Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ancak gelebildim...
Sözde yardıma geldim annemlere,gelir gelmez hasta oldum...

Pazar günü yeni evi temizlemeye gittik,boyadık falan.Kira istemeyen akrabamız dün geldi,adını koyalım,ne kadar verebilirsiniz kira falan dedi.Anlam veremedik.Evin suyunu babam açtırdı,kombiyi bağlatmak için kaç kere gitti geldi o kadar yolu.Çok masraf edildi,şimdi ev biraz bişeye benzedi boyandı falan,böyle yaptı...

Çok moralimiz bozuk.Pazar günü çıkacaklar,oraya masraf yapıldı,babamın zoruna gitti,komşumuzun evine geçecekler.Birde şimdi git orayı temizle bilmem ne yap.Oooooooooooooooooffffff offfffff...

canım o zaman reglin geldiği ilk gün beni arıyosun ve randevu alıp gidiyoruz doktora ordan çıkıp gezer tozarız biraz.bak mutlaka haber ver ilk günü reglinin yoksa ben seni biliyorum gitmeyeceksin yine.

ahsennnnnnnnnnnnnnn benim durum nasıl görünüyo planlı mı kaza kurşunu mu?senin hisler fazlaca kuvvetli

Melisssss :) içime dün de doğmuştu hamilelik testleri artık çok güvenilir gerçekten
Nasıl mutlu oldum anlatamam.Gözlerim doldu okuyunca.Allah çok büyük....Binlerce kez şükür...
Bebişine çok dikkat et olur mu? Hiçbişey kaldırma taşıma sarılsın yavrucuğun bedenine :)))

Bizim ne zaman olacak bebişimiz ya

Ev mevzusuna daldık eşimle.Yaza biz de istiyoruz temmuz gibi ben ilk 10 a giremem herhalde.
Belki 15 olur

Geçmişi okuyamadım,direkt gelip yazdım bende.Sayfalar o kadar birikmişki,nerde kaldığımı bile unuttum...

Melis de hamile demek :)
Çok sevindim canım,gözünüz aydın.Test yaptığını falan okumuştum,acayip duygulandım.Kendimi düşündüm,ben nasıl olurum,ne yaparım falan diye.Çocukları çok seviyorum,tüm bebeklerle yakından ilgilendim kuzenlerimin.O zaman bi istek geliyor ama düşününce hazır değilim diyorum.En azından şimdilik...

Landfloves;

bende de kist vardı,artık yoktur heralde :) 6 cm olmuş bir kist için gittim doktora,3 ay yasmin kullanıp gittim.Reglinin 2. günü gel demişti.Zaten doğru düzgün adet olmadığımdan sorun etmedim.İlk kontrolde 3 cm olmuş,devam et 3 ay daha dedi.Kullanıp gittim ama bu kez her zamankinden çoğalmıştı adetim,az da olsa.3. gün gittim :) 1,5 cm olmuş dedi,bebek düşünmüyosanız devam et dedi.Bir sorun olmadığı sürecede gelmene gerek yok dedi.Gitmiyorum bende,kullanmaya devam ediyorum...

Kist varken adetim 1,5 gün sürüyordu.En fazla 2 gün.İlaç kullanmaya başlamadan önce neredeyse 10 güne falan çıkmıştı.İkiside anormal ama keşke hiç olmasam diyorum

Günaydın kizlarrr
Günaydın pingucummm

Ben erkenciyim bugün alıştım erken kalkmaya, telefona talim yine, eşim dün blgsyri işyerinde unutmuş söylenir durdum, ara ara girerim kızlar napiyorsunuz diye

Günaydın hepinizeee.. meliscim ayakların yere basmaya başaldımı yoksa hala uçuyomusun
ben yine bel ağrılarıyla uyandım nolucak bu halim...:18:

günaydın kızlar

eftelyacım akrabanızın yaptığı ne kadar ayıp madem öyle baştan niye söylemiyo

eftelya ya kıyamam babacığınaçok hassas bi adam galiba herkes de üzüyo. Böle şeyler baştan konuşulur, şu kadar kira verirsen oturabilirsin diye. zaten ev boş durmuyomuydu öyle demiştin. mutlaka birinin dolduruşuna gelmiştir o adam.

