- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.861
kızlar size süppperrr bi haberim varrr. Eşim hastanede işe başlıyoyazılım firması var hastanenin programlarını denetleyen, oraya başvurmuştu sağolsun hastane müdürümüz filan çok ilgilendi. az önce mail gelmiş çok şükür Rabbime p.tesi günü işe başlıycak 1 ay deneme süresi memnun kalırlarsa girişi kasımda olucak işallah. ama yarından itibaren gelip işi öğrenir 2 gün..
kızlar size süppperrr bi haberim varrr. Eşim hastanede işe başlıyoyazılım firması var hastanenin programlarını denetleyen, oraya başvurmuştu sağolsun hastane müdürümüz filan çok ilgilendi. az önce mail gelmiş çok şükür Rabbime p.tesi günü işe başlıycak 1 ay deneme süresi memnun kalırlarsa girişi kasımda olucak işallah. ama yarından itibaren gelip işi öğrenir 2 gün..
Chitlenbik çok hoş evin canım sade düzsenli derli toplu huzurlu güzel günlerde oturun
chitlenbik evini çok beğendim çok zevkli döşemişsiniz maşallah. Allah huzurunuzu bozmasın bebişle şenlendirsin yuvanızı
oo daphne sevindim canım yakında haberlerini alırız inşallah... o zaman hamileler, isteyenler vede erteleyenler var topiğimizdesende erteleyenlerden isteyenler kısmına geçiş yaptın...
ya bende kist vardı hem onun kontrolü hemde hormon kontrolleri için doktora gitmek istiyorum ama regl dönemimin 3.gününde gitmem gerekiyormuş dimi? similla sen mi gitmiştin canım regl iken? ne kontrolü yaptı peki? kan değerine falan mı bakıyor neden regl iken gidiliyor acaba? birde cesaretim yok zaten ilk gidişimde miracle'ın gazıyla ve desteğiyle gitmiştim sağolsun, aslında yine beraber gidebilirim miraclecııııım benide götüüüüüüüüür... haftaya başlar benim regl.
çok sağolun kızlar işallah hayırlısı olur hakkımızda. Çok şükür Rabbime bebeğim kısmetiyle geliyo işallah.
Eftelyacım dedikoducular komşu değilki bizzat hastanede çalışan arkadaşlardan 2 tanesi karı-koca. Çok iyi oldu onlar içinde. Yine sallıycaklar saçma sapan şeyler mutlaka ama umrumda değiller.
günaydın hanımlar;
bende evmin bi kaç fotoğrafını ekledim bakabilirsiniz misafir geleceği bigün çekmiştim anck yükledim pc ye
bak sana içimden geceni söyleyeyim
sizin hiç planınız yok ya bebek için, bir gün bi farkedeceksin ki regl olmamışsın, bekleyeceksin bekleyeceksin olmayacaksın
sonra buraya yazacaksın imkansız diceksin biz seni gazlicaz gidip test yapacaksın. anaaaa o da ne hamilesin
mümkün değil diye diye doğuracaksın heheeehe
kaza kurşunu olcak seninki yani
ayy bu mesajımı saklasana ya ben gerçekten böyle olacağını hissediyorum
canım o zaman reglin geldiği ilk gün beni arıyosun ve randevu alıp gidiyoruz doktora ordan çıkıp gezer tozarız biraz.bak mutlaka haber ver ilk günü reglinin yoksa ben seni biliyorum gitmeyeceksin yine.
ahsennnnnnnnnnnnnnn benim durum nasıl görünüyo planlı mı kaza kurşunu mu?senin hisler fazlaca kuvvetli
bendim cnm o kurban
hastayım diye rahat rahat gittim alttan bakmaz nasıl olsa diye,malesef altını çıkar dediler,o anda kısa süreli bir şok yaşadım...ama elim mahkum dediklerini yaptım...
ama o bacaklarını ayırıp oturdugun koltuğa oturmadım,normal sedyeye uzandım,altıma örtü örttüler.doktor geldi,dizlerimi kırdım,ultrason aleti var alttan bakılan,kisti görebilmek için onu kullandı...kan değere bakmak fln yok...ordaki amaç regl olunca hormonlar vs ler değiştiği için rahimde değişiklikler oluyo,onu görebilmek..normal günümde kistim 3,5 cm di,regl ken bakınca küçülmüştü...ilaç kullanmaya gerek yok dedi...
bu hafta yine gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?