- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Asıl günü yarın zatenYarın da 10.gün yarın yapmak istemiyorum kan yapayım mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl günü yarın zatenYarın da 10.gün yarın yapmak istemiyorum kan yapayım mı
Yok benim doktorum 12.gun dedi cuma gideceğim 11.gunAsıl günü yarın zaten
Ada acaba 12 gün mü kan versen Doktor'un dediği tarihteKızlar böyle şahit oldugunuz oldumu düşük betayla başlayıp olumlu giden
Cuma günü gittiğimde vereceğim abla yarın da katlanirsa cuma 30larda olması lazım ikiye katlanıyor yaAda acaba 12 gün mü kan versen Doktor'un dediği tarihte
30u düşük zannedebilir doktor rakam önemli bilmiyorum hiç böyle düşük rakamla başlayıp ilerleyen denk gelmedi baya baktım daAda acaba 12 gün mü kan versen Doktor'un dediği tarihte
Diğer gruplarda soralım ada30u düşük zannedebilir doktor rakam önemli bilmiyorum hiç böyle düşük rakamla başlayıp ilerleyen denk gelmedi baya baktım da
Ada sordum cvp gelirse yazıcam ama sen kendini şok şıkıntıya soktun ya biraz rahatla30u düşük zannedebilir doktor rakam önemli bilmiyorum hiç böyle düşük rakamla başlayıp ilerleyen denk gelmedi baya baktım da
Rahatım canım öyle merakımı gideriyorumAda sordum cvp gelirse yazıcam ama sen kendini şok şıkıntıya soktun ya biraz rahatla
Eee bak varmış başkalarıda tam 12 gün sonra kan ver ve emin ol
2 güne bir ikiye katlanır beta canım her gün değilCuma günü gittiğimde vereceğim abla yarın da katlanirsa cuma 30larda olması lazım ikiye katlanıyor ya
Ama ben dün verdim 3,44 bugün verdim 7,892 güne bir ikiye katlanır beta canım her gün değil
Aynn sen strese girdikçe hormonların düşer rahat ol ki vücut hormonları iyi salgılasın ve güzel beslen çok su iç bide fındık ve badem de hormonlara iyi geliyo bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyoİki gün sonra ikiye katlanması diyor ya benimki iki gün sürmeden 1 günde ikiye katlandı mesela demi 24 satte
Tamam olabilir tabi ama normalde 2 güne w kar artış beklenir 2 gün sonra tekrarlayın umarım sağlıklı ilerlerAma ben dün verdim 3,44 bugün verdim 7,89
Avakado ve yumurta da tüket mutlaka kefir içAynn sen strese girdikçe hormonların düşer rahat ol ki vücut hormonları iyi salgılasın ve güzel beslen çok su iç bide fındık ve badem de hormonlara iyi geliyo bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyo
Aynı yerde yaptırıyorsun dimiAma ben dün verdim 3,44 bugün verdim 7,89
Evet yumurta her sabah 2 tane yiyorum avakado yiyemiyorum ondan midem bulanıyo. Kefirde içemiyorum ya.. Ama yumurta bazen 3 bile yiyorumAvakado ve yumurta da tüket mutlaka kefir iç
Avakadoyu ezin limon ve tuz katın azda beyaz peynir öyle güzel oluyor ben öyle yiyorum hergun yarımEvet yumurta her sabah 2 tane yiyorum avakado yiyemiyorum ondan midem bulanıyo. Kefirde içemiyorum ya.. Ama yumurta bazen 3 bile yiyorum