Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın ;

dün cevahirde iftar açtık.. sonra tophaneye geçtik 11 gibi hamile dediğim arkadaş,eşi kardeşi geldi. saat 2:30da kalktık oradan gül eğlen okey papaz kimde derken saate bile bakmamışısz
eve gel sahur yap namaz kıl saat 4:30 da yattık ve sabah 8 de kalktım 1 gün önce de uyuyamadım aynı saatte yattım. şuanda kafam balon gibi gözlerimden deli gibi uyku akıyor

eftalya sen bize nazmı yapıyorsun online olan herkese yolladım ....zaten önemli bir durum yok eşim le annesi küstüler bende ne yapsam diye sordum forumda yazmak istemedim aile ile ilgili konuyu özelden akıl almak istedim burada yazdıkların silinmiyor malum

Çocuklu edepli olduğundan tam göstermiyordur annesi

Ah canım benim o sırada kim varsa onlar mail adreslerini özdene verdi oda mail attı. Alınacak bir şey yok.

Bendede var. Geçen hafta dr gittim. Bir sürü ilaç kullandım tam geçti dedim yeniden hortladı. Bu hafta yine gideceğim. Çok geçmiş olsun. O kadar manisaya gidip geliyoruz şu bağlara bir ben gidemedim. Pöffff

deniziin kokusu burnuma geldi vala bende kısmetse 9 15 eylül kaştayım dalış bilem yapacağım

Günaydın fıstıklar, güzel bir gün dilliyorum hepinize :)

Pingum, dikkat et kendine.Ayağını uzatabiliyosan uzat, herkes biraz anlayışlı olsun sana karşı.Maşşallh dün bebişinide görümüşün Eşinin iş olayı ne zaman kesinleşcek?

Mavisu perisi, geçmiş olsun canım. Kadın olmak hakketten zormuş ya

özden, sorun çözüldüyse ne mutlu

biz de kısmetse bi değişiklik olmazsa 17 sinde çıkıyoruz yola akçay-altınoluk-izmir 26 sında dönüş

Son düzenleme:
burda çalışmaya devam edersem ki öyle görünüyo ocaktan itibaren 3 hafta oluyo yıllık iznim artık 2 hafta tatil yapsam 1 hafta evde keyif yaparak geçirebilirim...ama tek seferde 1 haftadan fazla kullanamıyorum ben ayrı ayrı

uzatıyorum zten canım çok şükür odam müsait. evet gördüm erkekimii eşimin işi bu ay sonuna kadar belli olucak işallah bakalım heyeccanla umutla bekliyoruz canım işallah umudumuz kırılmaz yine.

biz tatile filan gidemicez heralde kızlar planımızda yıldönümünde balayı otelimize gitmek vardı ama malesef maddi durumlar şuan için müsait değil işallah başka zaman.

BENİMDE Kısmetse ağustos ayında 28 gün olacak haklarımız değişmez ise tabik

yarın annemlerle teyzemler gelecek yemeğe abimin d.günü.

Yöresel Çorba
Bamya yemeği
Kuru börülce salatası
Çoban Salata
Pilav
Kremalı Patates
Tavuk ( snitzel ) düşündüm ama farklı fikri olan var ise de olaabilir
tatlı derdim yok pasta yiycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…