günaydıınn
hanzade hanzadeeeeee ayy kuzum benim 13-14 ekimde sınavlarım varmış şimdi öğrendim
tontişim noluurr ya bir hafta öne al ya da bir hafta sona al davetini
nolur nolur noluuurrrr

aaa öyle şey mi olur ya
keşke daha önce konuşulsaydı madem öyle o kadar masrafı ödesin size geri

ahsennnnnnnnnnnnnnn benim durum nasıl görünüyo planlı mı kaza kurşunu mu?senin hisler fazlaca kuvvetli

sen korunmayı bırakmaı düşünüyo zaten, planlı olur yani
bir sonraki hamilemiz sen olursun diye düşünüyorum
sen de bunu sakla bare

Günaydın hepinizeee.. meliscim ayakların yere basmaya başaldımı yoksa hala uçuyomusun
ben yine bel ağrılarıyla uyandım nolucak bu halim...:18:

canm ya niye ağrıyo belin bu kadar
magnezyum eksikliği mi var acaba
kronik yorgunluk olmasın seninki?
az önce haberlerde izledim 2 haftadan fazla sürerse doktora başvurun diyordu

günaydın kızlar

eftelyacım akrabanızın yaptığı ne kadar ayıp madem öyle baştan niye söylemiyo

Günaydın kızlar.Bende erkenciyim bugün.Karnım ağrıyor,hastalandım yaa...

Şimdi komşumuzun evine geçecekler.Birde oraya masraf.Babam pek belli etmez,içinde neler yaşıyor kimbilir...
Dün annem ağlıyor komşumuz ağlıyor.Bu sitenin yıkılma gibi bir olasılığı var,yeniden yapılacakmış.Öyle birşey olursa bile adam diyo sizi niye çıkaralım,biz bir yer tutarız diyor,yedi kat yabancı dersin.Annemin amcasının kızının yaptığına bak işte...

canm ya niye ağrıyo belin bu kadar
magnezyum eksikliği mi var acaba
kronik yorgunluk olmasın seninki?
az önce haberlerde izledim 2 haftadan fazla sürerse doktora başvurun diyordu

bilmiyorumki canım ya çok ağrıyo bugün doktora çıkıcam ona sorucam, c.teside ultrason için gittiğimiz doktora sorucam bakalım. 6 aylıkken böyleysem ben 8-9 aylık olduğumda nasıl dayanıcam bu ağrılara. ahsen bide sol bacağımın nasıl anlatsam tam birleşim yeri vara kasığımız diyebilirim orası acıyo yürürken. sabah uyandığımda daha çok oluyo ağrı.

bu ağrılar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyo genelde
sen bunun için tahlil yaptırmış mıydın? Ya da magnezyum ilacı içiyor musun

Son düzenleme:
Günaydın.
Pazar günü eşimin d.günü için şeker hamuru ile kurabiye denedim. biraz zahmetli pasta yapmak bence sanki çok daha kolay gibi. bir dahaki haftasonuna pasta yapmayı da deneyecğeim

böyle değişik bişey oldu tadı çok güzel oldu fakat üst işlemesi biraz uğraştırıyor. 5 ayrı renk toplamda 1 kilo 12 TL eminönünde ( hazır şeker hamuru )

pingucum bel ağrına bi çözüm bulunur inş.benim normalde zaten bel ağrısı problemim var hamileyken düşünemiyorum bile eşim de bunun için korkuyo

o zaman diğer bütün kızlara duyuralım işi gücü olan varsa şimdiden söylesin 21 ekim davetlimsiniz.......

bu ağrılar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyo genelde
sen bunun için tahlil yaptırmış mıydın? Ya da magnezyum ilacı içiyor musun

hadi siz hamilesiniz diyelim ama bende küçük bi kaç iş yaptım mı ? hemen ağrımaya başlıyor..

ahsencim 21 ekim olsun o zaman

bana uyar bi aksilik olmaz ise yalnız bu pazar günü.. yalnışlık yok dimi. genelde herkesin eşi pazar evde olur ya ( benim için sıkıntı yok eşim c.tesi de evde )

benim kocam c.tesi pazar çalışıyo zaten izin yok biliyosunuz olsaydı da sepetlerdim

benim kocam c.tesi pazar çalışıyo zaten izin yok biliyosunuz olsaydı da sepetlerdim

bizimki haftasonu full evde gerçi bu ctesi mesai mi ne varmış öyle bişey
herkes gelebilir mi onun için yazdım. ben c.tesi gazını alırım pazar rahat bırakır sorun olamaz. ama gelecekse herkesle görüşelim..
herkes düşünsün karar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…