Eylül dostluğumuza burada devam (:

blogumuz için simila demişti ama arada gitti galiba
eylül gelinleri diye süslü bi yazı yazacaktılar blogda araba resmi olan yere koyacaktık

Merhabalar kızlar hepimize sağlıklı mutlu güzel bir hafta diliyorum...
Haftasonu c.tesi geceyarısına kadar gezdik dünde tüm gün yattık yuvarlandık bugünde hastayım azcık boğazlarım şiş tüm evi süpürüdm sildim prontoyla mobilyalarımı sildim balkonumu yıkadım 2 makina çamaşır yıkadım astım banyomum ve mutfağın fayanslarını sildim pırıl pırıl oldu kapıları ve koltuklarımı sildim sadece yemek yapmak kaldı. Beyimizin özel menü isteği var
Mercimek Çorbası
Baget kızartma
Patates kızartması
pilav
salata
ve ev yapımı limonata(ilk kez yaptım güzel olmuşsa sizede vericem tarifini)
Bide kızlar ben bloga tarifeklemiştim ama yayınlanamadı, beceremedim yaw

Menü süper ellerine sağlık. Limonatayı bende dışarıdan almam. Evde yapıyorum. Çokta güzel oluyor. Ben çok sevmem ama eşim bayılıyor.
Ben artık kaçar hatunlar. Öpüyorum hepinizi

en son ponpon yapımı yazısı var taslak yada planlanan yazı görünmüyor canım
sen sayfalar kısmına girip ordan mı yazdın yoksa. şerbetli tatlılar yazıyor.

en son ponpon yapımı yazısı var taslak yada planlanan yazı görünmüyor canım
sen sayfalar kısmına girip ordan mı yazdın yoksa. şerbetli tatlılar yazıyor.

evet evet şerbetli tatlıları ben açtım hatta yeni bir başlık olarak. Nerden yaptığımı hatırlayamıyorum şuan:18: bana kısaca mesaj atarmısın zahter nasıl yeni yazı ekleneceğini, müsait olduğun bir zamanda...

blogda yeni yazı nasıl eklenir diye bir konu açtım canım. sayfanın sana göre solunda olması lazım. ona bi bak. takıldığın yer olursa yardımcı olurum.
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar öptüm sizleri

tmm msjı bekliyorum canım da neyin var adet olduğun için mi böylesin yeni mi başladı
Basim agriyodu agri kesici yoktu migrren ilaci ictim.agir geldi sanirim kotu oldum simdi iyiyim
Similla gecmis olsun ....
Saol bebisim
Modayla simillada yakinen ilgileniyor :))
Yeni birsey aldim eklerim.hehe
blogumuz için simila demişti ama arada gitti galiba
eylül gelinleri diye süslü bi yazı yazacaktılar blogda araba resmi olan yere koyacaktık

Melis yapacaktiiiiiiiiiiiii...kiizzzz melissss

bu konuda ebru şallıyı tek geçerim
onun bebeklerine olan ilgisi bilgisi mükemmel
hiç hamilelik yada bebele ilgili kitap alıp okuyanınız varmı

cnm bn netten Annnelik Akademisi / Bebeğimi Beklerken prof. dr. sabiha paktuna keskin in siparişini verdim.inş. 2güne gelecek. okuyunca beğenirsem size de öneririm :)

burada kar yağıyo nasıl lapa lapa... inanılmaz.okulun ilk günü şükür zor geçmedi, ama eve gelince pilim bitmiş sağolsun eşim mantar sote yaptı yedik, biraz kuran okudum.hamileyken çk dua etmeliymiş, derken bi uyku bastı sormayın yattım bi buçuk saat.sonra KARADAYI zmnı gelince uyanmışım

