• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın fıstığım dün pek giremedim kkya yeni gördüm mesajını 😍😍 maşallah maşallah canım çok sevindim inşallah sağlıkla döllensinler🥰🥰🥰🥳🥳🥳
İnşallah ama bizim spermlerde sıkıntılı oldugu için aradılar şimdi 7 tanesi gelişim göstermiş inşallah 5. Güne bi 5 6 tanesi gelir ya

İnşallah ama bizim spermlerde sıkıntılı oldugu için aradılar şimdi 7 tanesi gelişim göstermiş inşallah 5. Güne bi 5 6 tanesi gelir ya
İnşallah kuzum inşallah 🤲 7 taneside sağlıkla ilerlesin 5.güne inşallah 🤲 benimde 20den kala kala 4 kalmıştı gülüm hiç canını sıkma. İnşaAllah sağ salim kucağına alabileceğin hayırlı evlatlara vesile olur.
Ağrın sızın var mı peki nasılsın

İnşallah kuzum inşallah 🤲 7 taneside sağlıkla ilerlesin 5.güne inşallah 🤲 benimde 20den kala kala 4 kalmıştı gülüm hiç canını sıkma. İnşaAllah sağ salim kucağına alabileceğin hayırlı evlatlara vesile olur.
Ağrın sızın var mı peki nasılsın
Kız içimi rahatlattın ya🥰 sağolasın gerçi gecen seferde 11 yumurtadan 4 tane kalmıştı 5. Güne. Nasip artık bekleyeceğiz.
Ben iyim cok şükür agrım sızım yok kuzum 🥰

Kız içimi rahatlattın ya🥰 sağolasın gerçi gecen seferde 11 yumurtadan 4 tane kalmıştı 5. Güne. Nasip artık bekleyeceğiz.
karamel lattem konuyu bilmiyorum ama Allahım inşallah tez zamanda sağlıkla hayırla bebeğini kucağına almayı nasip eder 🥰

Aynen canım benim ilk üç gün aradılar 14ü gelişim gösteriyordı son 5. Gün Bi aradılar 4 tane kaldı diye. İnan o günü nasıl geçirdim Allah biliyor. O yüzden seni çok iyi anlıyorum
Rabbim ol desin yeter ki kuzum her aklıma geldiğinde duamdasın🤗
İyi maşallah kuzum ben opudan sonra baya zor iyileştim ya. Ah ne günler geçiyor bu yolda. Rabbim kimseyi eli boş çevirmesin 🤲

Back
X