- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Aspirin hangisi olursa olsun kan sulandırıcı etkisi var hepsinde ve ben asla aspirin içmemBen coraspin kullanmıyorum canım şu küçük bebe aspirini varya küçük pembe ondan günde bir tane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aspirin hangisi olursa olsun kan sulandırıcı etkisi var hepsinde ve ben asla aspirin içmemBen coraspin kullanmıyorum canım şu küçük bebe aspirini varya küçük pembe ondan günde bir tane
10 günden sonra katlanması önemli şimdi 2 gün sonra tekrar test yap ne olduğu belli olacak ama aspirin işi sıkıntıKızlar benim betamin değeri düşük ya hani 9.gune göre 5 gün emnriyor 9da öyle 2 haftalık gebelik olmuş oluyor sayısı önemli mi katlanması mi önemli
Ben 27 yaşındayım. Kesinlikle hayırlısı kolaylıkla olsunİnşallah canım hep hayırlısını da dilemiyorum hayırlısı da kolay olsun diyorum korkutuyor tabi kalp beni . Bu arada sen kaç yaşındasın
İyiyim garip bir şekilde çok terliyorum yaİpek senin durumun nadıl canım
3 taneGünde kaç iğnen var senin
Arada hafif girip çıkan regl sancıları dışında bende bi şey yok, eşim gaz ağrısı falandır diyor ilaçlardan dolayı da olabilirmişKızlar uyudunuzmu varmı bi gelişme ağrı sızı durumunuz nedir
Yarın da 10.gün yarın yapmak istemiyorum kan yapayım mı10 günden sonra katlanması önemli şimdi 2 gün sonra tekrar test yap ne olduğu belli olacak ama aspirin işi sıkıntı
Yarın yapmana gerek yok cuma günü yapacaksın zaten doktora gideceksin orda yaparlarLekelenme devam edermi kızlar ben bilmediğim için soruyorum biraz daha geldi de koyu kahverengi
Önce bende öyleydim şimdi üşüyorum bazenİyiyim garip bir şekilde çok terliyorum ya
Sizin sonuç belli miydiÖnce bende öyleydim şimdi üşüyorum bazen
NedenAspirin hangisi olursa olsun kan sulandırıcı etkisi var hepsinde ve ben asla aspirin içmem
Bugün 6 gün silik çizgi çıktuSizin sonuç belli miydi
Benim çok az fındık büyüklüğünde gelmişti hemşire kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok demişti ve bir kez gelmişti ama tabi siz yinede içiniz rahat olması için kendi hemsirenize sorun istersenizLekelenme devam edermi kızlar ben bilmediğim için soruyorum biraz daha geldi de koyu kahverengi
Ayy hadi inşallah devamı da görürsünüzBugün 6 gün silik çizgi çıktu
Bugün 6 gün silik çizgi amin canımSizin sonuç belli miydi
Ayy hadi inşallah devamı da görürsünüzçok sevindim
Canım bende olmadı hiç sonra ilerleyen zamanlarda olur belki ama dıger hamılelıgımde de olmadıArada hafif girip çıkan regl sancıları dışında bende bi şey yok, eşim gaz ağrısı falandır diyor ilaçlardan dolayı da olabilirmiş
Benim bugün 7.gün lekelenme de olmadı hiç kimilerinde oluyormuş
Regli döneminde aşırı sancılı geçiren gebeliktede sancı çekiyo ben 4 gün neler çektim adet olucam diye ikide bi wc ye koşuyodumCanım bende olmadı hiç sonra ilerleyen zamanlarda olur belki ama dıger hamılelıgımde de olmadı