- 17 Ocak 2020
- 28.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.863
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy pamuk öğretmenBebeeem![]()
Aynısını düşündüm kuzum Rabbim kimseyi evsiz yuvasız bırakmasınAllahımm dışardakilere yardım etsinn yarabbiimmmbu kış çok zorr çokk
OzledummOysss ozledin mi kizzz
Ooooo baýılırımm dedikodullaaaraaaaa benimki toplandıı topladaa gell cabukk çabukkkk totonu kıvıra kıvıraa geelllll![]()
Aminn kuzumAynısını düşündüm kuzum Rabbim kimseyi evsiz yuvasız bırakmasın![]()
Ahhh adaşııımm bugün menümüz aynııSeni kaybeden utansın beeee
Geldim bebemmm namaz kılcam sonra dolapta taze fasulye var onu pişrcem kocişim de o zaman a gelir![]()
Yarın akşam eşim geceye gidecekOzledumm![]()
Ayyyy kediliciğiiim gelmiş hoşgeldin tatil bitti miiOyy pamuk öğretmen![]()
Harikaaa nr tatilmiş kız bu kış bide kaykay yaptınızmıYarın akşam eşim geceye gidecek
Yarın dönüyoruz joum
Afiyet bal olsun guzummAynen beebemm![]()
Aaa yooo bende oyle problem yok kuzuBirşeyler oluyor benim klübüme sizinkide mi böyleee![]()
Bende de senin diğer mesajın böyle olduA aaaa bu neeee
Ne yazdım böylesana cipi takmışlar
yazilimsal konusuyorsun
Sanırım düzeldi bir an öyle oldu neden oldu niçin oldu merak ettim hahahahAaa yooo bende oyle problem yok kuzu
Internetten herhalde yaa yada kk yı kapat tekrar açar düzeliirr arada oluyo bunlarSanırım düzeldi bir an öyle oldu neden oldu niçin oldu merak ettim hahahah![]()
E tamam öyle yapam bareInternetten herhalde yaa yada kk yı kapat tekrar açar düzeliirr arada oluyo bunlar