- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.361
oooooo müdür bize döner söylemiş onu yedik şimdi
Benim bu sirket hatti cnm.kurumsal oldugu icin secenekler kisitli.63 tl benim.sabit hat msj flnlari var..bi arkadasim 39 mu 49 mu neydi avea sinirsizdi interneti ama faturali..faturalilara bak istersen..yada sirketine eklettir farki sen ver..o zaman sana 1 ay rahat yeter kaç lira 2,5 GB bende sınırsız istiyorım aslında ama aveada yok ya
benim şıanda 1GB 10 TL 2 ay daha böyle sonra 19 TL olacak. indirmeleri işyernde yada evde yapıyorum. normal pcde Google Play açıp indirebilirsin direk telefona gidiyor
Cnn gecmis olsn ekran bukanikladtiysa bu kotu haber..ilac icememek cok kotu..eve gitsrn ii olurevet minosetin plus olmayanını içebiliyormuşsun ama onuda içmek istemiyorum, çok garip bir duygu normalde ben bunun 10/1 ağrısana bile içmiştim ilacı, şimdi bebişe zararı olur diye
içemiyorum..ağrıdan kafama vuruyorum sabah, eşim bile o halime çok korktu, bir tane ilaç içsenmi demeye başladı..
Söyledim canım, hatta dün işyerindekilere bile söyledim.. Ama aksi gibi bugün işim var, gelmek zorundaydım..
eftelyaaa nbr canım nasıl gidiyor görüşmeyeli hayat
Çok sağol SiyahDeniz... Hayat her zamanki gibi sıkıcı gidiyor :) Yarın yine randevum var Bakırköye gideceğim.Diyorum rica etsem yatırırlarmı beni acaba
Ben yazmazsam kimseninde aklına gelmiyorum yaaa...
makarna taze fasulye çorba bende doymadım fasulyede çıtır çıtır bişeler geldi ağzıma azıcık yedim.
ben gördüm eftelya seni geçmişi okuyorsundur diye ellemedim.
Benim bu sirket hatti cnm.kurumsal oldugu icin secenekler kisitli.63 tl benim.sabit hat msj flnlari var..bi arkadasim 39 mu 49 mu neydi avea sinirsizdi interneti ama faturali..faturalilara bak istersen..yada sirketine eklettir farki sen ver..
selam bebişlerr. geçmişi okumadan yazıyorum size batuşumun yeni fotosunu ekledim.
kapuska makarna kola.......
doymadımmmmmmmmm..
oooooo müdür bize döner söylemiş onu yedik şimdi
selam kızlaaaaaaaarr
bugün benim doğumgünümdü.kocaman oldum :)
artık evime geldim ama hala kokuyo bugün bütün evi temizledim ama önceden yaptığım işi sabah 11 den akşam 5 e kadar yapabildim 1 oda yapıyorum dinlenip devam ediyorum.ikindin en yakın arkdaşım süpriz yaptı.pasta börek çörek getirmiş.mutfağımın tezgahını falan güzelce temizledi ama hala kokuyo
sonraaa kocam bebişimiz ve beni yemeğe götürdü.yemekten sonra tabu aldık arkadaşları bize çağırdık daha biraz önce gittiler.kocam harika bi pasta yaptırmış harika bi gün geçirdim.rabbim en kötü günümüzü böyle yapsın..
seneye doğum günümde rabbim nasib ederse bizim bıdık 7 aylık yanımızda olacak düşünmek bile kocaman bi gülümseme oluşturuyo yüzümüzde....
ayy gece gece çenem düştü yarın görüşmek üzere....
sofişim paşanın enfeksiyonu geçmiştir inş.
mlsvt takma canım kafana kimseyi iyi olmana da çok sevindim benim de öyle günlerim olacak mı acaba?
diğer kızlar hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla seviyorum sizi yanağınızdan mıncırdım
hoşgledin canım nasılsın kendine geldin mi uykun falan düzene girdi mi ?
batuşun karın ağrıları nasıl o gün jelove senle konuştum sonra ne çok dua ettim halinize üzüldüm ikinizde uyutmaya çalışıyordunuz..
ne kadar büyümüş bu yakışıklı ve sanki sana benziyor yamaşallah
SAĞOL CANIM. Annem olmasa işim çok zor onun yanında dinleniyorum azıcık o bebekle ilgilenirken. kayınvalidem geldiğinde ayakta sallamaya filan alıştırdı batuşu, bide etrafında hepçok insan var bizim ufaklığın kucağada alıştı. Ayy ama gizemcim bi görsen artık gözlerimizin içine dikiyo gözlerini laf istiyo gülümsüyo hafiften. sürekli konuşulsun istiyo çok şeker.
ewet azıcık benziyo artık bana. diyorum banamı bu kadar tatlı geliyo yoksa gerçekten şeker gibi bişimi benim oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?