eylül ve sonrası yeniden aşılama düşünenler

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.399
arkadaşlar ben bir defa aşılama denedim olmadı.şuan kararsızım tüp bebek mi aşılama mı yaptırsam diye.büyük ihtimal aşılama deneyeceğiz.benim gibi olan varsa paylaşalım. :KK16:

Merhaba bende bi kez aşılama oldum fakat tutmadı ekim gibi tekrar düşünüyorum sizde sorun neydi.

arkadaşlar ben bir defa aşılama denedim olmadı.şuan kararsızım tüp bebek mi aşılama mı yaptırsam diye.büyük ihtimal aşılama deneyeceğiz.benim gibi olan varsa paylaşalım. :KK16:
bende 1 defa aşılama yaptırdım, tüp bebekde rapordan yararlanmak için 1 defa daha aşılama yaptırmam gerekliymiş bende gelecek ay başlıycam iğnelere ekimin ilk haftasıda aşılamam yapılır :)

bizde bi sorun yok neden olmuyor bilmiyoruz.sanırım kasıma kadar bekleyip tüp bebek deneyeceğiz.tüp bebekte rapor için bir defa aşılama yeter die biliyorum.

Arkadaşlar aşılama işleminde e2 belirli aralıklarla bakıldımı benim aşılamam da bakılmadı ve bir yazıda 100 altında ise aşılama denememeli okudum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar aşılama işleminde e2 belirli aralıklarla bakıldımı benim aşılamam da bakılmadı ve bir yazıda 100 altında ise aşılama denememeli okudum yardımcı olur musunuz?[/QU
Arkadaşlar aşılama işleminde e2 belirli aralıklarla bakıldımı benim aşılamam da bakılmadı ve bir yazıda 100 altında ise aşılama denememeli okudum yardımcı olur musunuz?
sanırım çokta önemli ve tek başına referans bir değilmiş ben sormuştum.

sanırım tek başına belirleyici ve abartılacak bir konu değilmiş, doktora sormuştum.

X