Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bende varım. Adet oldum bugün cumartesi 3. aşılamaya start vericem kısmetse. Senin ilk mi bu
Benim ilk olcak pazar günü adet olcam salı dra gidicem canım hangi ilaçları kullandınYok canım bende varım. Adet oldum bugün cumartesi 3. aşılamaya start vericem kısmetse. Senin ilk mi bu
Bende Eylül ayında aşılama yaptıracağım. Drla görüşmemi yaptım. Bir iki kez aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Bir kaç kan testi istedi. Birde ilaç verdi kullanmam için. Bende akıntı oluşmuş onu önlemek için fitil kullanıyorum. Eşimle bana kullanmamız için antibiyotik verdi. Şuan glifor kullanıyorum ilaca devam etmemi istedi. İnofolic kullanıyordum bırakmıştım tekrar kullanmaya devam edelim dedi. Adetin 2. Günü gideceğim tekrar aşılama için rutin kontrollerimize başlayacağızMerhaba kızlar eylülde aşılama olacak.Sizlerden de benim gibi olanlar varsa tecrübelerinizi paylaşalım.
Üzüldüm canım Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Ben de 1 ay klomen kullandım sonra 1ay femara olmadı şimdi aşılama evresinde hangi ilaçlar olcak bilmiyorum inşallah tutar . Bende pko var .yani 3ay önce öğrendim dr öyle dedi hiç belirti yok ama öyle dedi.Ben kklomen ve ovitrelle kullandım sadece onun dışında bişi kullanmadım ha bide 2. Aşılamadan sonra coraspin başladım. Benim ilk aaşılamam tuttu aslında ama talihsiz bi gebelik yaşadım 8 haftalık ken kaybettim bebeğimi. Kürtaj oldum üstünden 2 adet geçmişti 2. Yi oldum ama tutmadı. Yani telaş yapma ilki tutabilio tecrübeyle sabit. İnşallah sende beklemeden kavuşursun yavruna
Bana da 2 kez yapalım sonra tüp bebek dedi.inofolic pko icin veriliyor sende de var mı pkoBende Eylül ayında aşılama yaptıracağım. Drla görüşmemi yaptım. Bir iki kez aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Bir kaç kan testi istedi. Birde ilaç verdi kullanmam için. Bende akıntı oluşmuş onu önlemek için fitil kullanıyorum. Eşimle bana kullanmamız için antibiyotik verdi. Şuan glifor kullanıyorum ilaca devam etmemi istedi. İnofolic kullanıyordum bırakmıştım tekrar kullanmaya devam edelim dedi. Adetin 2. Günü gideceğim tekrar aşılama için rutin kontrollerimize başlayacağız
Evet pko bende de var inofolic kullandım 4-5 ay şimdi tekrar başlayacağım amh testi yaptırdım yüksek pko sendromu varmışBana da 2 kez yapalım sonra tüp bebek dedi.inofolic pko icin veriliyor sende de var mı pko
Benim ultrasonda bakıp dedi dr nasıl anlaşılır bilemiyorum fsh lh değerleri ile alakalı sanırım ama tam bilemedim yüksek pko nasıl oluyorEvet pko bende de var inofolic kullandım 4-5 ay şimdi tekrar başlayacağım amh testi yaptırdım yüksek pko sendromu varmış
Zaten ilk teşhis fsh lhdan belli oluyor lh fshdan yüksekse pko oluosun bide yumurta rezervinin ölçümü yapılıo amh testi orda ne kadar ileri seviyede olduğu ve yumurtaların kalitesine bakıo drlar bende yeni yaptırdım aşıla öncesi drum istediBenim ultrasonda bakıp dedi dr nasıl anlaşılır bilemiyorum fsh lh değerleri ile alakalı sanırım ama tam bilemedim yüksek pko nasıl oluyor
EvetAmh testi olarak mı geçiyor
