Eylül dostluğumuza burada devam (:

üzüldüm ya bebeklerin hasta olması çok kötü

sezeryan olan bebeklerin çok sık hasta olduğunu ve zor iyileştiğini söylemişti bi doktor. özellikle ciğerler. çünkü normal doğumda ciğer içindeki su atılırken sezeryanda atılmadı kaldığı ve ciğerleri zedelediğini söylemişti ogünden beri hep aklımda

Tünaydınlar kızlar bir yandan kahvaltımı yapıp bir yandanda size bakayım dedim.
Sofis çoook geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir bebişkomuz.
Hanzade sana da çok geçmiş olsun canım.
Vafi kızların dediği gibi minoset azda olsa iyi gelir ilacını içip evde güzelce dinlen tatlım.
Miraclemmmm doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice nice mutlu senelere...

Benim bu sirket hatti cnm.kurumsal oldugu icin secenekler kisitli.63 tl benim.sabit hat msj flnlari var..bi arkadasim 39 mu 49 mu neydi avea sinirsizdi interneti ama faturali..faturalilara bak istersen..yada sirketine eklettir farki sen ver..
Cnn gecmis olsn ekran bukanikladtiysa bu kotu haber..ilac icememek cok kotu..eve gitsrn ii olur

makarna taze fasulye çorba bende doymadım fasulyede çıtır çıtır bişeler geldi ağzıma azıcık yedim.
ben gördüm eftelya seni geçmişi okuyorsundur diye ellemedim.

Çok sağol SiyahDeniz... Hayat her zamanki gibi sıkıcı gidiyor :) Yarın yine randevum var Bakırköye gideceğim.Diyorum rica etsem yatırırlarmı beni acaba

Ben yazmazsam kimseninde aklına gelmiyorum yaaa...

töbe töbe ner yatırması kız ee kuzum arada yazıp kendimizi hatırlatacağız napalım

Benim bu sirket hatti cnm.kurumsal oldugu icin secenekler kisitli.63 tl benim.sabit hat msj flnlari var..bi arkadasim 39 mu 49 mu neydi avea sinirsizdi interneti ama faturali..faturalilara bak istersen..yada sirketine eklettir farki sen ver..

anladım canım şirket hattıma internet alırsam resmen benim sonum olur valla mailler susmak bilmez gece gündüz paso yollarlar. şirket bana zaten 1/2 ay önce teklif etmişti telefonumu bile değiştirmiyorum. eski model nokıa kullanıyorum.

faturalı hat kullanmıyorum kendi hattımda tek işim internet sms yada konuşmaya ihtiyacım olmuyor böyle idare edeceğim artık. evde de internet var işyerinde de önümüzdeki ay daha dikkatli kullanmam lazım

selam bebişlerr. geçmişi okumadan yazıyorum size batuşumun yeni fotosunu ekledim.

hoşgledin canım nasılsın kendine geldin mi uykun falan düzene girdi mi ?
batuşun karın ağrıları nasıl o gün jelove senle konuştum sonra ne çok dua ettim halinize üzüldüm ikinizde uyutmaya çalışıyordunuz..
ne kadar büyümüş bu yakışıklı ve sanki sana benziyor ya maşallah

facebooka koymaya çalışıyorum ama olmuyor. kocam bana süpriz çikolata göndermiş kalp şeklinde seni seviyorum yazıyo üstünde. kurye getirince adımı söyledi. sekreterinde adı aynı. dedik diğer odada. sonra yanıma geldi yok size dedi. kağıda bi baktım eşim. ilk defa bana böyle süpriz yaptı. kocam benim yaaaa

Son düzenleme:

Canımmmm doğum gnün kutlu olsunnn :) bebişinle ve kocişinle nice güzel yaşlara inşallahhhh :) hep mutlu ol emi mck

SAĞOL CANIM. Annem olmasa işim çok zor onun yanında dinleniyorum azıcık o bebekle ilgilenirken. kayınvalidem geldiğinde ayakta sallamaya filan alıştırdı batuşu, bide etrafında hepçok insan var bizim ufaklığın kucağada alıştı. Ayy ama gizemcim bi görsen artık gözlerimizin içine dikiyo gözlerini laf istiyo gülümsüyo hafiften. sürekli konuşulsun istiyo çok şeker.
ewet azıcık benziyo artık bana. diyorum banamı bu kadar tatlı geliyo yoksa gerçekten şeker gibi bişimi benim oğlum

evet canım anneleri Allah başımızdan eksik etmesin. ne varsa yine onlarda var valla o gelince rahat ediyorsun ben bide hep 20 gün kalsın gitsin çocuğumla tek kalıyım diyordum ama sizi görünce bu söylediğimi tekrarlamak bile istemiyorum..
bence çok tatlı ama senin gözünle görmek çok farklıdır canım ben bebekleri çok severim zaten sevmeye doyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…