- 27 Mart 2019
- 30.671
- 114.252
- 598
Görünmüyor bir şey olmaz rahat olBurayapaylaşmadan sildim geri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünmüyor bir şey olmaz rahat olBurayapaylaşmadan sildim geri
Çok şükür kuzucum iyiyimIyiyim beybito senden nabersin![]()
Anaaa guuuuuuu görmedimm looooooo yoksa bırakırmıyımm seniiii c.başkanı asgari ücretii baya ucurduuuu
Asgari ücret açıklaması paremNe dedi
Sütün kilosunu 10 tl indirecek mi onu mu dedi![]()
Şükür sağlığımız yerinde olsun beybitoÇok şükür kuzucum iyiyim![]()
Evet kızlar paylaşmış gördüm ne diyelim hayırlı olsun herkeseAsgari ücret açıklaması parem![]()
Pacikoya trip atayım biraz dedimAnaaa guuuuuuu görmedimm looooooo yoksa bırakırmıyımm seniiii c.başkanı asgari ücretii baya ucurduuuu![]()

Aynen birşey diyemiyoruz paremEvet kızlar paylaşmış gördüm ne diyelim hayırlı olsun herkese![]()
5000 olsa kurtarmaz ki bu piyasa da ama işçi çıkarmaları başlar benceNe dedi
Sütün kilosunu 10 tl indirecek mi onu mu dedi![]()
Genee battukkkkk tabiiii gram olmuş şuan 900Pacikoya trip atayım biraz dedimuçtu uctu zamlar uçtu hee pamukom
![]()
Diyemeyiz ki asommmAynen birşey diyemiyoruz parem![]()
Su hayatta iyi ki paciko varGenee battukkkkk tabiiii gram olmuş şuan 900oooyyy pacikonn sana darılmazzzzzzzz
geldimmavikelebek34 yargıcı seniiiiiğg gell burağaaaaaaaa
Iyiyim şükür tatlı sekerparem sen nasılsınDiyemeyiz ki asommm
Nasılsın bitanem![]()
Çok üzülüyorum ya5000 olsa kurtarmaz ki bu piyasa da ama işçi çıkarmaları başlar bence
Iyikide senin gibi bi teyzoşuuuuSu hayatta iyi ki paciko var![]()
Evet canım işlerim bitti evdeyim ohhh geç kalkıyorum bir sürü boşluğum var buralarda deli dana gibi dolaşıyorumIyiyim şükür tatlı sekerparem sen nasılsınartık dinlenebiliyor musun
![]()