Evet ben 6 haftada gitmeyi düşünüyorum o yüzdenEn son 850 çıktı dedin ya 6 gün sonrası 6800 yapıyo beta yani kese görülür dediğin gibi kalp atışı 6 haftada görülüyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben 6 haftada gitmeyi düşünüyorum o yüzdenEn son 850 çıktı dedin ya 6 gün sonrası 6800 yapıyo beta yani kese görülür dediğin gibi kalp atışı 6 haftada görülüyo
Ama sen erken yaptığım testleri düşünmeyeceksin ki bugün bile erken normalde doktor 12 Co gün diyorsa ya öğün yada bir gün önce yapacaktım sen erken yaptığım için diğer rakamlara gidiyor aklın onları aklına getirme30u düşük zannedebilir doktor rakam önemli bilmiyorum hiç böyle düşük rakamla başlayıp ilerleyen denk gelmedi baya baktım da
Mantıklı ama muayenede sonra 10 gün kontrol süresi var en azından keseyi görmekte önemliEvet ben 6 haftada gitmeyi düşünüyorum o yüzdenikisini beraber görmek için
Ayy benim üçüz tutacak gibi uyudum 2 saat 3 tane test gördüm rüyamda hepsinin testi farklıydı 3 tane olursa ben nasıl yaparım diyorum eşimeEvet ya ve birde kimimizin kızı olcak kimimizin oğlu belki ikizler olcak sonra da çocuklar için yazısırız
Bak ya hem 3 tane koydurdu hem nasıl bakacam diyoAyy benim üçüz tutacak gibi uyudum 2 saat 3 tane test gördüm rüyamda hepsinin testi farklıydı 3 tane olursa ben nasıl yaparım diyorum eşime![]()
Ya o an gaza geldim embriyolog beni çok gaza getirdiBak ya hem 3 tane koydurdu hem nasıl bakacam diyo![]()
Benim embriyo 2 ta neydi ama ben tek hissediyorum öyle doğuyor kalbime olsun sağlıklı olsunda bi tane olsun yeter banaAyy benim üçüz tutacak gibi uyudum 2 saat 3 tane test gördüm rüyamda hepsinin testi farklıydı 3 tane olursa ben nasıl yaparım diyorum eşime![]()
O döllenme bi tanede oluyo akıllı benim arkadaşım tek embriyo dan 3 çocuk çikti yumurta kalitesi düşüktü bi tane yumurta buldular zar zor altın yumurta oda 3 e bölündüYa o an gaza geldim embriyolog beni çok gaza getirdibide kimilerinin 3 tane konulup içerde de döllenme oluyormuş bi kadın 4 tane doğurmuş içerde döllenme olmuş
Yaa evet hayırlısıyla 1 tane de olsa olsun Allah’ın izniyle seneye bu zamanlar inşallah bunlar uyumuyor diye konuşuruz hepimizBenim embriyo 2 ta neydi ama ben tek hissediyorum öyle doğuyor kalbime olsun sağlıklı olsunda bi tane olsun yeter bana
Ayy Rabbim hayalde kalmadın gerceğe dönişsünYaa evet hayırlısıyla 1 tane de olsa olsun Allah’ın izniyle seneye bu zamanlar inşallah bunlar uyumuyor diye konuşuruz hepimiz![]()
Aminnnn o kadar çok istiyorum ki hepimiz pozitif görelimAyy Rabbim hayalde kalmadın gerceğe dönişsün
Bende ilk defa gecen gördüm eşim almış gelmiş yiyemedim korktum kfkfkÖlsem gene yiyemem. Tropikal meyvelerin hiç birini yiyemiyorum insanlar ananasa bayılır benim midem kalkıyo
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın eşim akşam diyoki pozitif olursa yazma buraya olmayan arkadaşlar üzülür diyo. Aslında doğru söylüyor benim 3 deneme her defasında yıkım yasardım ağlardım bak onların bebeği oldu derdim benimle beraber hamile olanların bebekleri doğdu 4 aylık oldu eşim ne zaman görse bizim yavrumuz da böyle olacaktı dimi aşkım diyo o zaman çok üzülüyorumAminnnn o kadar çok istiyorum ki hepimiz pozitif görelim
Neyi ilk defa gördünBende ilk defa gecen gördüm eşim almış gelmiş yiyemedim korktum kfkfk
Ya evet o konuda haklısınız ben ama böyle okuyunca pozitifleri mutlu oluyorum belki daha önce denemem olmadığı içindir siz baya zorlu yollardan geçtiniz çünkü sizin üzülmenizi anlıyorum hasetlik kıskançlık değil sadece benimde olabilirdi der insan Buda en doğal hakkınızRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın eşim akşam diyoki pozitif olursa yazma buraya olmayan arkadaşlar üzülür diyo. Aslında doğru söylüyor benim 3 deneme her defasında yıkım yasardım ağlardım bak onların bebeği oldu derdim benimle beraber hamile olanların bebekleri doğdu 4 aylık oldu eşim ne zaman görse bizim yavrumuz da böyle olacaktı dimi aşkım diyo o zaman çok üzülüyorum
Hani hiç hamile kalmasam neyse de biz onu n kalp atısını dinlemek için keyfi hastaneye gidiyoduk ya düşün artık bide ölünce mahvoldukYa evet o konuda haklısınız ben ama böyle okuyunca pozitifleri mutlu oluyorum belki daha önce denemem olmadığı içindir siz baya zorlu yollardan geçtiniz çünkü sizin üzülmenizi anlıyorum hasetlik kıskançlık değil sadece benimde olabilirdi der insan Buda en doğal hakkınız
12.hinde mi 850 çıktı iyi çıkmış850 çıktı bugün 12.gün 5.gün embriyosu transfer olmuştum iyi kaliteydi
Ananasi kfkfkfNeyi ilk defa gördün
Allah seni ama sakın yeme hamilelikte yasakmış doğuma yakın yenilebilşrmişAnanasi kfkfkf