İşin dini boyutuna girmeden yorum yapmak zor..Dalga geçilmiş ama ,herşeyin rızkını veren Allah. Ayeti kerimedede "Fakirlik endişesi ile çocuklarınızı öldürmeyin demiş " konu sahibi buna inanır inanmaz o onun vereceği karar.İnanmıyor ise zaten sorun yok. Kimin ne şartlar da ne kararlar almak zorunda kaldığını bilemiyoruz. Bugün ben yapmam dediğim şeyi yarın Allah Beni ne ile sınar da yapmak zorunda kalırım korkumdan büyük laflar edemem.Bu yüzden bebeğini aldırsanda seni yargılayıp kınayamam.. 1 ay öncesine kadar birlikte olabildiğiniz insandan 1 ay sonra boşanmaya karar vermenizin acil alınmış bir karar olduğunu ve muhtemeldirki barışacağnıızı düşüyorum. Sonrasında burada " ay kocam aslında çok iyi,şimdide bana çok iyi davranmaya başladı " yorumları yapacak iseniz lütfen kararınızı bir kez daha sorgulayın
Buarada Bakın gebeliğin 6. haftasında neler oluyor.
Bu haftada bebeğinizin büyümesi çok hızlıdır. Artık kalp atımı ve kan dolaşımı başladı! Yemek borusu (larynx), iç kulak yolu, gözler, ağız açıklığı, karaciğer, akciğer, pankreas ve midenin ilk taslakları bellidir. Kolları ve bacakları oluşturacak ilk tomurcuklar gövdede görülmeye başlar. Plasenta hattı gelişmeye başlar fakat hormon üretme görevini tamamen 12. haftadan sonra üstlenecektir. Bu dönemde transvaginal ultrasonda fetal oluşum ve kalp atışı %86, yolk sac ise %100 tesbit edilir.
..