• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves shadowu az önce tam ben yazıcaktım bi iş çıktı unuttum. Bayadır girmiyo o da. Aslında sözleşmeli memurlarada atama şansı tanındı bu tercihlerde. yaptı acaba tercih ? işallah yolundadır herşey.

CHİTLENBİK bende acıktım yaa öğlen kuru fasulye pilav vardı çok da güzel yedim aslında ama terar acıktım. karnıyarığın iç harcından kalmıştı eşim yumrta kırmıştı gece içine, biraz kalmış ewe gidince ısıtıp yicem iftara kadar bekleyemem şuan onun hayaliyle duruyorum.:56: Mercimek çorbamıda koyarım ocağa, acaba yetermi ya dolma yapıcaktım ama çok gelir diye yapmadım keşke yapsamıydımki kalırsa yarın yerdik.

sen iki canlısın annecik bebişinde besleniyo mamalardan :49: aç kalma atıştır sık sık .. dolmayı da yapma bence menü yeterli ertesi güne taze taze yapıp yersiniz

kızlar eski topiğimizde tam eylül ayını okudum biraz ayy çok duygulandım. balayı bitip dönenler, düğününe bikaç gün kalanlar, düğün stresiyle NİŞANLISIYLA kavga edenler :16: oyyy ne değişik günlerdi yaaa

eşimle çok fena kavga ettik telefonda
şuan varya o kadar kırgın o kadar kızgınım ki yüzünü nasıl görücem akşam bilmiyorum
lanet olsun ya nefret ediyorum herşeyden

eşimle çok fena kavga ettik telefonda
şuan varya o kadar kırgın o kadar kızgınım ki yüzünü nasıl görücem akşam bilmiyorum
lanet olsun ya nefret ediyorum herşeyden

ahsen sakin ol lütfen
hamilelikte annenin psikolojisi çok önemli bebk için unutma...
inşallah çok önemli bişey yoktur ve en kısa zamanda alırsınız birbirinizi gönlünü.

ahsen sakin ol lütfen
hamilelikte annenin psikolojisi çok önemli bebk için unutma...
inşallah çok önemli bişey yoktur ve en kısa zamanda alırsınız birbirinizi gönlünü.

hayır kesinlikle istemiyorum gönlümü falan almaya kalkmasın hatta mümkünse karşı karşıya bile gelmeyelim bi süre
utanmadan arayıp duruyor bir de telefonu camdan atıcam şimdi

Hayırdır canım noldu?

şuan hiç anlatacak gibi değilim:14::14::14:

Selam kızlar, uzun süredir yazamadım size, arada okumaya çalışıyorum ama hızınıza yetişmek ne mümkün.

Oku oku bitmiyor sayfalar.Hepsini okuyamıcam valla...

ocways ve vafi tatilden dönmüş :) Aydasuda gelmiş :)

Nihayet gelebildim yaaa...

Kimdi o koltukları sildim diyen geçenlerde? Bende gaza geldim,dün sıvı arap sabunu aldım,kosla,bingo karıştırdım hepsini koltuk silmeye koyuldum.Sonra şekilden sıkıldım diye koltukların yerlerini değiştirdim,sildim süpürdüm.Sonra köfte yaptım,çorba yaptım.Şimdide piyaz yapacağım ama sizlerede sormak istedim.

Hiç yaptınız mı piyaz,tarifi olan var mı?

Kızlar ben numaralı lens kullanıyorum. Cuma akşamı yanımdan geçen öküz bir araç sahibi öyle bir toz çıkardıki gözlerim mikrop kaptı. İçi kıpkırmızı, sürekli kaşınıyor ve ağrıyordu. Bu güne kadar bekledim düzelmedi. Sabah eczaneden damla aldım. Bu yüzden bu gün oruç tutamıyorum malesef. Patronda sağolsun şansıma bu gün yemek ısmarlıyor. Şu saate kadar bir şeyde yiyemedim. Sağolsun bu gün mutlu etti tüm ofisi :56:

Ah daphne ahhh...

