Kefir bağırsak çalıştırıyor kabızlık sorunu olmuyorEvet yumurta her sabah 2 tane yiyorum avakado yiyemiyorum ondan midem bulanıyo. Kefirde içemiyorum ya.. Ama yumurta bazen 3 bile yiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kefir bağırsak çalıştırıyor kabızlık sorunu olmuyorEvet yumurta her sabah 2 tane yiyorum avakado yiyemiyorum ondan midem bulanıyo. Kefirde içemiyorum ya.. Ama yumurta bazen 3 bile yiyorum
Aynı yerde yaptırıyorsun dimi
Ölsem gene yiyemem. Tropikal meyvelerin hiç birini yiyemiyorum insanlar ananasa bayılır benim midem kalkıyoAvakadoyu ezin limon ve tuz katın azda beyaz peynir öyle güzel oluyor ben öyle yiyorum hergun yarım
Ben çok seviyorumÖlsem gene yiyemem. Tropikal meyvelerin hiç birini yiyemiyorum insanlar ananasa bayılır benim midem kalkıyo
Sabahları kahvaltıyla beraber 3.4 tane kayısı yiyorum günde yaklasık 4 litre su içiyorum bende şeker olduğu için susuz duramıyorum oda rahatlatıyo zatenKefir bağırsak çalıştırıyor kabızlık sorunu olmuyor
Seviyoaan doğuma yakın ye bende hurmayı çok severim medine vurmasını hatta çok kaliteli hurma getirttim ama iyi değilmiş rahim de açılma yapıyomuş doğuma yakın zamanda yemek lazımmış bunları.. Dere otu maydonoz bunlarıda yemiyorum idrar yolları iltihabını söküyo ya bunlarda zararlıymışBen çok seviyorumama ananas yemedim bu süreçte hiç
Evet duymuştum bunları hurma bende çok severimmm doğuma yakın bol bol yeriz o zaman hayırlısıyla inşallahSeviyoaan doğuma yakın ye bende hurmayı çok severim medine vurmasını hatta çok kaliteli hurma getirttim ama iyi değilmiş rahim de açılma yapıyomuş doğuma yakın zamanda yemek lazımmış bunları.. Dere otu maydonoz bunlarıda yemiyorum idrar yolları iltihabını söküyo ya bunlarda zararlıymış
Eşime diyorumki hurmalarıma sakın dokunma ben onları sonra yiyecem askım diyo saçmalama gene alırız yok her zaman o kalitede bulamam önemli olan bebek sen yemeEvet duymuştum bunları hurma bende çok severimmm doğuma yakın bol bol yeriz o zaman hayırlısıyla inşallah
Bol bol yiyin doğuma yakınEşime diyorumki hurmalarıma sakın dokunma ben onları sonra yiyecem askım diyo saçmalama gene alırız yok her zaman o kalitede bulamam önemli olan bebek sen yeme![]()
Evet duymuştum bunları hurma bende çok severimmm doğuma yakın bol bol yeriz o zaman hayırlısıyla inşallah
Canın bişeyler çekiyomu ya transfer günü eşimle kahvaltıya gittik orda çilek getirmişlerdi kız hala o çileği düşünüyorum ya transferin 2 gününden beri böyle giderse gidip arayıp bulacam yada kahvaltı yaptıgım yere gidip surf o çileği yemek için kahvaltı yapıcamBen çok seviyorumama ananas yemedim bu süreçte hiç
Hiç çekmedi daha doktora 15 gün sonra gitcem bideCanın bişeyler çekiyomu ya transfer günü eşimle kahvaltıya gittik orda çilek getirmişlerdi kız hala o çileği düşünüyorum ya transferin 2 gününden beri böyle giderse gidip arayıp bulacam yada kahvaltı yaptıgım yere gidip surf o çileği yemek için kahvaltı yapıcam![]()
Evet ya ve birde kimimizin kızı olcak kimimizin oğlu belki ikizler olcak sonra da çocuklar için yazısırızBol bol yiyin doğuma yakınburası 1 hafta sonra gebelerle dolacak ve hepimizin doğumları yakın zamanlar hayırlısıyla
En son beta kaç çıktıHiç çekmedi daha doktora 15 gün sonra gitcem bide![]()
Çok heyecanlı sağlıklı olsunda cinsiyet ne olursa olsun. Öyle bir forum vardı transfer oldular şindi cinsiyetleri belli çoğunun o kadar güzel kiEvet ya ve birde kimimizin kızı olcak kimimizin oğlu belki ikizler olcak sonra da çocuklar için yazısırız
Beta 5000 lerde olduğu zaman kese belli oluyoÇok heyecanlı sağlıklı olsunda cinsiyet ne olursa olsun. Öyle bir forum vardı transfer oldular şindi cinsiyetleri belli çoğunun o kadar güzel ki
850 çıktı bugün 12.gün 5.gün embriyosu transfer olmuştum iyi kaliteydiEn son beta kaç çıktı
Daha erken gitsemde görürüm kese ama kalp atışıyla beraber belki görürüm 15 güne diye bekliycemBeta 5000 lerde olduğu zaman kese belli oluyo
15 günmü attilar canmDaha erken gitsemde görürüm kese ama kalp atışıyla beraber belki görürüm 15 güne diye bekliycem
12-15 gün dediler 15 gün sonra gideyim dedim bende daha garanti olsun15 günmü attilar canm