- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Öyle bi belirti var bn duymuştum ama sanki biraz ileri zamanlarda oluyordu ya insllh hamilsindr bu aradaHiç bilmiyorum her ay yeni bişey çıkıyor adetten önce
İste her şeyi gebeliği yormamak lazım bunu hepimiz için söylüyorum elde değil ama vücudumuzu dinleyemesek keşke bianda öğrensek hamileyizHiç bilmiyorum her ay yeni bişey çıkıyor adetten önce
İnşallah burda hepimiz güzel sonuçlar paylaşırızHadi inşallah cnm olsun da
Günaydın kızlarrrr nasılsınız benim çok fena ağrım var bugün kesinnn regl olucamİnşallah burda hepimiz güzel sonuçlar paylaşırız
Öyle bi belirti var bn duymuştum ama sanki biraz ileri zamanlarda oluyordu ya insllh hamilsindr bu arada
İste her şeyi gebeliği yormamak lazım bunu hepimiz için söylüyorum elde değil ama vücudumuzu dinleyemesek keşke bianda öğrensek hamileyiz
Günaydın canım hiç test yapmışmıydın inşallah olmazsın yaGünaydın kızlarrrr nasılsınız benim çok fena ağrım var bugün kesinnn regl olucam
Hamile olunca da aynı regl ağrısı çekiyosn sürekli olucam olucam diyosn sonra bakiyosn kan yok hamilesin bnde şahsen hep böyle olur aynı regle hiçbir farkı yokGünaydın kızlarrrr nasılsınız benim çok fena ağrım var bugün kesinnn regl olucam
Dün iğne oldum bende iğneden sonra neler yaşadiniz ne hissettiniz neler yaptınız lütfen dualarınızı benide ekleyin ne yapmamk ne yiyip içmeyi önerirsiniz bide test ne zaman yapıcaksın bizimle de paylaş lutfen inşallah olurAz kalmış gibi görünüyoryarın 5 ama işte iğne yüzünden test yapamiyoruzzz sabır sabır sabır.. inşallah güzel haberler aliriz
Hangi iğneyi oldunz acabaDün iğne oldum bende iğneden sonra neler yaşadiniz ne hissettiniz neler yaptınız lütfen dualarınızı benide ekleyin ne yapmamk ne yiyip içmeyi önerirsiniz bide test ne zaman yapıcaksın bizimle de paylaş lutfen inşallah olur
Tünaydin bebeğimGünaydın kızlarrrr nasılsınız benim çok fena ağrım var bugün kesinnn regl olucam
MaalesefEvet şa bide belirti birden gidinçe üzülüyosunda
Rabbim kolaylıkla nasip etsin kaçıncı denemeniz? Rutin hayatıniza devam edeceksiniz ekstra bişey yapmaniza gerek yokki. Sağlıklı beslenin bunu her zaman için öneriyorlar. Yürüyüş bol su.. iğneden sonra herkesin vücudunda illaki biraz yan etkileri oluyor sizde kesin bu olur diyebileceğim bişey değil.Dün iğne oldum bende iğneden sonra neler yaşadiniz ne hissettiniz neler yaptınız lütfen dualarınızı benide ekleyin ne yapmamk ne yiyip içmeyi önerirsiniz bide test ne zaman yapıcaksın bizimle de paylaş lutfen inşallah olur
Hala düğün evindeyiz yaaaa yarın sabah olsun kan vereyim napiyim catlicammm hahahahTünaydin bebeğimhiç belli olmaz öyle düşünme bugün bir test yap dene sende iyi sabırlı çıktın
Test yaptım da en son 8. Gün yaptım negatifti iğne etkisi 7. Gün gitmişti bendennn canım inşallah regl olmam bakalımGünaydın canım hiç test yapmışmıydın inşallah olmazsın ya
İnşaallah hamilelikten dolayı regl olmazsınnnnn aminnnnTest yaptım da en son 8. Gün yaptım negatifti iğne etkisi 7. Gün gitmişti bendennn canım inşallah regl olmam bakalım
Hangi iğneyi oldunz acaba
İlk deneme iğneli karnım ağrıyor bide bel agrım var bayaRabbim kolaylıkla nasip etsin kaçıncı denemeniz? Rutin hayatıniza devam edeceksiniz ekstra bişey yapmaniza gerek yokki. Sağlıklı beslenin bunu her zaman için öneriyorlar. Yürüyüş bol su.. iğneden sonra herkesin vücudunda illaki biraz yan etkileri oluyor sizde kesin bu olur diyebileceğim bişey değil.
Ay hadu inşallah artmıştır betan da güzel haber verirsin bende bugün yada yarın test yapıcam çizgi görürsem sabaha kan vericemTest yaptım da en son 8. Gün yaptım negatifti iğne etkisi 7. Gün gitmişti bendennn canım inşallah regl olmam bakalım
Hadi bakalım güzel haberler olsunHala düğün evindeyiz yaaaa yarın sabah olsun kan vereyim napiyim catlicammm hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?