- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
sosyalimmmKelebiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sosyalimmmKelebiş![]()
Rabbim daha güzellerini yaşatsın bize olsun nolucak evlendiysenBen yine yaşadım evlilik
Rabbim sana bana herkese en iyisini hayirlisini versin![]()
Üzülme sana da yarım gram varmış onu takarız@MssPARE canımm evlilik başka bahara kaldı baksana her şey aldı başını gidiyor şu krizden önce evleneydik iyiydi![]()
onu bile göremeyiz canım ona da razıyımÜzülme sana da yarım gram varmış onu takarız![]()
Zengin koca bul kız bu devirde geri kalanı hep fakir artıkonu bile göremeyiz canım ona da razıyım![]()
inş cnm ya onları hep seçmişler bize kalmadıZengin koca bul kız bu devirde geri kalanı hep fakir artık![]()
ben saldım artık gelirse burdayım gelmezse kendi bilirZengin koca bul kız bu devirde geri kalanı hep fakir artık![]()
Oooooo süperr aşkooo bizz yedukkkZeytinyağlı yeşil fasulye pilav yaptım guzum![]()
Ooyyy güzelliğiimmmmCansın sen pacikomun anasıallah razı olsun hepinizden
![]()
Senin unutmak mümkünmüü mavişiimmcanım benide unutmamış![]()
Afiyet bal olsun güzel hamişimeeOooooo süperr aşkooo bizz yedukkk
Elhamdülillahh bugünde doyduk![]()
Ooooo baýılırımm dedikodullaaaraaaaa benimki toplandıı topladaa gell cabukk çabukkkk totonu kıvıra kıvıraa geelllllAfiyet bal olsun güzel hamişimee
Bizde yedik mutfağı bi toparlayım dedikodu time yapalım hehehe![]()
Seni kaybeden utansın beeeeben saldım artık gelirse burdayım gelmezse kendi bilir![]()
Geldim bebemmm namaz kılcam sonra dolapta taze fasulye var onu pişrcem kocişim de o zaman a gelirGeldunnmiii eve![]()
Harikkaaaaa yemek saatleri geldiiiSeni kaybeden utansın beeee
Geldim bebemmm namaz kılcam sonra dolapta taze fasulye var onu pişrcem kocişim de o zaman a gelir![]()
Evet güzelim evim sıcacık gelinceye kadar üşüyorumHarikkaaaaa yemek saatleri geldiiitoton ısınsinnn bigüxelceee
Allahımm dışardakilere yardım etsinn yarabbiimmmEvet güzelim evim sıcacık gelinceye kadar üşüyorum![]()
Seni seven hep sevsinn güzell dutummBende çok seviyom