merhaba kızlar...
geniş vaktim olmuyo okuyamıyorum geçmişi o yüzden de merak içindeyim ne yalan söyliyeyim. işallah herkes iyidir...
bende havadisler pek ii değil oğlum da üst soluum yolu efeksiyonu çıktı... bugün için ilaç verdi dr yarın tekrar gidicez eğer gerileme olursa yırttık ama ilerlemişse dr yatıracaz dedi yeni doğan yoğun bakımına öyle üzüldüm ki hastaneden eve gelene kadar ağladım anındada sütüm kesildi... Allahım ne olur ilerlemiş olmasın. çok da dikkat ettik öyle herkesi yaklaştırmadık yanına ama perş günü kontrolümüz vardı ve hastane çoookk kalabalıktı birsürü çocuk ve hepsi hasta... orda kaptı galiba oğlum enfeksiyonu... şimdi uyuyo sabahtan beri çok huysuzdu. bende bu fırsattan istifade azcık dinleneyim.
dua edin oğlumda enfeksiyon ilerlemiş olmasın ben naparım daha minnacık o
kendinize iyi akın öpüyorum hepinizi

selam kızlaaaaaaaarr

bugün benim doğumgünümdü.kocaman oldum :)

artık evime geldim ama hala kokuyo bugün bütün evi temizledim ama önceden yaptığım işi sabah 11 den akşam 5 e kadar yapabildim 1 oda yapıyorum dinlenip devam ediyorum.ikindin en yakın arkdaşım süpriz yaptı.pasta börek çörek getirmiş.mutfağımın tezgahını falan güzelce temizledi ama hala kokuyo

sonraaa kocam bebişimiz ve beni yemeğe götürdü.yemekten sonra tabu aldık arkadaşları bize çağırdık daha biraz önce gittiler.kocam harika bi pasta yaptırmış harika bi gün geçirdim.rabbim en kötü günümüzü böyle yapsın..

seneye doğum günümde rabbim nasib ederse bizim bıdık 7 aylık yanımızda olacak düşünmek bile kocaman bi gülümseme oluşturuyo yüzümüzde....

ayy gece gece çenem düştü yarın görüşmek üzere....

sofişim paşanın enfeksiyonu geçmiştir inş.

mlsvt takma canım kafana kimseyi iyi olmana da çok sevindim benim de öyle günlerim olacak mı acaba?

diğer kızlar hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla seviyorum sizi yanağınızdan mıncırdım

günaydın herkese
gene topiği ben açtım hihi
sofişim geçmiş olsun. inş iyileşir paşan.
miracle nice senelere artık bebişinle

Bu telefondan kk rahat sukur ama msj olayini cozemedim daha.spedy what up 3.20 tl

ben google playdan indirdim ücretsiz 1 yıl sonunda 1,80 TL yıllık ücreti var canım..

Merhaba canım

çok üzüldüm ya hasta olmasına hastalık her hastanede inanılmaz yaygındır kontrole bile gtse minicik bünyesi var hemen kapmış..
inşallah önemli bişey yoktur. bugün yine arauacağım seni inşallah ulaşabilirim merak ettim şimdi dr ne zaman giderin acaba

miracle ;iyiki doğmuşsun dün benimde yiğenimin doğum günüydü. bundan sonra Allahın izniyle herşey bebeğinizle daha güzel geçecek

Son düzenleme:
Miracle dogum gunun kutlu olsun cnm nice guzel saglikli yaslar dilerim.
Spedy evt bende ole yaptm.
Bugun evdeyim bende yatakta kestireyim biraz..

Miracle dogum gunun kutlu olsun cnm nice guzel saglikli yaslar dilerim.
Spedy evt bende ole yaptm.
Bugun evdeyim bende yatakta kestireyim biraz..

güle güle kullan canım int paketin 1GB mı
benim daha 8 günüm var 160 MB kaldı ya bitmek üzere ve öyle aman aman çok açmıyorum
eşim bi ara Digiturkten çok şey indirdi sanırım ından

günaydın

miracle iyi ki doğdun canım eşinle bebişinşe ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara...

sofişim geçmiş olsun canım sanırım bütün çocuklar böyle şeyler yaşıyo üzme kendini sütün gerilemesin bebişinin ihtiyacı var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…