Perşembe günü akşamı gözümde bir kıpırdanma oldu,kaşıntı ama öyle bildiğimiz gibi gözümüzü çıkaracak derecede değil.Sanki içinde bişey kıpırdıyor gibi.Eşime tarif ederken de dedim sanki içinde kurt varmış gibi...

Sonra dank etti kafama,çok takıntılıyım.Açtım neti araştırmaya başladım olabilir mi diye.Allahııııııııımmmm ne kötü videolar vardı öyle.Tabii gerçek olma ihtimalini bilmiyorum.Neyse gecede oldu biraz.Sürekli olmuyo allahtan.Ertesi akşam bi daha.Bu kez daha ayrıntılı arıyım dedim...

Bu sitede biri konu açmış taaaaaaaa 2010 da.Başına gelmiş,yani benimki gibi değil de...

Speedy,senin arkadaş listende de var sanırım.Ama aktif değil 1 senedir falan.Ona soracaktım yoksa.Cumartesi günü doktora götürmek için erken çıktı eşim ama doktor yokmuş gideceğimiz hastanede.Dünya göz hastanesi de pahalı diye gitmedim.

Şimdilik bişey yok ama o iki gün kafayı yemiştim...

Geçmiş olsun sana da canım...

hayır kesinlikle istemiyorum gönlümü falan almaya kalkmasın hatta mümkünse karşı karşıya bile gelmeyelim bi süre
utanmadan arayıp duruyor bir de telefonu camdan atıcam şimdi

şuan hiç anlatacak gibi değilim:14::14::14:

senin canını sıkan seni üzen kocanı ben camdan atarım asıl :19:

Nihayet gelebildim yaaa...

Kimdi o koltukları sildim diyen geçenlerde? Bende gaza geldim,dün sıvı arap sabunu aldım,kosla,bingo karıştırdım hepsini koltuk silmeye koyuldum.Sonra şekilden sıkıldım diye koltukların yerlerini değiştirdim,sildim süpürdüm.Sonra köfte yaptım,çorba yaptım.Şimdide piyaz yapacağım ama sizlerede sormak istedim.

Hiç yaptınız mı piyaz,tarifi olan var mı?

Ah daphne ahhh...

Perşembe günü akşamı gözümde bir kıpırdanma oldu,kaşıntı ama öyle bildiğimiz gibi gözümüzü çıkaracak derecede değil.Sanki içinde bişey kıpırdıyor gibi.Eşime tarif ederken de dedim sanki içinde kurt varmış gibi...

Sonra dank etti kafama,çok takıntılıyım.Açtım neti araştırmaya başladım olabilir mi diye.Allahııııııııımmmm ne kötü videolar vardı öyle.Tabii gerçek olma ihtimalini bilmiyorum.Neyse gecede oldu biraz.Sürekli olmuyo allahtan.Ertesi akşam bi daha.Bu kez daha ayrıntılı arıyım dedim...

Bu sitede biri konu açmış taaaaaaaa 2010 da.Başına gelmiş,yani benimki gibi değil de...

Speedy,senin arkadaş listende de var sanırım.Ama aktif değil 1 senedir falan.Ona soracaktım yoksa.Cumartesi günü doktora götürmek için erken çıktı eşim ama doktor yokmuş gideceğimiz hastanede.Dünya göz hastanesi de pahalı diye gitmedim.

Şimdilik bişey yok ama o iki gün kafayı yemiştim...

Geçmiş olsun sana da canım...

Göz çok önemli canım ya. Bende panik yapıyorum göz konusunda.

senin canını sıkan seni üzen kocanı ben camdan atarım asıl :19:

şuan hiç üzülecek gibi değil :31:
ahsen neredesin bak seni sinirlendiren eşin hakkında atıp tutacağım birazdan

burdayım özden
o kocaman göbeğiyle birlikte camdan atabilirsen at canım ya şuan pek üzülmem galiba

şuan kendisi bin pişman ama yemin ederim zerre kadar umrumda değil
telefonu da kapattım, kudursun meraktan
çok kırgınım ya çok:14:

Back
X