- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.801
oo daphne sevindim canım yakında haberlerini alırız inşallah... o zaman hamileler, isteyenler vede erteleyenler var topiğimizdesende erteleyenlerden isteyenler kısmına geçiş yaptın...
ya bende kist vardı hem onun kontrolü hemde hormon kontrolleri için doktora gitmek istiyorum ama regl dönemimin 3.gününde gitmem gerekiyormuş dimi? similla sen mi gitmiştin canım regl iken? ne kontrolü yaptı peki? kan değerine falan mı bakıyor neden regl iken gidiliyor acaba? birde cesaretim yok zaten ilk gidişimde miracle'ın gazıyla ve desteğiyle gitmiştim sağolsun, aslında yine beraber gidebilirim miraclecııııım benide götüüüüüüüüür... haftaya başlar benim regl.
Ancak gelebildim...
Sözde yardıma geldim annemlere,gelir gelmez hasta oldum...
Pazar günü yeni evi temizlemeye gittik,boyadık falan.Kira istemeyen akrabamız dün geldi,adını koyalım,ne kadar verebilirsiniz kira falan dedi.Anlam veremedik.Evin suyunu babam açtırdı,kombiyi bağlatmak için kaç kere gitti geldi o kadar yolu.Çok masraf edildi,şimdi ev biraz bişeye benzedi boyandı falan,böyle yaptı...
Çok moralimiz bozuk.Pazar günü çıkacaklar,oraya masraf yapıldı,babamın zoruna gitti,komşumuzun evine geçecekler.Birde şimdi git orayı temizle bilmem ne yap.Oooooooooooooooooffffff offfffff...
ahsennnnnnnnnnnnnnn benim durum nasıl görünüyo planlı mı kaza kurşunu mu?senin hisler fazlaca kuvvetli
Günaydın hepinizeee.. meliscim ayakların yere basmaya başaldımı yoksa hala uçuyomusun
ben yine bel ağrılarıyla uyandım nolucak bu halim...:18:
günaydın kızlar
eftelyacım akrabanızın yaptığı ne kadar ayıp madem öyle baştan niye söylemiyo
eftelya ya kıyamam babacığınaçok hassas bi adam galiba herkes de üzüyo. Böle şeyler baştan konuşulur, şu kadar kira verirsen oturabilirsin diye. zaten ev boş durmuyomuydu öyle demiştin. mutlaka birinin dolduruşuna gelmiştir o adam.
canm ya niye ağrıyo belin bu kadar
magnezyum eksikliği mi var acaba
kronik yorgunluk olmasın seninki?
az önce haberlerde izledim 2 haftadan fazla sürerse doktora başvurun diyordu
bilmiyorumki canım ya çok ağrıyo bugün doktora çıkıcam ona sorucam, c.teside ultrason için gittiğimiz doktora sorucam bakalım. 6 aylıkken böyleysem ben 8-9 aylık olduğumda nasıl dayanıcam bu ağrılara. ahsen bide sol bacağımın nasıl anlatsam tam birleşim yeri vara kasığımız diyebilirim orası acıyo yürürken. sabah uyandığımda daha çok oluyo ağrı.
bu ağrılar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyo genelde
sen bunun için tahlil yaptırmış mıydın? Ya da magnezyum ilacı içiyor musun
ahsencim 21 ekim olsun o zaman
benim kocam c.tesi pazar çalışıyo zaten izin yok biliyosunuz olsaydı da sepetlerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?