• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlarrrrrrr bakınnnnn 🥰🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_4300.webp
    IMG_4300.webp
    158,6 KB · Görüntüleme: 69
Kan tahlili kimindi benmi karıstıtdım🤣
Ben hiç kan vermedim 😂😂 dayandım sabrettim 😂😂 cuma günü vercem nasip olursa evde testlerim vardı eşim saklamış bunuda ablama aldırdım eksık para almış yanına 3 tane al dedım oda bı tane almış kendıne de sıgara almış 🤣🤣🤣 ondan testı bı tane yaptım

Ben hiç kan vermedim 😂😂 dayandım sabrettim 😂😂 cuma günü vercem nasip olursa evde testlerim vardı eşim saklamış bunuda ablama aldırdım eksık para almış yanına 3 tane al dedım oda bı tane almış kendıne de sıgara almış 🤣🤣🤣 ondan testı bı tane yaptım
Öyle deme sigara içen biri için sigara öenmli hem zaten artık pızitif daha yapma eczaneler bizim sayemizde zengin oldu ya 😂

Öyle deme sigara içen biri için sigara öenmli hem zaten artık pızitif daha yapma eczaneler bizim sayemizde zengin oldu ya 😂
Ya valla grupta pozitif olupta negatıfı de gördük ondan dedim 3 tane al dıye 3 de yanlış göstermez dimi 😬😬 ama bacım sıgara almış kendıne 🤣🤣🤣

Back
X