• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamam amma gonyaya taşın bırakınca işi bana kanki ol :lülülü::lülülü:
memlekete giderken uğrarım belki kız ama temelli değil konya adam denizli dışına çıkmak istemiyor ailesi burda diye
Evet guzumm birde ismini taşıyorum çok zordu cenazesine gitmek 8 saat yol gittim ama nasıl gittim 8 yıl gibi geçmişti bana bebem olsun seveyim istiyordu hadi yapın da seveyim ben ölmeden der dururdu göremeden gitti işte hayat böyle bugün varsın yarın yoksun hayatın kıymetini bilmek gerek :KK42: Adına birer Fatiha okur musunuz kızlar rabbim mekanını cennet eylesin inşallah rabbim sıralı ölüm versin uzun hayırlı önürler versin herkese 🤲🏻🌸
mekanı cennet olsun kuzum :KK43:
ben de babamı kaybettim şubatta 8 sene olcak..bana hep derdi ki seni namaz kılan birine vercem.çok şükür eşim de öyle biri..ailem hiç istemedi uzak diye buraya gelmemi..ben de çok arafta kaldm olup olmaması için ama nasip böyleymiş..

yaaaaa bu aneannelerrrr böylee ayyy ağlıcammm gerçektenn çok kötü birşeyy yeminlen gözüm dolduuu bide unutama beni şarkı çalıyor şuan hepten dökülecemm gibiii
anneannemde bana öyle dedii biara 4 sene önce senin çocuğunu görmeden gitmiyimm derdi bana dedim anneanne deme öylee ağzından yell alsınn dedimm öyle etkilendimkiii allah uzun ömürler versinn diyorum hep ona babannemde geçen dedi inşallah görürüm diye beni hepten ağlattılarrr :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
ben okduum şuan kuzu ruhuna gitsin mekanı cennet olsun amiinnn 🤲🤲🤲
Allah razı olsun guzumm aminn hepsine hayırlı uzun ömürler versin rabbim 🤲🏻☺️

memlekete giderken uğrarım belki kız ama temelli değil konya adam denizli dışına çıkmak istemiyor ailesi burda diye

mekanı cennet olsun kuzum :KK43:
ben de babamı kaybettim şubatta 8 sene olcak..bana hep derdi ki seni namaz kılan birine vercem.çok şükür eşim de öyle biri..ailem hiç istemedi uzak diye buraya gelmemi..ben de çok arafta kaldm olup olmaması için ama nasip böyleymiş..
Allah rahmet eylesin kuzumm gerçekten aile büyüklerini kaybetmek çok kötü çok zor dedemi 2015 de kaybetmiştik başka bir yakınımı daha kaybetmemiştim henğz dedemi kaybettiğimizde çocuktuk bilmiyorduk pek neyin ne olduğunu ama şimdi biraz yaş alınca anladım ki aile büyüklerinle geçirdiğin her anın kıymeti bilinmeli. Dediğin gibi uzaklık sıkıntı oluyor ama gönüller bir olsun napalım ekmek parası işte bu rabbim gönül uzaklığı vermesin mesafeler aşılır elbet 🤲🏻🥰

Allah rahmet eylesin kuzumm gerçekten aile büyüklerini kaybetmek çok kötü çok zor dedemi 2015 de kaybetmiştik başka bir yakınımı daha kaybetmemiştim henğz dedemi kaybettiğimizde çocuktuk bilmiyorduk pek neyin ne olduğunu ama şimdi biraz yaş alınca anladım ki aile büyüklerinle geçirdiğin her anın kıymeti bilinmeli. Dediğin gibi uzaklık sıkıntı oluyor ama gönüller bir olsun napalım ekmek parası işte bu rabbim gönül uzaklığı vermesin mesafeler aşılır elbet 🤲🏻🥰
amin kuzum öyle tabi:KK200:

Benim evim de fayans yok guzum bi holüm fayans sadece diğer yerler muşamba kara betondu muşamba kestirttik heryere ondan kaplattık lojmandayım ya eski yapı olunca ancak idare ediyoruz işte tayinci olunca ☺️
Dök yumuşatıcıyı o zaman ohhh ev mis gibi koksun

Back
X