzaman kesin sınuç kan testi bunu her zaman söyliyorum zaten

Sendw hakkını helal et kardeşim ben dün yazacaktım yazamadım benim amacım aslında gülüp eğlenmek diye yazmıştım heyecan yapıp yapmıştık ama kırıcı üzücü kelime olduysa hakkını helal et bacım
Monolya haklı ada doktorlar test gününden sonra 2 günde bi beta isteyip yükselişi takip ediyo ve ona göre karar veriyor

Monolya haklı ada doktorlar test gününden sonra 2 günde bi beta isteyip yükselişi takip ediyo ve ona göre karar veriyor
Ve bu yükselişi doktor takıp edebilmek için senin en az 9. Gün ve sonrası kan vermen gerekiyor canım o yüzden o diğer verdiklerini unut

Ay bende suan 9 gün 2 gündür cikamiyrm şurup mu icsem bilemedm bugün yoksa bi gün sabretsmmi sonuca bakaym hosaf iciyrm kayisi çok su iciyrm ama yok fayda ya bilemdm bnde ilkinde kabiz olm

Yok bacm 400 ml hoşaf iciyrm sıcak ama yok 🥴 bugün şurup icecgm olma
Ben sabah çok erken kahvaltı yapıyorum sonra kayısı yiyorum üstüne bolca su içiyorum sonra yarım saat yürüyorum sonra tuvalete rahat çıkıyorum. Gerçi ben insülin de kullanıyorum oda biraz yardımcı oluyo bana

Bende çok pişmanım kan verdiğim için aslında bu gün ki değerim baz alınacaktı bilmeseydim az yükselmiş diye üzülüyorum hiç bilmeseydim üzülmeyecektim bence gününüzü bekleyin vermeyin kan falan

İşte aslında o günde ben adaselinin. İlk kan verdiğinde onu anlatmaya çalıştım güzel bir dille ama ada anlamadi dinlemedi beni panikten olsun canınızı sıkmayın en azından gününüzü bekleyin rahavete kapılmayın arkadaşlar doktor derdi ozaman 6. Ci günden başlayın kizlar testte derdi ama siz erken verdikçe strese giriyorsunuz 10 gün yada 12 gün 400 Lee 500 Lee gibi bir değerle kafanız rahat öğrenmek daha iyi değilmi

Bende çok pişmanım kan verdiğim için aslında bu gün ki değerim baz alınacaktı bilmeseydim az yükselmiş diye üzülüyorum hiç bilmeseydim üzülmeyecektim bence gününüzü bekleyin vermeyin kan falan
Sende canım o verdiğin değeri unut ilaçlardan fazla çıkmış olabilir bugün kaçıncı günün en az 10 .cu günün olması lazım ver ve bugünü baz al

İşte aslında o günde ben adaselinin. İlk kan verdiğinde onu anlatmaya çalıştım güzel bir dille ama ada anlamadi dinlemedi beni panikten olsun canınızı sıkmayın en azından gününüzü bekleyin rahavete kapılmayın arkadaşlar doktor derdi ozaman 6. Ci günden başlayın kizlar testte derdi ama siz erken verdikçe strese giriyorsunuz 10 gün yada 12 gün 400 Lee 500 Lee gibi bir değerle kafanız rahat öğrenmek daha iyi değilmi
Doktorlar neden 10 gün sonra diyo. 10 güne kadar vücut hcg hormonunu yavaş yavaş salgılıyo 10 gün sonra ise tamamen kana karıstığı için hızlı bi şekilde yükselmeye başlıyo

Eklentiler

• IMG_4154.webp
    IMG_4154.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 38
Ya inan msj yolu msj dili çok farklı kardeşim

Hiç belirtim yok ondan da yapmaya korkuyor olabilirim
Belirti herkes te olacak diye bi kaide yok benim alerjilerim var artı diyabet hastasıyım ve vücudum çok hassas en ufak bişey beni çabuk etkiliyo. Belirti hassas kişilerde meydana geliyo.. Mesela ben bi regli oluyorum yataklara düşüyorum o derece kasık ağrılarım benim çok yoğun oldu çünkü ben lep ameliyatı oldum her yumurtlama döneminde böyle sancı çekiyodum tedaviden önce sağlıklı kişiler belirtileri ancak 6 haftadan sonra hissediyo

Sende canım o verdiğin değeri unut ilaçlardan fazla çıkmış olabilir bugün kaçıncı günün en az 10 .cu günün olması lazım ver ve bugünü baz al
Evet bu gün test günüm bu gün ki çıkan sonucu baz alacağım artık inşallahhhh tutunmuştur bebeklerimiz bize Rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmasın inşallah

Back
X