• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Eski testleri baz almayacağım ya test günüm bu gün ya bu günden mi değerlendirmem gerekiyor ki aslında öğrenmem gerken değer buydu bence

Kilo varsa kilo vermelisin mutlaka
Bende pcosluyum 104 kilo ile kızıma tüp bebekle hamile kaldım ilk denememde tutu doğum ve emzirme sonrası 120 kilo oldum ve tüp mide ameliyatı oldum şuan 80 kiloyum boyum 172 ama bu sefer negatifi gördüm herşey nasip meselesi illaki etki edyor ama en başında nasippp

Bende pcosluyum 104 kilo ile kızıma tüp bebekle hamile kaldım ilk denememde tutu doğum ve emzirme sonrası 120 kilo oldum ve tüp mide ameliyatı oldum şuan 80 kiloyum boyum 172 ama bu sefer negatifi gördüm herşey nasip meselesi illaki etki edyor ama en başında nasippp
Pcos 60 kiloyum 158 falanım benimde negatif ilk deneme

Adaselin sen ne yaptın test verdın mı

Benim durmmum hakkında bilgisi olann ilk gün verdiğimde çatlatma iğnesi etkisiyle çok çıktıysa şuanki artış normal olur demi iğnenin etkisi geçtiyse

Benim durmmum hakkında bilgisi olann ilk gün verdiğimde çatlatma iğnesi etkisiyle çok çıktıysa şuanki artış normal olur demi iğnenin etkisi geçtiyse
iğne etkisinin arınmış hali için değer bence iyi ama iğne benden 12. gün falan sıfırlanmıştı tam dozda

Benim durmmum hakkında bilgisi olann ilk gün verdiğimde çatlatma iğnesi etkisiyle çok çıktıysa şuanki artış normal olur demi iğnenin etkisi geçtiysecatlatma l

Şuan değeriniz 10.gune göre gayet çok güzel şimdi doktora söyleyip onların dediği tarihte kan vereceksin onların dediği tarih harici verme

Back
X