• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben ilçede oturuyorum çalıştığım için de devlet hastanesine yetişemiyorum.O yüzden mecburen özelde oluyor.Biraz masraflı olacak gibi görünüyor ama bebiş olsunda herşeye değer :)

Canim en azindan raporunu tahlillerini yaptir devlette o raporla ozelde daha ucuz tutar ALLAH kolaylik versin simdiden

Amin, canım hepimize Allah kolaylık versin İnşallah..Bebişlerimiz bizi çok bekletmesin..Benim öyle bi rapordan haberim yoktu sağol canım söylediğin için..

arkadaşlar ben de bu ay ilk aşılamamı yaptırıyorum inşallah:) Allah alnımızın akıyla sonuçlandırsın inşallah ben henüz hiçbir süreci bilmiyorum yeni adet oldum doktorla yarın randevum var sanırım tahlil yaptırcak önce sonraki aşamalrı hiç bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim:)))

Zeyno20 hayırlı olsun.Benim de ilk aşılama.Doktor hap verdi adetin 13.günü gel dedi. Yumurtaların durumuna bakmak için.Daha sonra yumurta oluştuysa çatlatılıp enjekte işlemi olacakmış.İnşallah hepimize uğurlu gelir bu ay aşılamamız tutar :))

arkadaşlar ben de bu ay ilk aşılamamı yaptırıyorum inşallah:) Allah alnımızın akıyla sonuçlandırsın inşallah ben henüz hiçbir süreci bilmiyorum yeni adet oldum doktorla yarın randevum var sanırım tahlil yaptırcak önce sonraki aşamalrı hiç bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim:)))

Canim adetinin ucuncu gunu ilaca basliyosun bir hafta sonra cagirip yumurtanin sayisina ve buyuklugune bakiyorlar yeterli buyuklukte yumurtan varsa catlatma ignesini yap ertesi gjn veya bir sonraki gun gel diyolar bu yumurtanin buyuklugune gore degisiyor zannedersem beni ertesi gun cagirdilar mesela sonra cok basit bi sekilde alttan muayenr eder gibi enjekte ediyorlar haa bide esin erken gidip ornek veriyor cunki yikama islemi yapiliyor bu islem oki saat suruyor cunki

erkfat senin kaçıncı günün???Ne zaman test yapcaksın,sonucu merak ediyorum :))

Canik onuncu gunum bugun meraktan oylesine bi gebelik testi yaptim belli bellisiz ikinci bir cizgi cikti ilk defa cok silik olsada o cizgiyi gordum ama ilaclarin etkisi oldugunu dusunuyorum tabiiki umutlanmadim yani

canik onuncu gunum bugun meraktan oylesine bi gebelik testi yaptim belli bellisiz ikinci bir cizgi cikti ilk defa cok silik olsada o cizgiyi gordum ama ilaclarin etkisi oldugunu dusunuyorum tabiiki umutlanmadim yani

tamamiyle 2.çizgiyi de görürsün inş canım.bende doktora gittim dün,pazartesi tekrar gel dedi.iğneye aynı dozda devam et dedi. Hemşireye ultrasonla yumurtalıklara bakarken 7-8 dedi.sanırım şuan ki büyüklüğü.iğneyi kullanalı dün 4 gün olmuştu.adetimin son günüydü dün kanamam olduğu için pazartesi çağırdı tekrar bakalım büyümüş olacak mı?

Selam kızlar...

Bende bu ay aşılama yaptıracağım adetimin 18.günü ve 23 ağustosdan beri 16 gündür iğnelerimi kullanıyorum..
Benim pko olduğu için yum. geç oluyor o yüzden bu kadar uzun sürdü..Belkide aşılama olmayacak çünkü yumurtam çok olmuş.
dün gittim dr.a ve dozu arttırdı 7 idi 125 oldu..p.tesi çağırdı bakalım ne diyecek o gün az çok belli olur..

Rabbim hepimizin gönlüne höre hayırlısını nasip etsin işallahhh..Çok zor bir süreç sabır versin..

Bu arada biz 1 kere aşılama deneyeceğiz uzun süredir tedavi gördüğüm içim direk tüpe gecelim dedi dr.

tamamiyle 2.çizgiyi de görürsün inş canım.bende doktora gittim dün,pazartesi tekrar gel dedi.iğneye aynı dozda devam et dedi. Hemşireye ultrasonla yumurtalıklara bakarken 7-8 dedi.sanırım şuan ki büyüklüğü.iğneyi kullanalı dün 4 gün olmuştu.adetimin son günüydü dün kanamam olduğu için pazartesi çağırdı tekrar bakalım büyümüş olacak mı?

