- 25 Ağustos 2019
- 62.968
- 121.426
- 698
- 31
Ozaman mümkünati yok öğrenemeyizzz pazartesii16. Haftada öğrenmiştik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman mümkünati yok öğrenemeyizzz pazartesii16. Haftada öğrenmiştik.
Disiplinli kaçamak yok oradaOrası bana çetrefilli geldi. Bebişle yetişemem gari![]()
Son sözü pazartesi doktor soyleyecekkkkHahaha sen erkek çoğu kız diyor kızzz![]()
Ya söylemezseeSon sözü pazartesi doktor soyleyecekkkk
Bnm ailem çok içinde. Hem mama satıyorlar. Hem bahçede sürüsüne bereket kedi köpek. Eşim çok ısrar ediyor birini getirelim diye. Ama beeenn çok korkuyorummmmTabi tabi benim mobilyalarım kıymetlidir
Zahmete de gelemem
Kiloyla tuyuyle uğraşamam
Sokakta seviyorum anca inip
O günleri de görecekmiyimKüçükmus daha maşallah biz 2.5 yaşına girdik Allah kolaylık versin canım oyle böyle büyüyorlar anlamıyor insan geçmişe bakınca![]()
Kediden miBnm ailem çok içinde. Hem mama satıyorlar. Hem bahçede sürüsüne bereket kedi köpek. Eşim çok ısrar ediyor birini getirelim diye. Ama beeenn çok korkuyorummmm![]()
Her hafta gittik. Doktor kovana kadarOzaman mümkünati yok öğrenemeyizzz pazartesii![]()

Bütün hayvanlardan korkuyom. Babamlarda inek flan da var bi tek onlardan korkmuyorum. Pembiş burunlularKediden mi
Haklısın ama
Psikopat hepsi
Bı anda kıhhhh diye atlıyorlar üstüne![]()
Allah razı olsun kuzumm sağolCanımmm sanada dua ederimm bundan sonra![]()
Ulen beni dışarda görsen selam vermezsin
Ben sadece civcivden korkmam artık tavşanlardan da korkuyorumBütün hayvanlardan korkuyom. Babamlarda inek flan da var bi tek onlardan korkmuyorum. Pembiş burunlular
Babam, hanım iyi düşün bu kız kesin karıştı diyo![]()
Ben sadece civcivden korkmam artık tavşanlardan da korkuyorum![]()
SelaaammKimse yok mudur![]()
SelaaammKimse yok mudur![]()
Hayırdır canım ne mesaisiSelaaammve iyi gecelerrr
gece mesaisi başlamadan az bi kestireyim.
![]()
Bebek var canım. Tek dişi çıkmış canavarrHayırdır canım ne mesaisi![]()
OyyyyyBebek var canım. Tek dişi çıkmış canavarr![]()
Selamm Buradayım melekkKimse yok mudur![]()