• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

30u düşük zannedebilir doktor rakam önemli bilmiyorum hiç böyle düşük rakamla başlayıp ilerleyen denk gelmedi baya baktım da
Ama sen erken yaptığım testleri düşünmeyeceksin ki bugün bile erken normalde doktor 12 Co gün diyorsa ya öğün yada bir gün önce yapacaktım sen erken yaptığım için diğer rakamlara gidiyor aklın onları aklına getirme

Ya o an gaza geldim embriyolog beni çok gaza getirdi 😂 bide kimilerinin 3 tane konulup içerde de döllenme oluyormuş bi kadın 4 tane doğurmuş içerde döllenme olmuş
O döllenme bi tanede oluyo akıllı benim arkadaşım tek embriyo dan 3 çocuk çikti yumurta kalitesi düşüktü bi tane yumurta buldular zar zor altın yumurta oda 3 e bölündü🤣

Aminnnn o kadar çok istiyorum ki hepimiz pozitif görelim
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın eşim akşam diyoki pozitif olursa yazma buraya olmayan arkadaşlar üzülür diyo. Aslında doğru söylüyor benim 3 deneme her defasında yıkım yasardım ağlardım bak onların bebeği oldu derdim benimle beraber hamile olanların bebekleri doğdu 4 aylık oldu eşim ne zaman görse bizim yavrumuz da böyle olacaktı dimi aşkım diyo o zaman çok üzülüyorum

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın eşim akşam diyoki pozitif olursa yazma buraya olmayan arkadaşlar üzülür diyo. Aslında doğru söylüyor benim 3 deneme her defasında yıkım yasardım ağlardım bak onların bebeği oldu derdim benimle beraber hamile olanların bebekleri doğdu 4 aylık oldu eşim ne zaman görse bizim yavrumuz da böyle olacaktı dimi aşkım diyo o zaman çok üzülüyorum
Ya evet o konuda haklısınız ben ama böyle okuyunca pozitifleri mutlu oluyorum belki daha önce denemem olmadığı içindir siz baya zorlu yollardan geçtiniz çünkü sizin üzülmenizi anlıyorum hasetlik kıskançlık değil sadece benimde olabilirdi der insan Buda en doğal hakkınız

Ya evet o konuda haklısınız ben ama böyle okuyunca pozitifleri mutlu oluyorum belki daha önce denemem olmadığı içindir siz baya zorlu yollardan geçtiniz çünkü sizin üzülmenizi anlıyorum hasetlik kıskançlık değil sadece benimde olabilirdi der insan Buda en doğal hakkınız
Hani hiç hamile kalmasam neyse de biz onu n kalp atısını dinlemek için keyfi hastaneye gidiyoduk ya düşün artık bide ölünce mahvolduk

Yapmayacaktım dayanamadım Bende erken gebelik testi yaptım 8. Gün negatif çıktı.. kan testimi bekleyeceğim

Back
X