- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.321
blogumuz için simila demişti ama arada gitti galiba
eylül gelinleri diye süslü bi yazı yazacaktılar blogda araba resmi olan yere koyacaktık
Merhabalar kızlar hepimize sağlıklı mutlu güzel bir hafta diliyorum...
Haftasonu c.tesi geceyarısına kadar gezdik dünde tüm gün yattık yuvarlandık bugünde hastayım azcık boğazlarım şiştüm evi süpürüdm sildim prontoyla mobilyalarımı sildim balkonumu yıkadım 2 makina çamaşır yıkadım astım banyomum ve mutfağın fayanslarını sildim pırıl pırıl oldu kapıları ve koltuklarımı sildim sadece yemek yapmak kaldı. Beyimizin özel menü isteği var
Mercimek Çorbası
Baget kızartma
Patates kızartması
pilav
salata
ve ev yapımı limonata(ilk kez yaptım güzel olmuşsa sizede vericem tarifini)
Bide kızlar ben bloga tarifeklemiştim ama yayınlanamadı, beceremedim yaw
ben bakıyorum hemen kayıt ettinmi yazıyı canım
en son ponpon yapımı yazısı var taslak yada planlanan yazı görünmüyor canım
sen sayfalar kısmına girip ordan mı yazdın yoksa. şerbetli tatlılar yazıyor.
blogda yeni yazı nasıl eklenir diye bir konu açtım canım. sayfanın sana göre solunda olması lazım. ona bi bak. takıldığın yer olursa yardımcı olurum.
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar öptüm sizleri
Basim agriyodu agri kesici yoktu migrren ilaci ictim.agir geldi sanirim kotu oldum simdi iyiyimtmm msjı bekliyorum canım da neyin var adet olduğun için mi böylesin yeni mi başladı
Saol bebisimSimilla gecmis olsun ....
Yeni birsey aldim eklerim.heheModayla simillada yakinen ilgileniyor :))
blogumuz için simila demişti ama arada gitti galiba
eylül gelinleri diye süslü bi yazı yazacaktılar blogda araba resmi olan yere koyacaktık
bu konuda ebru şallıyı tek geçerim
onun bebeklerine olan ilgisi bilgisi mükemmel
hiç hamilelik yada bebele ilgili kitap alıp okuyanınız varmı
Bu telefondan kk rahat sukur ama msj olayini cozemedim daha.spedy what up 3.20 tl
merhaba kızlar...
geniş vaktim olmuyo okuyamıyorum geçmişi o yüzden de merak içindeyim ne yalan söyliyeyim. işallah herkes iyidir...
bende havadisler pek ii değil oğlum da üst soluum yolu efeksiyonu çıktı... bugün için ilaç verdi dr yarın tekrar gidicez eğer gerileme olursa yırttık ama ilerlemişse dr yatıracaz dedi yeni doğan yoğun bakımınaöyle üzüldüm ki hastaneden eve gelene kadar ağladım anındada sütüm kesildi... Allahım ne olur ilerlemiş olmasın. çok da dikkat ettik öyle herkesi yaklaştırmadık yanına ama perş günü kontrolümüz vardı ve hastane çoookk kalabalıktı birsürü çocuk ve hepsi hasta... orda kaptı galiba oğlum enfeksiyonu... şimdi uyuyo sabahtan beri çok huysuzdu. bende bu fırsattan istifade azcık dinleneyim.
dua edin oğlumda enfeksiyon ilerlemiş olmasın ben naparım daha minnacık o
kendinize iyi akın öpüyorum hepinizi
Miracle dogum gunun kutlu olsun cnm nice guzel saglikli yaslar dilerim.
Spedy evt bende ole yaptm.
Bugun evdeyim bende yatakta kestireyim biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?