Eylül dostluğumuza burada devam (:

Canım çoook sevindim Allah dualarınızı kabul etti.. Eşinin anladığı bir işti hatırladığım kadarıyla, başarılı olacağına inanıyorum.. Desene bebişin kısmetleri gelmeye başladı..

chitlenbik evini çok beğendim çok zevkli döşemişsiniz maşallah. Allah huzurunuzu bozmasın bebişle şenlendirsin yuvanızı

bende senin gelmeni bekliyordum yaaa sabah aklıma geldi. işi soracaktım.
çok güzel haber hayırlı olsun canım benim. inşallah sorunsuz geçer.. darısı başımıza inşallah

hadi gözünüz aydın pingum bak herşey yoluna giriyo allah bozmasın

Chitlenbik çok hoş evin canım sade düzsenli derli toplu huzurlu güzel günlerde oturun

çok saol canım ya amin inş.

Ayyyyh çok sevindim canım ya süper bir haber bu hayırlı olsun tatlım ohh bundan sonra hersey daha güzel olucak, Offff çok sevindim

pingum çok sevindim hayırlı olsun eşinin işi oh be artık rahatlarsınız

Pingum hayırlı olsun canım çok çok sevindim maşallah diyelim Allah nazarlardan korusun Bebiş çok kısmetliymiş annesii

Pingu,gözünüz aydın.Çok sevindim.Deneme sürecinden sonra işe alınmayanı pek duymadım ben.Tam da eşinin işide olduğuna göre sorun olmayacaktır.Sende artık 1 ay sonra o dedikoducu komşularının çenesini kapatırsın

Chitlenbik,evin çok güzel.Güle güle oturun...

slm güzellerrr....

pingum çok sevindim cnm benim,bebiş kısmetiyle geliyorrr

buaralar hep güzel haberler geliyor,allah bozmasın

bendim cnm o kurban

hastayım diye rahat rahat gittim alttan bakmaz nasıl olsa diye,malesef altını çıkar dediler,o anda kısa süreli bir şok yaşadım...ama elim mahkum dediklerini yaptım...
ama o bacaklarını ayırıp oturdugun koltuğa oturmadım,normal sedyeye uzandım,altıma örtü örttüler.doktor geldi,dizlerimi kırdım,ultrason aleti var alttan bakılan,kisti görebilmek için onu kullandı...kan değere bakmak fln yok...ordaki amaç regl olunca hormonlar vs ler değiştiği için rahimde değişiklikler oluyo,onu görebilmek..normal günümde kistim 3,5 cm di,regl ken bakınca küçülmüştü...ilaç kullanmaya gerek yok dedi...

bu hafta yine gidicem

çok sağolun kızlar işallah hayırlısı olur hakkımızda. Çok şükür Rabbime bebeğim kısmetiyle geliyo işallah.
Eftelyacım dedikoducular komşu değilki bizzat hastanede çalışan arkadaşlardan 2 tanesi karı-koca. Çok iyi oldu onlar içinde. Yine sallıycaklar saçma sapan şeyler mutlaka ama umrumda değiller.

ay ben onları yolarım oraya gelirsem

ayyyy ahseeeen yapma kaza kurşunu olmasın yaaa, ben planlı programlı yapmak isterim, burcunu bile bilerek yapmam lazııııım cık cık cık mümkün değil diye diye doğuracaksın diyo bide yaaaaa mümkün değiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllll....

tamam canım öyle yapalım, ama ne zaman geleceği belli olmayabilir bu sıralar düzensiz iyice.. yoksa başka türlü gidemem ben..

ben hiç ilaçda kullanmadım, doğum kontrol ilacı bile vermediler, gerek yok, bir ay sonra gel tekrar bakalım demişlerdi bidaha gitmemiştim.. sonra miracle ile gittiğimde de yine ilaç falan vermedi, birden fazla kist varmış ama zararsız gibi dedi..

bu arada merhabalar kızlaaaar...

pinguuu çok sevindim eşinin işe girmesine canım, çok şükür bebek gelmeden eşin işe girdi ne güzel. maddi yöndende baya rahatlarsınız artık inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…