- 25 Mart 2023
- 1.331
- 572
- 53
- 32
Kaç çıktı degerınAma şuan doktoruma soramıyorum erken test yaptım böyle oldu diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç çıktı degerınAma şuan doktoruma soramıyorum erken test yaptım böyle oldu diye
Bende pcosluyum 104 kilo ile kızıma tüp bebekle hamile kaldım ilk denememde tutu doğum ve emzirme sonrası 120 kilo oldum ve tüp mide ameliyatı oldum şuan 80 kiloyum boyum 172 ama bu sefer negatifi gördüm herşey nasip meselesi illaki etki edyor ama en başında nasipppKilo varsa kilo vermelisin mutlaka
Sen diğer testleri söylemeden bugün ki deverini soyleyeceksin doktorun diyeceği 2 gün sonra tekrarla diycekAma şuan doktoruma soramıyorum erken test yaptım böyle oldu diye
Erken test mi normal test mi ?Amin çok teşekkür ederim![]()
Pcos 60 kiloyum 158 falanım benimde negatif ilk denemeBende pcosluyum 104 kilo ile kızıma tüp bebekle hamile kaldım ilk denememde tutu doğum ve emzirme sonrası 120 kilo oldum ve tüp mide ameliyatı oldum şuan 80 kiloyum boyum 172 ama bu sefer negatifi gördüm herşey nasip meselesi illaki etki edyor ama en başında nasippp
Erken gebelik testiErken test mi normal test mi ?
İşte mesele kilo meselesi degil nasip meselesi imtihan olacaksan oluyor insan en iyisini güzelini yapıyoruz gerisi RabbimdenPcos 60 kiloyum 158 falanım benimde negatif ilk deneme
İki gün daha beklemeye çalışayımErken gebelik testi
Aynen öyle nasipİşte mesele kilo meselesi degil nasip meselesi imtihan olacaksan oluyor insan en iyisini güzelini yapıyoruz gerisi Rabbimden
Bekle canım o zamanİki gün daha beklemeye çalışayımgeçen sefer 10. Gün test vermiştim 18. Güne kadar artmasını beklemek beni çok yıpratmıştı
iğne etkisinin arınmış hali için değer bence iyi ama iğne benden 12. gün falan sıfırlanmıştı tam dozdaBenim durmmum hakkında bilgisi olann ilk gün verdiğimde çatlatma iğnesi etkisiyle çok çıktıysa şuanki artış normal olur demi iğnenin etkisi geçtiyse
İğnenin etkisi değil bu hamilesiniz siz, hayırlı olsunBenim durmmum hakkında bilgisi olann ilk gün verdiğimde çatlatma iğnesi etkisiyle çok çıktıysa şuanki artış normal olur demi iğnenin etkisi geçtiyse
Bizede dua edin benim adımda ElifBenim durmmum hakkında bilgisi olann ilk gün verdiğimde çatlatma iğnesi etkisiyle çok çıktıysa şuanki artış normal olur demi iğnenin etkisi geçtiyse
Benim durmmum hakkında bilgisi olann ilk gün verdiğimde çatlatma iğnesi etkisiyle çok çıktıysa şuanki artış normal olur demi iğnenin etkisi geçtiysecatlatma l
Şuan değeriniz 10.gune göre gayet çok güzel şimdi doktora söyleyip onların dediği tarihte kan vereceksin onların dediği tarih harici vermeBenim durmmum hakkında bilgisi olann ilk gün verdiğimde çatlatma iğnesi etkisiyle çok çıktıysa şuanki artış normal olur demi iğnenin etkisi geçtiyse
Ben kan verdim öğleden sonra bakacağızAdaselin sen ne yaptın test verdın mı
Yarım doz daha kolay atılıyormuş canıiğne etkisinin arınmış hali için değer bence iyi ama iğne benden 12. gün falan sıfırlanmıştı tam dozda