mrb canım bende gelecek ay başlıcam aşılamaya bu ay doktorum amh testi istedi yaptırdım 1,23 çıktı senin kaç acaba benim çokmu düşük anlamadım sonucumu daha göstermedim doktoruma önümüzdeki hafta içi göstercem merak ettim.Zaten ilk teşhis fsh lhdan belli oluyor lh fshdan yüksekse pko oluosun bide yumurta rezervinin ölçümü yapılıo amh testi orda ne kadar ileri seviyede olduğu ve yumurtaların kalitesine bakıo drlar bende yeni yaptırdım aşıla öncesi drum istedi
bende 3. aşılama için tedaviye başladım canım nisan aşılamasındada beraberdik inşallah bukez hayırlısıyla olur ben seni hamile diye hatırlıyorum ama düşükmü olduYok canım bende varım. Adet oldum bugün cumartesi 3. aşılamaya start vericem kısmetse. Senin ilk mi bu
Değerin çok düşük değil ama yumurta oluşmasında biraz sıkıntı var gibi ama bu değerle bence hamile kalabilirsin benim değerimde çok yüksek 13 çıktı bende de çok fazla yumurta oluşuyormuş fakat gelişemediği için pko oluşturuyor. Tedavi sırasında eğer tüm yumurtalar gelişirse ohss olabiliyormuşsun yada ikiz üçüz olabiliomuş ikizim olsun isterim onu sıkıntı yapmıyorum ama bu ohss beni korkuttu açıkçası haftalarça hastanede yatmak zorunda kalan olabiliomuşmrb canım bende gelecek ay başlıcam aşılamaya bu ay doktorum amh testi istedi yaptırdım 1,23 çıktı senin kaç acaba benim çokmu düşük anlamadım sonucumu daha göstermedim doktoruma önümüzdeki hafta içi göstercem merak ettim.
benim adetler falan düzenli canım hsg de falan da hiç bi sorun yok ilk aşılamada gelişen yumurtamda vardı ama tutmadı 2. yi deniycez inşallah bu sefer tutar hayırlısı bakalım :) bende çok istiyorum ikiz yada üçüz inşallah istediğimiz gibi olur :)Değerin çok düşük değil ama yumurta oluşmasında biraz sıkıntı var gibi ama bu değerle bence hamile kalabilirsin benim değerimde çok yüksek 13 çıktı bende de çok fazla yumurta oluşuyormuş fakat gelişemediği için pko oluşturuyor. Tedavi sırasında eğer tüm yumurtalar gelişirse ohss olabiliyormuşsun yada ikiz üçüz olabiliomuş ikizim olsun isterim onu sıkıntı yapmıyorum ama bu ohss beni korkuttu açıkçası haftalarça hastanede yatmak zorunda kalan olabiliomuş
evet tatlım beraberdik , ne günlerden geçtik o dönemde beraber yaa vesselam_ , yavrukartalim ben 3ümüzde çok talihsiz gebelikler yaşadık.benim de gelişimi durdu bebeğimin ve 8. haftada kürtaj oldum işte derken 3 ay geçti bile üzerinden. Geçen ay yani 2. adetten sonra bi aşılama daha oldum ben ama tutmadı. Dün adetimin 3. günüydü işte yeniden aşılamayı denemek için doktora gittim.Bide kürtajdan sonra benim adet yoğunluğum inanılmaz azaldı 3. seferdir böyle %80 bi azalma var doğru dürüst gelmiyor yani. bu beni çok endişelendirdi çünkü kürtajdan sonra böyle azalma olursa rahim yapışıklığı olabilir diyorlar.Bundan dolayı doktorum bu ay dinlenelim o zaman bi bakalım bi daha rahim filmi çekelim dedi. Eğer bi sorun yoksa bi sonraki ay direk tüpe geçelim diye konuştuk.Eşim çok karşı aslında ilk aşılama tuttuğu için bir daha deneyelim diyor, ben ise artık şansım artsın istiyorum , çok yıprandım artık..Sende kürtaj olmuştun demi yanlış hatırlamıyosam, sen de var mı bi sıkıntı? İnşallah tutacaktır senin ya maşşallah o konuda çok zorlanmıyorsun zaten senbende 3. aşılama için tedaviye başladım canım nisan aşılamasındada beraberdik inşallah bukez hayırlısıyla olur ben seni hamile diye hatırlıyorum ama düşükmü oldu