- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.841
Ohh maşallah,artık ne kk ne face yetmiyor,mailler mesajlar falan,gizli gizli bişeyler çevriliyor haa... Zaten benimde ne varlığım ne yokluğum farkediliyor,hiç üzerime alınmadım zaten
Neyse bende gideyimde bi ton balıklı salata yapayım...
kızlarrrr biz pipişimizi gördüüüükerkekim geliyo işallah. babası gibi yakışıklı insaflı hayırlı bi evlat olsun işallah. hala emin olamıyorum bişey gösterdi bize bu pipisi dedi ama heralde doğru görmüştür dimii..
ahsennn senin kıza talibim
Ohh maşallah,artık ne kk ne face yetmiyor,mailler mesajlar falan,gizli gizli bişeyler çevriliyor haa... Zaten benimde ne varlığım ne yokluğum farkediliyor,hiç üzerime alınmadım zaten
Neyse bende gideyimde bi ton balıklı salata yapayım...
Kızlar 1 hafta Manisanın bağlarındaydım.Eşimin ailesinin yanındaManisa demek bağ demek zaten bizimkilerin işi başlarından aşkın bu aralar.Eşim öğretmen olmasına regmen yazın bağda çalışıyo ben de konu mankeni gibi dolandım oralarda.E ben apartman bebesiyim napiiim.Şimdi de İzmir'e annemlerin yanına geçtik.
Kızlar biz yaklaşık 3 hafta önce Didime ttatile gittik.Tabi deniz kum derken tatil dönüşü nasıl bir akıntı anlatamam.Sank, adet oluyorum o derece.Doktora gittik mantardır dedi.İlk kez başıma böyle birşey geliyor.Evlenmeden önce ne rahatmışız bazı konularda:18:
Kızlar 1 hafta Manisanın bağlarındaydım.Eşimin ailesinin yanındaManisa demek bağ demek zaten bizimkilerin işi başlarından aşkın bu aralar.Eşim öğretmen olmasına regmen yazın bağda çalışıyo ben de konu mankeni gibi dolandım oralarda.E ben apartman bebesiyim napiiim.Şimdi de İzmir'e annemlerin yanına geçtik.
Kızlar biz yaklaşık 3 hafta önce Didime ttatile gittik.Tabi deniz kum derken tatil dönüşü nasıl bir akıntı anlatamam.Sank, adet oluyorum o derece.Doktora gittik mantardır dedi.İlk kez başıma böyle birşey geliyor.Evlenmeden önce ne rahatmışız bazı konularda:18:
özdnnnnnnnnn biara tavuk göğsünün akıbetinden bahset merak ettim hala dolabın derinliklerinde mi
deniziin kokusu burnuma geldi vala bende kısmetse 9 15 eylül kaştayım dalış bilem yapacağım
yok yeğenim geldi gecen hafta saolsun hepsini yemiş çokta beğendi
sevindim biri sebeplenmiş en sonundagüzel olmuştur tabi kızzzııımmm sen yaparsın da olmaz mı
biz de kısmetse bi değişiklik olmazsa 17 sinde çıkıyoruz yola akçay-altınoluk-izmir 26 sında dönüş
ağustos mu tatili birleştirdin demi akıllı insan
pek birleştirmek sayılmaz 2 günümü yediler zıkkım olsun
Günaydın fıstıklar, güzel bir gün dilliyorum hepinize :)
Pingum, dikkat et kendine.Ayağını uzatabiliyosan uzat, herkes biraz anlayışlı olsun sana karşı.Maşşallh dün bebişinide görümüşünEşinin iş olayı ne zaman kesinleşcek?
Mavisu perisi, geçmiş olsun canım. Kadın olmak hakketten zormuş ya
özden, sorun çözüldüyse ne mutlu
burda çalışmaya devam edersem ki öyle görünüyoocaktan itibaren 3 hafta oluyo yıllık iznim artık 2 hafta tatil yapsam 1 hafta evde keyif yaparak geçirebilirim...ama tek seferde 1 haftadan fazla kullanamıyorum ben ayrı ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?