Facebook'taki bu fotoğrafa tepki yağıyor

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.043
30.457
61
2 yaşındaki Down sendromlu oğlunun çamaşır makinesinin içindeyken fotoğrafını çeken annenin bu fotoğrafı Facebook üzerinden yayınlaması başına iş açtı.
anne-ingiliz,Zl5pVnOSZU66HL-1D9JfGA.jpg

Courtney Stewart
İngiltere, sosyal medya üzerinden yayılan ve sonunda polisin de müdahil olduğu Facebook fotoğrafını konuşuyor.

2 yaşındaki Down sendromlu oğlunun çamaşır makinası içerisine girmesine ses çıkartmayan 21 yaşındaki Courtney Stewart, bu anı fotoğraflayıp Facebook hesabından paylaşınca olanlar oldu.

Fotoğrafa pek çok kullanıcıdan tepki yağarken, fotoğrafı gören bir komşunun polise haber vermesi üzerine olay adli bir boyut kazandı.

Oğlunun kendi çabası ile çamaşır makinesine tırmandığını belirten anne, paylaşımın eğlence amaçlı olduğunu belirterek tepkilere anlam veremediğini ifade etti.

İşte tepkilere yol açan o paylaşım:

facebook-tepki,VPBsrKLklk-jab4LsixDAQ.jpg

http://www.ntv.com.tr/yasam/facebooktaki-bu-fotografa-tepki-yagiyor,tovPURD2yUCu420xT02QuA

Bu görüntü nedense tüylerimi ürpertir zaten kendim bile elektirkle çalısan bı cok seyden irkilirim.
sankı calısıverecek de bır sey olucak gibi
tuhaf bır duygu, sinir bozucu bir fotoğraf

Ben de kizim boyle bir sey yapmasin diye camasir makinesinin kapagina cocuk kilidi takmistim.

Demek tepkilere anlam verememis. :KK57:

her önüne gelen çocuk doğurursa olacağı bu

zavallı çocuk oyuncak muamelesi görmüş cahil kadının elinde

Beğeni sayısı uğruna insanlar neler yapabilir'in örneği.

çoğu insan anne olmaya çalışıp olamazken bu insanların böyle davranmasını insan yadırgıyor

Çocuk zaten engelli o ne malum ondan habersiz makinaya girip tekrar denemek istemeyeceğini nerden biliyor.Bu tür çocuklara ne söylesen onu değiştiremesssin öyle kalır. Çocuğa yazık

Allahim sen akil gikir ver ya dunyanin sonu nere giduo bole bi annedd bole yaparsa

Ben hiç eğlenceli bulmadım

X