- 25 Ağustos 2019
- 62.977
- 121.434
- 698
- 31
Ben epey eepyy yemiyorumm buzlukta carte dor varr yenmiiiiDe get ben epwydir yemiyom ben yicem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben epey eepyy yemiyorumm buzlukta carte dor varr yenmiiiiDe get ben epwydir yemiyom ben yicem![]()
BilirimHiç tarzım değil yavrum![]()
Ayyy ne güzellll çok sevindim canımSenin durumlarına bayılıyorum hepsi de mi beni anlatır yaa![]()
Yoook onlar tarzım delBen epey eepyy yemiyorumm buzlukta carte dor varr yenmiiii![]()
Oooooo hacı zenginsinBen epey eepyy yemiyorumm buzlukta carte dor varr yenmiiii![]()
Heeyyttttt beeeğğğYoook onlar tarzım delbenimki özel üretim
![]()
Vücuttan ziyade içerdeki karar veriyorYaniii vücud karar veriyorr kuzumm zaten hayırlısı olsunn![]()
Zengin zenginOooooo hacı zenginsin![]()
Kızzz hele yazdan kalma haaa bide hiç açılmamış öyleeee duruyorrrOooooo hacı zenginsin![]()
Aynen Asel aslında kızımızın adı olacak :)Aselcim ayni zamanda kedi annesi misin![]()
Bu devirdeZengin zengin![]()
BozulmasinKızzz hele yazdan kalma haaa bide hiç açılmamış öyleeee duruyorrr![]()
Ooyyyy yesunn o içeridekiiVücuttan ziyade içerdeki karar veriyor![]()
Ay ben olsam şiödiye yerdim tee yazdan kalma aboo onu yemeden nasıl durdunKızzz hele yazdan kalma haaa bide hiç açılmamış öyleeee duruyorrr![]()
Hee yok kuzuu tarihii baya varr gösteriyor ama hiç bozulmaz buzlukta ne koyarsan hiç bozulmazzBozulmasin![]()
Kızım niye kankim oldu sanıyon biBu devirde![]()
Yaaaa ben ençok samsung severimm elde yemeğiii kaşımlan kaşıklan pek sevmiyorumm kocim aldı kaldı öylee unuttuk hep onjAy ben olsam şiödiye yerdim tee yazdan kalma aboo onu yemeden nasıl durdun![]()
Hahahahaha gellll yapış banaa bakkk iyi yaşarsın falannn
Abooouv her türlü yalarımYaaaa ben ençok samsung severimm elde yemeğiii kaşımlan kaşıklan pek sevmiyorumm kocim aldı kaldı öylee unuttuk hep onjsamsung alsa ben ona dayanamamm