Eylül dostluğumuza burada devam (:

Miracle nice mutlu yıllara canım. Sofişim geçmiş olsun. Sıkma hiç canını kuzucuklar böyle işte. Henüz çok küçük oldukları için daha çabuk hastalanıyorlar. Çabucak iyileşir inşallah.

Bu arada herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gözlerimi açamıyorum burası ç.ooook soğuk ısıtıcı açtık. oda uyku yapıyor. kafamı masaya koysam uyusam uyusam

ben üşütmüşüm biraz ilaç kullanıyorum ilerlemesin diye cuma günü yatış planlıyorum bakalım cesaret edebilirsem cuma c.tesi hastayım deyip şöyle bi yatsam fena olmaz aslında hakettiğimi düşünüyorum da kızlar sabah kalkıyorum son dakika hadi bugün de gideyim başka zaman daha çok ihtiyacım olursa o zaman kullanırım diyorum hep niye böyleyim ki bunlar hakediyo aslında canım istemeyince gelmicen

Günaydın kızlar..

Kendi kendime nazar değdirdim, hamileliğim boyunca hiç başım ağrımadı diye, dün akşamdan beri felaket başım ağrıyor, ağrıdan dün gece hiç uyumadım, mideme vurdu, damarlarım patlıycak gibi..

geçmiş olsun canım ilaçta içemiyorsun canım tek içebildiğiniz minoset miydi öyle bişeydi sanki.

sen hamile olduğunuu artık söyledin mi yakınlara falan ?

güle güle kullan canım int paketin 1GB mı
benim daha 8 günüm var 160 MB kaldı ya bitmek üzere ve öyle aman aman çok açmıyorum
eşim bi ara Digiturkten çok şey indirdi sanırım ından

2.5 gb benimki.kac oldu bilmiyorm..indirme yapmiyirum zaten.arkadasima gidince yapicam wifi den.yoksa 1 gunde biter heralde.dunya kadar sey var

Sofiscim..canim gecmis olsn.ins gecer hemen..nekadar korusunda bebis iste bagisikligi cok dusuk..uzulme bak sutun kesilmis hemen

vaficim geçmiş olsun canım nazar ettin kendine minoset iç ama keser mi bilemem bana etki etmez mesela

o zaman sana 1 ay rahat yeter kaç lira 2,5 GB bende sınırsız istiyorım aslında ama aveada yok ya

benim şıanda 1GB 10 TL 2 ay daha böyle sonra 19 TL olacak. indirmeleri işyernde yada evde yapıyorum. normal pcde Google Play açıp indirebilirsin direk telefona gidiyor

geçmiş olsun canım ilaçta içemiyorsun canım tek içebildiğiniz minoset miydi öyle bişeydi sanki.

sen hamile olduğunuu artık söyledin mi yakınlara falan ?

evet minosetin plus olmayanını içebiliyormuşsun ama onuda içmek istemiyorum, çok garip bir duygu normalde ben bunun 10/1 ağrısana bile içmiştim ilacı, şimdi bebişe zararı olur diye
içemiyorum..ağrıdan kafama vuruyorum sabah, eşim bile o halime çok korktu, bir tane ilaç içsenmi demeye başladı..

Söyledim canım, hatta dün işyerindekilere bile söyledim.. Ama aksi gibi bugün işim var, gelmek zorundaydım..

evet canım ben normalde de ilaç kullanmayı çok sevmem. çok zor durumda kaldığında 1 tane iç canım kendine eziyet etme..

ne güzel kurtulmuşsun artık söyleyeceğim derdin kalmadı. izin al işin bitince git dinlen

Öğleden sonra düzelmezsem gidicem canım, ağrıdan ekranı bulanık görüyorum...

Zaten şiddetli baş ağrısı mide bulantısını da getirir peşinden sen bi de hamilesin miden bulanmıyo mu canım işini toparla çık hemen

vaficim geçmiş olsun canım nazar ettin kendine minoset iç ama keser mi bilemem bana etki etmez mesela

normalde minosetin plusanı içerdim o geçirirdi,şimdi içemiyorum.. canım sanada geçmiş olsun, biraz kendi kıymetini bil hastaysan gitme, bende eskiden senin gibiydim şimdiki durumumu anlattım biliyorsun, ama değişen birşey olmadı, demekki diyorum eskiden de şuan ki davransam değişen bişey olmayacaktı eskiden iş konusunda kendimi boşuna yıpratmışım..

geçmiş olsun tatlım. kendini yorma git dinlen.
bizim sekreter evlenecek ben 10 gün sekreterliğe bakacakmışım. bankayı bıraktım fatura öğreniyorum. çorba oldu herşey.
burası dallası geçti

Al raporunu 3-5 gün gitme işe. En azından cuma-cumartesi gitme tatlım. Anlasınlar kıymetini hem.

Geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah.

ahseni aradım kızlar selamı var herkese berroş iyileştikten 1 hafta sonra yine başa dönmüş hastalanmış şimdi iyileşmeye başlamış tabii daha iyiymiş evdelermiş şimdi berrayı uyutuyodu ahsen

güzel diyosun da sonra işler birikiyo yine ben yapıyorum

Senin gerçekten iyi bir yardımcıya ihtiyacın var

ahseni aradım kızlar selamı var herkese berroş iyileştikten 1 hafta sonra yine başa dönmüş hastalanmış şimdi iyileşmeye başlamış tabii daha iyiymiş evdelermiş şimdi berrayı uyutuyodu ahsen

Ah kıyamam ya. Allah şifasını versin yavrucuğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…