Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bayram haftasına denk geliyor alışveriş durumu falan, birde vafi gelemez oda gelsin herkesin ne zaman uygunsa o zamana ayarlıyalım kızlar

eğer ahsen gelemyecekse sınavdan sonra da 4 kasım pazar olsun itiraz edenler ?????

Dün izin alamadığım gibi eve de geç gittim trafikten, bizim romantik yemek bayağı bir koşuşturmalı geçti eşimide işten çıkarmadım hazırlıklarımı tamamlamadan..Neysem bir şekilde yemekleri hazırladım, eşim kır çiçeklerinden bir buketle geldi yemeğimizi yedik, hediyelerimizi verdik, ben birde mektup yazıp bir kutu hazırlamıştım onu verdim, mektubumu okuyup okuyup sarıldık birbirimize Sonracıma annemler y.dışına gidiyor bugün,günü son dk. belli oldu bir saat onların yanına uğradık.. Eve geldik pastamızı kestik, kutlamalara devam

Foto çektim, burası sakinlesin ekliycem..

istediğin yere git şikayet et uleeyynnn

bekliyoruz. Romantikler...

günaydın hanımlar;
bende evmin bi kaç fotoğrafını ekledim bakabilirsiniz misafir geleceği bigün çekmiştim anck yükledim pc ye

chitlenbik ben de çok beğendim çok güzel huzurla oturun ama yatak odanı da koyaydın iyiydi

misafir gelceğinden aceleyle çekmiştim onuda bigün çekip eklerim hanzadecim teşekkürler yorumlarınız için de

kızlar size süppperrr bi haberim varrr. Eşim hastanede işe başlıyo yazılım firması var hastanenin programlarını denetleyen, oraya başvurmuştu sağolsun hastane müdürümüz filan çok ilgilendi. az önce mail gelmiş çok şükür Rabbime p.tesi günü işe başlıycak 1 ay deneme süresi memnun kalırlarsa girişi kasımda olucak işallah. ama yarından itibaren gelip işi öğrenir 2 gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…