Amim canim ins cumlemize hayirlisiyla nasip olsun o ikinci cizgi seni erken cagirmis dktor ben bir hafta sonra gittigimde bile 11mm olmustu iki gun daha devam ettim yani dokuz sonra asilama yapildi tabi ilaca basladiktan sonra reglyden degil

Selam kızlar...

Bende bu ay aşılama yaptıracağım adetimin 18.günü ve 23 ağustosdan beri 16 gündür iğnelerimi kullanıyorum..
Benim pko olduğu için yum. geç oluyor o yüzden bu kadar uzun sürdü..Belkide aşılama olmayacak çünkü yumurtam çok olmuş.
dün gittim dr.a ve dozu arttırdı 7 idi 125 oldu..p.tesi çağırdı bakalım ne diyecek o gün az çok belli olur..

Rabbim hepimizin gönlüne höre hayırlısını nasip etsin işallahhh..Çok zor bir süreç sabır versin..

Bu arada biz 1 kere aşılama deneyeceğiz uzun süredir tedavi gördüğüm içim direk tüpe gecelim dedi dr.

Canim seninko daha zor bir surecmis ins sabrinin karsiligini alirsin tupe gerek kalmaz ins

amim canim ins cumlemize hayirlisiyla nasip olsun o ikinci cizgi seni erken cagirmis dktor ben bir hafta sonra gittigimde bile 11mm olmustu iki gun daha devam ettim yani dokuz sonra asilama yapildi tabi ilaca basladiktan sonra reglyden degil

amin canım.pazartesi iğneye başlayalı 8.gün oluyor bakalım ne kadar büyümüş olacak? Hafta içi olur sanırım benim aşılama da

erkfat canım çok sevindim.İnşallah tutmuştur. Ben haziranda iki çizgi görmüştüm ,kimyasal gebelik geçirdim. Tekrar nasip olmadı görmek.İnşallah bu ay olur..

erkfat canım çok sevindim.İnşallah tutmuştur. Ben haziranda iki çizgi görmüştüm ,kimyasal gebelik geçirdim. Tekrar nasip olmadı görmek.İnşallah bu ay olur..

Canim cok sagol ama ben sevinmedim tuttugunu sanmiyorum bak kimyasal gebelik gecirdiysen senin sansim daha fazla demekki dollenme oluyo ve bebekrahime tutunabiliyo demek bu biliyosun yani buda demek oluyorki senin gebe kalman cok zor degil canim ins kisa zamanda hayirli bir sonuc alirsin

Hemen umutsuzluğa kapılma canım tutmuştur inşallah. İyi düşün iyi olsun. Gerçi sana diyorum ama ben daha fena umutsuzum. İnsan ne yapsa içindeki ya hiç anne olamazsam fikrini atamıyor aklından. Kafamı dağıtmak için dışarı çıktığımda bile bebek odası gördüğümde,hamile kıyafetleri gördüğümde ağlıyorum..

yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum dün doktorum beni çağırdı adetimin 2. günü başlattı iğnelere siz 3. günü yazmışsınız ama?????????? bilmiyorum artık hayırlısı... iğnenin adı gonal perşembe günü kontrolüm var bakalım ne olcak

Hemen umutsuzluğa kapılma canım tutmuştur inşallah. İyi düşün iyi olsun. Gerçi sana diyorum ama ben daha fena umutsuzum. İnsan ne yapsa içindeki ya hiç anne olamazsam fikrini atamıyor aklından. Kafamı dağıtmak için dışarı çıktığımda bile bebek odası gördüğümde,hamile kıyafetleri gördüğümde ağlıyorum..

Okadar umutsuz olma ama canim elbet olacagiz ama mucadele ederek herkes gobi kolay degil birgun olmicak diyip mucadeleyi birakirsak iste ozaman kaybederiz yani bu aslinda yine bizim elimizde farzetki herkez icin bu boyle cocuk herkez icin cok zor olan bisey ve mucadele et herzaman dedigim gibi onuncu onbirinci tup bebekle hamile kalanlari dusun

Back
X